Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 521
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Някой правил ли си е процедура за стягане на кожата на бедрата, евентуално каква и доволни ли сте?

# 481
  • София
И на мен ми дават 10 г надолу, както хората, така и дерматолозите. Не знам защо, но аз някакси си останах в 30те мисловно Grinning  и на акъл, може и от това да е. Отделно имах и много младолики родители, така че ис е и ген, може би и лично усещане, не знам, но пък последните години, вече писах, имах много тежък и травмиращ живот, и сякаш като се измъкнах, всичко грохна. Също така след последното ми раждане кожата ми стана тотално суха. Лющи се непрекъснато, както и че винаги съм била много слаба- слабостта, за съжаление, не е в услуга на кожата. И гледайки си снимки дори отпреди 5 г, сякаш извднъж нещата попровиснаха и сбръчкаха, но сигурно е било поетапно-никога не съм се грижила за кожата си, дори и слънцезаищитен не съм ползвала. И това си има значение.
Относно сенките и вдлъбнатините под очите- пиша пак- само филъри. Не всички са ок, и не всички поставят, но при мен няма друго решение.
Оня ден четох и си запазих- прави се вече "замаскиране"- един вид с пигмент се изсветляват- рекламира го една дама, която прави phi brows и много се учудих. Уж не боляло, повтаря се няколко пъти, замаскирaли се както сенки под очи, така и стрии, и други белези. Интересно.
И последното, заради което влязох да питам, сегам и излезе реклама на Хил Клиник, че имали някакъв революционен нов ботокс,който бил течен и готов за нанасяне и бил в пъти по-ефективен от другите ботокси, и подействал по-бързо....alluzience. Някой с повече инфо?

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 09:22 от Kanari

# 482
Kanari, аз съм с този ботокс от средата на ноември. Слагах в Hill clinic три зони. Много съм доволна, не ме е боляла глава, “хвана “около  първата седмица.

# 483
Ботокс поставен в масетрите, особено ако лицето е по слабо,  вместо ефект може да направи дефект - третирания дъвкателен мускул се отпуска и прибира към костта и някакси се избутва навътре към носа и устните и прави марионетните да увиснат и изпъкнат още повече.

Добре, де, като ботоксът поотпусне, нещата не се ли връщат в изходна позиция? Или увисването си остава перманентно?
Иначе, да, разрових се и видях много кофти резултати. Confused Например:

Скрит текст:

Мен ме интересува тази процедура, защото нали преди няколко страници питах какви са начините за "смаляване" на челюстта... Моята е доста широка.

# 484
Гърне без похлупак  аз лично не бих рискувала, още повече при дефект да се гледам така докато ботокса ме пусне. Пробвай първо само с DAO и платизмата по линията на челюстта, великолепни резултати се получават от прецизен инжектор.

# 485
Малко по-дълготраен е Алюзиенс, но не е чак толкова вълшебен,пак си го слагам на 5 месеца.

# 486
  • Варна
Гърне без похлупак  аз лично не бих рискувала, още повече при дефект да се гледам така докато ботокса ме пусне. Пробвай първо само с DAO и платизмата по линията на челюстта, великолепни резултати се получават от прецизен инжектор.
Ами то това, де, кой да е този прецизен инжектор …Препоръки ?Имам път към София и бих могла и там да отида.

# 487
Препоръчвам Хил клиник. Там съм си поставяла такъв тип ботокс и никакви проблеми не съм имала. Д-р Цветкова или д-р Кожухарова. В последно време ходя в клиниката в центъра, че ми е по-удобно като локация. В Дерма акт ходя само ако има някоя промоция, която да ме грабне.

# 488
Момичета помагайте моля ви!
Омръзна ми с тази около очна зона, с филър или поне не беше подходящият - не става, събирам вода и стават отоци. Ботокс от долу никой не слага и не е ок. Rejuran почти никакъв ефект. Какво да сложа за мимически бръчки, като се усмихна и става нещо страшно Sad

# 489
Защо не лифтираш… дългосрочен ефект…

# 490
Отново съм аз, за да похваля ползата от тези масажи по лицето, които можем да си правим всекидневно сами вкъщи.
Прави се с олио/масло за кожа, но аз го правя с дневният и нощният си крем, просто по време на редовното им нанасяне Simple Smile

Аз правя подобно, даже не с толкова детайли и наистина вече имам видим ефект Open Mouth

- тази някак си много нежно го прави, все едно си гали кожа, а трябва повече натиск.

Правя и по челото - с крема и всички пръсти първо нагоре по челото после от средата към двата края. И пак се вижда вече опъване Open Mouth

Сигурно ако спра да "тренирам" ще се отпусне, но то и при тренировките е така, тъй че не ми пречи. Аз така или иначе си слагам крем всеки ден Simple Smile

* Някъде ги пишат и като йога за лице. С доста различни елементи според зависи зоните и прочие. Има и за торбички под очите. Ще се разровя да практикувам и тях, да видим ще има ли ефект.

# 491
Момичета помагайте моля ви!
Омръзна ми с тази около очна зона, с филър или поне не беше подходящият - не става, събирам вода и стават отоци. Ботокс от долу никой не слага и не е ок. Rejuran почти никакъв ефект. Какво да сложа за мимически бръчки, като се усмихна и става нещо страшно Sad

И аз проучвам за околоочна зона. Гледам тази процедура:

https://derma-act.bg/p/biorevitalizatsia-na-okoloochen-kontur-s- … alupro-young-eye/ Дали някой я е правил? Пише 3-4 през една - две седмици.

Има и това - PhilArt Eye за деликатната зона около очите. Пак не знам дали има някакъв ефект. Нямам идея колко често/пъти се слага това.

# 492
Аз правих лятото като бяха промоциите в Дерм акт - 2 пъти, без особен ефект. Oт полинуклеотидите повече ми допада ефекта на Pluryal Silk.

# 493
Къде правите Pluryal Silk? Това прави ли се под очите? Колко процедури се правят?

# 494
Чета за Jalupro и Redensity 2, но не ме устройват с ХК при мен стават отоци под очите и то всеки ден, докато не разградя с ензим Sad Поне от Amalian 16 бях така Sad При тези от вас които са правили с тези 2 продукта стават ли отоци? Ето как бях от Амейлиан Sad Вчера правих и PRP, но не очаквам чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт