Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 530
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
В рамките на 1 година съм правила 5 пъти CO2 лазер и 2 Profractional. Като след всяка прожедура поне една седмица съм вкъщи и се възстановявам. Ефекта при мен е почти незабележим, именно затова се насочих към инжекционните процедури.
Има протокол лазери + Скулптра за белези от акне, другата седмица имам записан час за поставяне, престраших се, тъй като вече много се отчаях в борбата с тези белези…

Аз три пъти съм правила CO2, 2 пъти микронидлинг и един път скин бустер в белезите в рамките на 3 зими и също не виждам видима промяна. При мен белезите са стари и мисля, че това има значение.
Може ли да споделиш какви са резултатите от скулптура при теб, като мине процедурата?

Включвам се и аз, за да се отчета за Скулптрата. Сложих преди 2 седмици, поставянето беше доста неприятно, но не бих казала, че е болка за умиране. Доктора ме посъветва да сложим още една доза за максимално добър резултат. Но засега чакам да мине месец и да започна постепенно да виждам положителните промени.

# 466
Halo или BBL? Някой с прясно впечатление?

# 467
  • София
Включвам се и аз, за да се отчета за Скулптрата. Сложих преди 2 седмици, поставянето беше доста неприятно, но не бих казала, че е болка за умиране. Доктора ме посъветва да сложим още една доза за максимално добър резултат. Но засега чакам да мине месец и да започна постепенно да виждам положителните промени.
[/quote]
Ама сложи ли 2 дози в крайна сметка и как изглежда лицето след това? Питам, защото и на мен Малев ми каза 2 дози наведнъж,защото било необходимо, ама на мен екстремно ми се вижда…

# 468
Ама сложи ли 2 дози в крайна сметка и как изглежда лицето след това? Питам, защото и на мен Малев ми каза 2 дози наведнъж,защото било необходимо, ама на мен екстремно ми се вижда…
[/quote]

# 469
Някъде бях чувала за масажи на лицето с масло за лице  или просто с крема ми за лице.
Открих инфо за начина по който трябва правилно да си нанасям ежедневният крем и съответно нощното кремче. В правилните посоки, не просто да мажа налявонадясно.

Всеки ден го правя по този начин от седмица и вече виждам ефект по Назолабилната си Гънка Open Mouth
Имам нужда и там и по челото, където е още  по-видим проблем. Не мога да повярвам, че работи толкова бързо.

Четох че:
Ползи от масажиране на лицето
Тъй като кръвообращението се стимулира, производството на колаген се увеличава. И нека припомним, че колагенът е протеин, който поддържа кожата стегната и предпазва от увисване

Видовете бръчки:
Скрит текст:

*на 34 съм, нямам желание да инвестирам за момента в ботокс :/ За торбичките имам силна нужда и се замислям много, но ще видим.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 09:45 от AniNe

# 470
Здравейте,

Включвам се с едно по-странно питане, което ми се върти в главата от няколко дни.
Аз съм на 35 години с бая дебела кожа и много мазна, в общи линии все е покрита с лой 😁, което сега оценявам, защото нямам никакви бръчки към момента. Та, живея си аз с мисълта, че не съм мръднала и съм застинала в 20-те си. Колеги и приятели постоянно ме базикат, че съм вампир и вещица и не се променям. Преди няколко дни обаче тръгвам да разглеждам снимки 10 години назад и айй, уплаших се направо. То погледът е съвсем друг, излъчването на млад човек, всичко друго видимо същото.
Та седя и се чудя какво се променя и кое е това, което дава това излъчване ?
Имам колежка около 50-те, много красива жена, много пълнена, правена, опъната е като дете и пак всеки си й дава 50. И друга на 60, която е била в младостта си много красива, но сега е като шар пей, много набръчкана, НО тя има точно това излъчване, когато я погледнеш изглежда на супер млад човек и тотално не виждаш бръчките и увисването.
Та, моля кажете какво е това нещо, което придава тази младост ?

# 471
Здравейте,момичета!💐Бих искала да Ви попитам дали някоя от вас е ходила при д-р.Юлиян Пенев във Варна за премахване на капиляри и лазерен ресърфейсинг?

# 472
Да си младолик според мен е до излъчване и до ген. Може да си супер опъната навсякъде и пак да си изглеждаш на годините като добре поддържана 40-50-годишна жена.
И аз си мисля, че много младея, но като си гледам по-стари снимки отпреди 10 години - там съм като детенце направо, има разлика.

# 473
И аз съм уж "от младоликите", на 41 г, които всеки като разбере на колко години съм и прави учудена физиономия.
Като цяло, имам все още момичешко излъчване, но вече с ясно изразени бръчки. Хормонално нещата започнаха да се променят и оттам и на лицето се отрази, затова смятам, че първо на хормоните трябва да обърнем внимание, преди да тръгнем с процедурите.
За съжаление кожата ми е нормална към по-суха вече и това си оказа значение. Виждам около мен моите момичета, с които сме наборки, че нямат такива бръчки (примерно на челото), както имам аз. Погледнах си и аз снимките преди 15 години, ами уж съм аз, но не съм. Липсващ обем на лицето, спаднали са ми скулите, преди сякаш си личаха повече,  устните ми дори изглеждаха по-големи, сега им липсва контур. Личат и назолабиални, които ме правят да изглеждан тъжна...
Ами няма как, нямам излъчването, което съм имала преди.

# 474
Преглед при дерматолог Март месец ми каза, че изглеждам само 3г по-стара, заради леките бръчици.  34-37г
Но, имам отвратителни торбички под очите които са цял живот от малка Sad това вече е ген, мразя ги. Страх ме е да ги подложа на някаква процедура.

Някой има ли опит с нещо подобно? Вид процедура? Колко често се прилага? Трайност?

# 475
  • Варна
Аз пък се бях навила да слагам борила в масетери, въпреки ,че не знам към кого да се обърна,моята лекарка не знам да прави и не ми е предлагала /Варна/. Търсейки мнения с търсачката попаднах на това от лекар, което доста ме размисли.Имате ли мнение по въпроса?

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 10:38 от Ivka_smile

# 476
Малко не разбирам как ботоксът “намалява дебелината на мускула”, та чак и до отпускане да доведе. Ботоксът блокира съкращаването на мускула за известен период и това е. И не “топи мазнини”. Но щом го казва лекар, и то специалист, вероятно си има своите основания. Може би просто не харесва процедурата.

# 477
  • Варна
Аз го разбирам,че мускулът атрофира с времето, което се случва с всеки мускул, който не се използва,съответно като не работи и кръвоснабдяването на зоната се нарушава. И се получава обратен ефект.Не знам, но ми стана любопитно.

# 478
Здравейте момичета на 12 април  ще си правя устни, но този път при доктор Каляшева. Ще си поставя половинка . Имате ли някакви впечатления от нея и ако да, то какви.

# 479
Ботокс поставен в масетрите, особено ако лицето е по слабо,  вместо ефект може да направи дефект - третирания дъвкателен мускул се отпуска и прибира към костта и някакси се избутва навътре към носа и устните и прави марионетните да увиснат и изпъкнат още повече.
https://www.instagram.com/reel/DE733TrSre3/?igsh=MzB1cTE5NWl6anRx
Вместо там, е добре да се инжектира внимателно ботокс в Дао мускула за повдигане ъгълчетата на устата и в платизмата по линията на челюстта, също за повдигане и оформяне на челюстта.
https://www.instagram.com/reel/C8mlGHXJYX3/?igsh=MXV1cWE0dzFheHBqeA==
За третирането на долната част на лицето с ботокс, аз лично правя в тези точки и ми се получава изключително добре
https://www.instagram.com/reel/C4JDoKfxdn-/?igsh=MWJ0M3d4ZzB1cjZ5bA==
Ето обяснение какво се случва с долната част на лицето с годините при загуба на еластин и колаген и някои варианти за третирането
https://www.instagram.com/reel/C5i6s90Lb0h/?igsh=eWlqaTJsaTVsa2N1

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 11:26 от Anelia Dimitrova 649961

Общи условия

Активация на акаунт