Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 537
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Моля за повече инаформация - колко време беше процедурата, боля ли, какво точно правиха, колко пъти ще слагаш  и т.н.
Благодаря ти Simple Smile

# 271
Доколкото знам не може да се поставят различни регенериращи филъри  от различни марки на едно и също място по тялото, ако не е минал периодът им на абсорбация, който е поне след 6м.

# 272
vani133 a защо точно Скулптра сте избрали за белези от акне? В смисъл - от клиниката лекар ви препоръча тази процедура, с оглед вашата възраст? Любопитно ми е, защото Скулптра, която е L-полимлечна киселина, полимер на млечната киселина, е предназначена  за комплексна корекция на бръчки, възстановяване на обема, корекция на овала на лицето, загуба на стегнатост на кожата... В този ред на мисли, има други препарати, като например Rejuran S https://dermafiller.shop/en/products/rejuran-s-lidocaine-1x-1-ml … 4.html?query_id=2 който е точно за третиране на белези от акне, който си е мезотерапия и е с най-висока концентрация на полинуклеотиди от другите инжекционни продукти oт Rejuran - точно за лекуване на белези, посредством насърчаване растежа на кожните клетки чрез стимулиране на фибробластите и създаване на колаген.  Този давам като пример, има и други с подобно предназначение, но са мезотерапии, а не дермални филъри.

Моите белези се оказаха доста трудни за премахване и след като правихме 5-6 лазера в рамките на година, доктора ми препоръча да пробваме Скулптра. Каза, че не би ми сложил дермален филър, тъй като много бързо се разгражда и се губи ефекта, конкретно за белези от акне. И като цяло мнението на доктора беше, че дермалните филъри замаскират временно проблема, а не го решават.

Може ли да споделиш какъв лазер прави и никакво подобрение ли не забеляза? Аз също се боря с белези от акне. Frowning1

# 273
https://www.cvs.com/bizcontent/merchandising/productimages/high_ … 00),aspect=ignore

Нямам косопад,но вече 2-ри месец вземам този биотин, за да си подсиля косъма и най-вече ноктите. Косата расте като полудяла.

За първи път чувам ,че Скулптра се ползва на  акне. И как точно ще заличи белези? Звучи ми нереално,да не кажа глупаво. Сега ще гугълна.

# 274
Процедурата с Rejuran i  беше около 20мин. и 20 преди това намазана с обезболяващ крем. Множество обождания около очите, които само под веждите леко наболяваха. Днес съм леко отекла и май ще посинее дясното око но с коректор няма проблем. Нямам други филъри там, Слава Богу след 4 разграждания се отървах от такъв, най- накрая преди месец и от вечните отоци под очите. И това не е филър и не съдържа ХК, иначе не бих поставила там в никакъв случай. Полинуклеотиди са Simple Smile Има много инфо в нета Simple Smile Ще поставя пак след 2 седмици и при необходимост 3ти път след още толкова. Но по ското 3тия път съм за PRP Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:52 от adrenalinka85

# 275
vani133 a защо точно Скулптра сте избрали за белези от акне? В смисъл - от клиниката лекар ви препоръча тази процедура, с оглед вашата възраст? Любопитно ми е, защото Скулптра, която е L-полимлечна киселина, полимер на млечната киселина, е предназначена  за комплексна корекция на бръчки, възстановяване на обема, корекция на овала на лицето, загуба на стегнатост на кожата... В този ред на мисли, има други препарати, като например Rejuran S https://dermafiller.shop/en/products/rejuran-s-lidocaine-1x-1-ml … 4.html?query_id=2 който е точно за третиране на белези от акне, който си е мезотерапия и е с най-висока концентрация на полинуклеотиди от другите инжекционни продукти oт Rejuran - точно за лекуване на белези, посредством насърчаване растежа на кожните клетки чрез стимулиране на фибробластите и създаване на колаген.  Този давам като пример, има и други с подобно предназначение, но са мезотерапии, а не дермални филъри.

Моите белези се оказаха доста трудни за премахване и след като правихме 5-6 лазера в рамките на година, доктора ми препоръча да пробваме Скулптра. Каза, че не би ми сложил дермален филър, тъй като много бързо се разгражда и се губи ефекта, конкретно за белези от акне. И като цяло мнението на доктора беше, че дермалните филъри замаскират временно проблема, а не го решават.

Може ли да споделиш какъв лазер прави и никакво подобрение ли не забеляза? Аз също се боря с белези от акне. Frowning1
В рамките на 1 година съм правила 5 пъти CO2 лазер и 2 Profractional. Като след всяка прожедура поне една седмица съм вкъщи и се възстановявам. Ефекта при мен е почти незабележим, именно затова се насочих към инжекционните процедури.
Има протокол лазери + Скулптра за белези от акне, другата седмица имам записан час за поставяне, престраших се, тъй като вече много се отчаях в борбата с тези белези…

# 276
Пет пъти CO 2 ?? Леле, аз веднъж не мога да се реша поради първоначалния вид и страха от хиперпигментации.

# 277
Пет пъти CO 2 ?? Леле, аз веднъж не мога да се реша поради първоначалния вид и страха от хиперпигментации.
Не е толкова страшно. Боли, не мога да лъжа, но се търпи. Аз също бях чувала за този страничен ефект, но нямах такъв проблем. При мен даже помогна с пигментацията, имах 2 тъмни петна, които тотално изчезнаха.
Изберете добър лекар, който прави CO2, аз бях при Битолска в дерма акт.

# 278
При кой лекар поставяхте rejuran?

# 279
И това не е филър и не съдържа ХК, иначе не бих поставила там в никакъв случай. Полинуклеотиди са Simple Smile

Само да уточня, че има и вариант на "Rejuran", който е с добавена хиалуронова киселина. Да го имате предвид. "Rejuran HB" май се води. Simple Smile

# 280
Rejuran i е само и единствено за околоочната зона и е без ХК и поставих при др. Петкова в contour clinic. Повече НИКОГА не бих поставила там каквото и да е с ХК. Казах 4 пъти разграждах Amalian sf16 fine, който уж е специално за там,беше поставен при друг "специалист"...Да ама не е за там... Изглеждах цял месец като алкохоличка с огромни отоци, никога не бях имала торбички и сенки, само леки мимически бръчки. Бях прикачила и снимки...
Следва PRP и ботокс. До там с третирнето на околоочният ми контур. Като приключа целият процес ще сложа преди и след Wink

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 01:15 от adrenalinka85

# 281
В рамките на 1 година съм правила 5 пъти CO2 лазер и 2 Profractional. Като след всяка прожедура поне една седмица съм вкъщи и се възстановявам. Ефекта при мен е почти незабележим, именно затова се насочих към инжекционните процедури.
Има протокол лазери + Скулптра за белези от акне, другата седмица имам записан час за поставяне, престраших се, тъй като вече много се отчаях в борбата с тези белези…

Аз три пъти съм правила CO2, 2 пъти микронидлинг и един път скин бустер в белезите в рамките на 3 зими и също не виждам видима промяна. При мен белезите са стари и мисля, че това има значение.
Може ли да споделиш какви са резултатите от скулптура при теб, като мине процедурата?

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 02:21 от in4ey

# 282
Здравейте, момичета!
След години на lip filler blindness (доста грешки по пътя), най-накрая преминах през пълно разграждане и дадох време на устните си да се възстановят.
Признавам си – бях се изгубила в обема и количеството. Но ми навреди – и на формата, и на усещането ми за себе си.

Сега, след като минах през първо неуспешно разграждане, отток,
болки,асиметрия и месец възстановяване (пускам и снимки от процеса – дано помогнат на някого да не повтаря същите грешки), мисля, че съм готова за ново начало. Този път – с умереност, финес и добър специалист, който няма да ме убеждава в още и още.

Все пак реших,че искам да си сложа 1 мл за форма и самочувствие.😁 Моля, ако имате препоръки за естествени резултати и качествен подход – специалист във Варна, ще съм супер благодарна. (без клиниката на д-р Ф. и д-р Д.)

# 283
Ако в момента устните ви са тези от последните две снимки, които са след месец от разграждане,моят съвет е да не слагате нищо,идеални са и имате много хубав естествен контур на горна устна.

# 284
Русева, радвам се, че
най-накрая го реши.Помня колко дебати водихме за твоите устни.
Не ги пипай въобще, нямаш нужда от филър поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт