Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 469
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Вчера се рових в старите теми и някъде мернах за трайност на ботокса ( един вид докога може да се слага) да е 15 години.  Не го разбрах много, но има  ли нещо такова,.че мускулът се насища примерно? Може ли зарадо това да ви отпуска по-бързо?

И още 2 неща: пак да си попитам, правите ли си прецедурки вкъщи с мезо/дермололер и каво мислите за мезотерапията? Има ли ефект някое от двете. Мисля да си закупя от concica.bg.

# 541
Цяло чудо е ботоксът да издържи повече от 4 месеца. Аз съм слагала броени пъти, така че не става въпрос за пренасищане.

# 542
И аз съм слагала 5-6 пъти само и не ми държи кой знае колко.

# 543
MDD91, дългогодишната употреба на ботокс може да доведе до атрофия на мускулите и затова не може да се прави до безкрай.

# 544
Калина, ДХЗ, щом сте слагали само няколко пъти, как процедирате с бръчките на челото, гневната ...? Какво още може да се направи?

# 545
Трайно - лифтинг.

# 546
Ами, аз правя фейстейпинг и в интерес на истината, съм доволна. Нямам бръчки на челото в момента. Слагам си лепенките, докато спя. Установих, че по време на сън много се мръщя и сутрин се събуждам със сключени вежди.
Може да пробвате, докато изчаквате да ви дойде времето до следващия ботокс. Има видеа в интернет как точно се слага.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 12:24 от kalina_pehlivanova

# 547
Мари, не съм спряла, но слагам на 10м. някъде.Така оставям мускулатурата да работи, мои си внушения.

# 548
Някой слагал ли е напоследък Pb серум, имам час за юни при Ванеска. Слагала съм преди година, имаше добър ефект

# 549
И аз преди година, по-скоро 11 м., и точно мислех дали да не слагам пак. Вие на коя зона слагате?

# 550
Калина_Пехливанова

Може ли да споделиш спецално тиксо/лепенки ли слагаш? Сега прочетох за някакви "Frownies", но няма такива в България, но има кинезио тейп за лице или нещо такова.

# 551
Да,обсъждахме Алюзиенс, с него съм за втори път,започна да отпуска ,а са минали 3 месеца, бръчките наполовина вече са възстановени. Никога не мога да изчакам 6 месеца, на 5 слагам и то последния месец едва се понасям.

На приятелка този издържа Точно месец.

# 552
  • София
Калина_Пехливанова

Може ли да споделиш спецално тиксо/лепенки ли слагаш? Сега прочетох за някакви "Frownies", но няма такива в България, но има кинезио тейп за лице или нещо такова.
Аз ползвам Frownies като алтернатива на Ботокс и съм доволна, но и никога не съм пробвала Ботокс, за да сравня реално. Иначе определено смекчават бръчките на челото и междувеждието, спя с тях, като при залепване те се втвърдяват и става невъзможно да се бръчкаш на поставеното място. Няма ги в България, но лесно се поръчват от Амазон, цената им е 35 евро и стигат за месец.

# 553
Здравейте! Някой правил ли си е фенолов пилинг?

# 554
Restless Намерих ги в амазон.де и ще ги поръчам и аз от там. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт