Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 451
  • 766
  •   2
Отговори
# 555
И аз да дам своето мнение за Алюзианс точно преди 10 дни сложих.Първо че почти не ме е хвана да не казвам, че не забелязвам никаква разлика второ ти е абсолютно ясн, че няма и да издържи. Точно поради същата причина похвалиха ми го като безопасен но според това което виждам благодаря

# 556
И мен Алюзиенс вторият път ме хвана по-слабо и бавно в сравнение с първото поставяне и отпусна по-бързо. От 21 години слагам ботокс с известно прекъсване за няколко години, което се отрази негативно на бръчките,разбира се . Нищо не ми е атрофирало,де тоз късмет,бръчкам се все повече.

# 557
# 558
Има ли ефект от тези тейпове? Заглеждам ги напоследък!

# 559
На приятелка ботокса и спря да действа на 30тия ден, то ако е така няма смисъл ...

# 560
Алла, аз слагам Pb  серум в зоната на долна челюст отстрани,прави контура по стегнат. А твоите впечатления какви са, има ли странични реакции и доволна ли си

# 561
Нещо не мога да си представя как ще спя с тези лепенки...Забелязва лии се ефект от тях?

# 562
Алла, аз слагам Pb  серум в зоната на долна челюст отстрани,прави контура по стегнат. А твоите впечатления какви са, има ли странични реакции и доволна ли си

И аз там, и към устата - за увисването на марионетните. Доста съм доволна, постегна се контура, макар че не изпъна напълно марионетните, но доста ги заглади. Реакции не съм получавала големи - леко се издух (малко като хамстер станах в доланата част на бузите Simple Smile) за два дни, ама това само аз си го виждах, никой не ме забеляза. Но и лекарката ме беше предупредила, че ще се издуя, та си очаквах. И имах малко синини от боцкането. Обаче ме боля доста на места като ми го слага. И за това ме предупреди.
Сложи ми две дози в два месеца - по една на месец. Първо сложи Medium, после Low.
Ефектът беше около 8-9 месеца, после почна да се отпуска по малко, към 10-11 месец вече е по-видимо отпускането. А при теб?

# 563
За лепенките писах вече. Да, забелязва се ефект. На 40 години съм и нямам бръчки по челото. Не съм слагала ботокс на чело отдавна, но и аз не съм имала никога дълбоки бръчки.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 16:34 от kalina_pehlivanova

# 564
Хммм, заинтригувахте ме. Имам желание да си повдигна леко клепачите, особено над едното око и видях техника с тези лепенки: https://www.tiktok.com/@faceyogamegi/video/7288629560164338977

# 565
Аз си поръчах дерморолет и Frownies лепенки от амазон. Междувременно ще пробвам и тейпинг.

Калина_пехливанова би ли споделила коя техника следваш, понеже има доста видеа и само през нощта ли ги слагаш?

# 566
Пробвай различни варианти и виж кой ще е най-добре за теб. Аз първо масажирам зоната да се поизпъне, после слагам лепенките, така че да възпрепятствам свиването на мускулите. Общо-взето си импровизирам с поставянето. В началото пробвай да стоиш по 2-3-4 часа през деня, а не да спиш така, за да не стане някакво раздразнение все пак. Ако всичко е наред, може и по-дълго да ги слагаш за през нощта. Ето пример за поставяне:

# 567
Alia1, на колко години си и възстановяването колко дни беше?

# 568
Цял ден звъня на Дермата и не мога да се свържа Sad

# 569
Пишете им във вайбър, отговарят бързо.

Общи условия

Активация на акаунт