Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 447
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Добре де, какъв е смисълът от тези лепенки през нощта? Реално никой през нощта, докато спи не се бръчка. За какво са тези лепенки тогава. Единствено виждам смисъл ако се спи по очи, евентуално тогава. Но бръчките на челото и пачи крак се правят когато сме будни, говорим, изразяваме емоции. Вечер докато спим мускулите релаксират.
Аз ползвам такава лепенка за деколтето и съм много, много доволна. Сутрин ставам и то е гладко през целия ден. Спя изцяло и само на дясната страна и цяла нощ лепенката предпазва от това набръчкване. Лицето си обаче, особено пък челото докато спя не бръчкам и смисъл от лепенки не виждам.

# 571
Лепенките помагат за релаксация на мускулите.Неслучайно започнаха да ги слагат първо кинезитерапевтите като подпомагане на мускулатурата.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:13 от ДХ3

# 572
Aз явно и през нощта се бръчкам, защото сутрин се събуждам със сключени вежди. Grinning
Mоже да се слагат и през деня за някакви часове, когато сте си вкъщи, разбира се. Grinning

# 573
  • София
Цял ден звъня на Дермата и не мога да се свържа Sad
аз започнах да им пиша. последният път висях 10 мин, дадоха ми 10 лв ваучер, който изчезна много бързо обаче... а за капак платих егати сметката, не се бях усетила, че е платен. и след като миналия месец пак висях на тел, им писах в инстаграм. И веднага запазих час. ФБ им е отрязан- преклаено много съобщения имали.
За лепенките, аз преди писах- при мен не сработват-- кожата ми е много тънка и където са ръбовете на лепенките там стават бърчки при спане, т.е. едни уж се опъват (а реално не се, просто е на принципа на натиска чрез сила изглаждането), но нови се образуват. Та по никакъв начин не би ми свършило работа вместо ботокс. Аз спя само по лице и сутрин съм адово сбръчкана.

# 574
Вай, аз видях общо 12 мин, колко съм натряскала сметка🫣😛
Запазих по Вайбър и аз… ще знам вече

# 575
Аз пиша в месинджър и веднага почти ми отговарят

# 576
  • Бургас
Добре де, какъв е смисълът от тези лепенки през нощта? Реално никой през нощта, докато спи не се бръчка. За какво са тези лепенки тогава. Единствено виждам смисъл ако се спи по очи, евентуално тогава. Но бръчките на челото и пачи крак се правят когато сме будни, говорим, изразяваме емоции. Вечер докато спим мускулите релаксират.
Аз ползвам такава лепенка за деколтето и съм много, много доволна. Сутрин ставам и то е гладко през целия ден. Спя изцяло и само на дясната страна и цяла нощ лепенката предпазва от това набръчкване. Лицето си обаче, особено пък челото докато спя не бръчкам и смисъл от лепенки не виждам.

Каква лепенка ползвате за деколтето и как точно я поставяте. Спя на една страна, обикновено на дясно. Деколтето ясно, че се бръчка. Но лицето сутрин ми е ужас. Някак го мачкам с въглавницата. Дясната страна ми е като кръстословица 3-4 часа след ставане.

# 577
Вземете си копринена калъфка.

# 578
Има силиконови пачове на деколте, лице.

# 579
Да вметна, че правих и три Морфеуса, ефект 0.
Какви са тия снимки и хвалебствия не знам.
Или е за по млада кожа.

# 580
Скрит текст:

Каква лепенка ползвате за деколтето и как точно я поставяте. Спя на една страна, обикновено на дясно. Деколтето ясно, че се бръчка. Но лицето сутрин ми е ужас. Някак го мачкам с въглавницата. Дясната страна ми е като кръстословица 3-4 часа след ставане.

Аз съм писала и преди. Съвсем обикновена силиконова, прозрачна от Тему. На лицето си не правя бръчки, само деколтето и към врата някак. За лицето със сатенена калъфка, както са ви посъветвали по горе, може да се бръчкате по-малко или никак. Пробвайте!

Ето на този сайт има такава за деколте, но е двойна по-скъпа от Тему:
https://www.emiline.store/product-details-bg-3.html

# 581
  • Бургас
Мисля че проблема не е от калъфката. Възглавницата е голяма и опъва калъфката на макс. По калъфката няма гънки които да ми се отбелязват. Просто от облягането на лицето към възглавницата кожата ми се нагъва. Явно цяла вечер лежайки така. Гънките  по лицето се образуват и остават доста след като стана.

# 582
Аз не спя на възглавница, а на чаршафа  директно.
В такъв случай копринени чаршафи ли трябва да купувам? Joy

# 583
Кожата се нагъва, защото памукът прави някакво съпротивление и тя се търка. В коприна просто се хлъзга. Не е колко е опъната калъфката Simple Smile.

Но ако не е вашето нещо… Simple Smile - нали знаете, трябва да работи за вас.

# 584
След блефаропластика, започнах да се уча да спя без възглавници, само по гръб. Слагам 2 възглавници от двете страни на главата си, за да не мърдам много. Определено има голям ефект за околоочната зона. Понякога се изкушавам да спя настрани, на анатомична възглавница. Ами... На сутринта съм като Шар пей. И отнема много време да ми се изгладят отпечатъците по бузите.

Общи условия

Активация на акаунт