Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 485
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Идете за всеки случай.

# 526
На мен ми се е случвало при висока температура (грип) да ме боли мястото на поставен филър (отдавна поставен) - тъпа болка. Но минава в рамките на ден.

# 527
Дермотологът ви да погледне с ултразвук. Ако няма, при др.Петкова в Contur clinic  Wink Успех !

# 528
Благодаря за коментарите!

# 529
Имаше, да.Сложихме на минимума все пак, за да се избегнат каквото и да е отригателни ефекти тогава и в бъдеще. Нямаше такива.

Благодаря, ще го имам предвид. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Възможно е да е някаква невралгия, но дали е от филъра…. Ако е от филъра, по-скоро да се появи веднага след поставянето.
А иначе остава и дерматологът да каже, че от него е проблема. Винаги отричат.

# 531
„Здравейте! Много искам да си поставя хиалурон в устните, но не знам къде да отида. Бихте ли ми препоръчали специалист в Стара Загора или Сливен? При кого сте били и от кого сте доволни?"

# 532
Здравейте, аз пак пиша от нищото, но да ви попитам отново за процедури за разширени пори, хвалехте  някаква  козметичка назад, но не мога да намеря името и

# 533
От това няма спасение.И с годините се увеличават.

# 534
Мнение за повдигане на вежди с лифтинг конци (неоперативен лифтинг ) ?

# 535
  • Варна
Вече направо се отчайвам от трайността на ботокса, ами може ли се търчи на 4 месец за поставяне…Реално чакам да минат 6 само заради спазване на някакъв приличен срок, като 2-3 от тях не мога да се понасям гледайки се в огледалото, то така се оказва.При мен над веждите има едни фини бръчици дъгички ,които ме докарват до лудост. Не се ли обсъждаше някакъв нов ботокс дето уж държал повече, името ми се губи…

# 536
Да,обсъждахме Алюзиенс, с него съм за втори път,започна да отпуска ,а са минали 3 месеца, бръчките наполовина вече са възстановени. Никога не мога да изчакам 6 месеца, на 5 слагам и то последния месец едва се понасям.

# 537
Ох, като чета за торбички под очите май към филъри ще се насоча.
Много силно изразени са, просто от малка ги имам Cry Само с козметични продукти за "прикриване" не става. А като чета за другите процедури ме е страх и май не е дълготрайно.

В момента проучвам в Пловдив.

# 538
Вече направо се отчайвам от трайността на ботокса, ами може ли се търчи на 4 месец за поставяне…Реално чакам да минат 6 само заради спазване на някакъв приличен срок, като 2-3 от тях не мога да се понасям гледайки се в огледалото, то така се оказва.При мен над веждите има едни фини бръчици дъгички ,които ме докарват до лудост. Не се ли обсъждаше някакъв нов ботокс дето уж държал повече, името ми се губи…
Това е целта - да ходиш по-често.
Преди 2-3 години, ботоксът не държеше ли повече?
Аз не съм слагала никога, но имам начални дъгички над края на веждите. Каляшева ми каза, че може да ми сложи ботокс и да ми вдигне веждите, но с времето това ще задълбочи тези дъги и ще ме дразнят много.

# 539
При Денкова са ми казвали, че след определена възраст ботокс не е най-доброто решение, точно защото вече не издържа много.

Общи условия

Активация на акаунт