Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 508
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък съм на вълна изконсумирано чело и зона над вежди, просто има само кост и то и черепа ми се е свил.
Какви са възможностите при тези дадености? Какво си проучила?

# 511
Juvederm Volbella е FDA одобрен за под очи и аз съм слагала от него.
А имаше ли добър ефект?

# 512
  • Варна
Имаше, да.Сложихме на минимума все пак, за да се избегнат каквото и да е отригателни ефекти тогава и в бъдеще. Нямаше такива.

# 513
Здравейте, и аз се включвам в тази тема, защото колкото и да ми дават 23, аз вече съм на 33 и започват да ме дразнят разни бръчки. Едната е гневната бръчка. По принцип се опитвам да не правя много мимики и да спя само по гръб, но не мога да контролирам  точно това. Дори като си седя и мисля, се усещам как си сбръчквам точно тази част и вече ми омръзна да се следя и започнах да обмисляю ботокс. С 61 теми има доста материал за четене, но от бърз рисърч видях, че доста от вас ходят в Derma Act при д-р Гаровски(май).

Може ли препоръки за това колко единици? слагате, спортуването влияе ли  на по-бързо разорбиране, май на 6 месеца се слага и имали  ли сте главоболие  след това и спадане на чело? Знам, че всички въпроси са до организъм и човек, но поне ще събера мнения. Друг професионалист да препоръчате?  Видях,че цената варива между 250-300, което смятам е приемливо.

Моята грижа досега включва само DM маски, среден клас кремове и SPF 50,  дори грим не нося.  Но аз съм навън много и въпреки,че нося шапка или очила, пак се мръщя и виждам, че се оформя бръчката.

Не знам защо изписах толкова за една гневна бръчка, но съм много нова в сферата и приемам всякакви  препоръки, дори и неботоксни терапии, които са ви помогнали. Примерно за дермапен какво мислите? Благодаря ви предварително:))

# 514
Ботокс при при Георгиевски , аз слагам И в трите зони , подновявам на 6 месеца , иначе ми дръжи 4-5 .

# 515
Аз не съм от най-знаещите по въпроса, но се включвам, защото и на мен гневната ми е проблем. И на мен ми се появи на тази възраст (всъщност и по-рано, но вече на тази беше забележима), а аз не обърнах внимание навреме. Мислех, че ми е рано за ботокс. Сложих доста по-късно - резултат почти нямаше. Сложиха ми филър да запълни и така времнно туширах проблема. Отбелязвам, че филър не се препоръчва на това място поради близост с очите. И ако се слага, трябва да е от много опитен инжектор. Аз тогава не го знаех това - доверих се на лекарката. Е, за щастие, нямах никакъв проблем. Години по-късно гневната си остана проблем. Скоро сложих на три точки, доста добре се повлия и гневната, но не напълно. Казаха ми - дори с операция няма да се оправи. Евентуално няколко пъти да се гори с лазер и да се пълни с филър, за да се изравни горе-долу. Както каза докторката "дълго си си я отглеждала тази бръчка". Ще трябва да се примиря, че няма да е съвсем гладко в тази област. И аз изписах много за една гневна, но разбирам, че е голям проблем. Затова - не изчаквайте много и действайте, за да не стане късно като при мен. Де да имаше кой да ми го каже това навремето, но около мен никой не се интересуваше от разкрасителни процедури, а и си мислехме, че ще сме вечно млади Simple Smile. И друго - казаха ми лекарите, че е по-добре да се сложи на три зони, а не само на гневна, защото се повлиявала по-добре, като се отпуснат и съседните области. Поне при мен. Направете си консултация и действайте.
Глава не ме е боляла, нито съм имала някакви странични ефекти.

# 516
Аз последно сложих ботокс в 3 зони при д-р Битолска в Дермаакт и съм много доволна. Нямам никакви бръчки, а си имам мимика и окото се отвори много приятно.

# 517
Благодаря ви, момичета!  Като казвате 3 зони.. виждам в ценоразписа на Дерма Акт само 1 опция, която има 3 зони за 650 лв. Това ли визирате, където се включва и пачи крак?

# 518
  • Там където
Във вторник поднових ботокс чело и този път супер бързо ме хвана. Още днес челото ми е супер гладко и без мимика. Отзиви за пакета карбонов пилинг да дам- правих 1 през март и днес пак. Нищо кой знае какво не виждам😄 какво всички го превъзнасят толкова не знам.... Честно казано след обикновени козметични процедури и почистване съм по- свежа и светнала😂

# 519
Аз ботокс слагам от 27-годишна. Разбирането - рано ми е за ботокс, е супер погрешно, защото ботокс не се слага според настъпила възраст, а за превенция, когато лекарят прецени, че пациентът е с тенденция да направи по-рано бръчки от мимики. Ботокс се слага на 3 зони. Слагала съм само на 1 и другите компенсират и се набръчкват, а и самото изражение на лицето става странно.

# 520
Благодаря ви, момичета!  Като казвате 3 зони.. виждам в ценоразписа на Дерма Акт само 1 опция, която има 3 зони за 650 лв. Това ли визирате, където се включва и пачи крак?
Да, това са 3те зони - чело, гневна и пачи крак.

# 521
Здравейте, дали някоя от вас има успешен опит със заличаване на стрии с лазер? Ще се радвам на препоръки.

# 522
Здравейте, бих искала да потърся насока.
Поставяла съм два пъти филър в зона на назолабиални бръчки, разпределен и в предна част на скулите. Първия път януари и март 2023, общо 2 мл, втория път юни 2024 1 мл.
Ноември месец имах някакво възпаление на ляво око, прояви се със зачервяване, лек оток и сърбеж, след което отмина. Няколко дни по-късно започна пулсираща болка около пръст и половина под окото и в близост до носа. Посещавах още зимата зъболекар, невролог, офталмолог, но не стана ясно каква е причината за тази болка. Във времето затихваше, с дни не се е появявала или съвсем леко се усещаше.
Преди две седмици посетих и дерматолога, който ми постави филърите, прегледа ме, според него не е това причината.
Дали обаче наистина е така?
Бихте ли споделили, чува ли ли сте за подобен случай? Също така към какъв специалист да се обърна, тъй като болката я има все още, напоследък пак е всеки ден и сякаш малко по-ниско като локация, но пак в зоната на назолабиалната бръчка.
Искам да разбера това някакъв вид невралгия ли е или възпаление? Как мога да се справя?
Благодаря предварително!

# 523
УНГ да се види синузит?

# 524
УНГ да се види синузит?

От миналата пролет имам снимка по друг повод, нямаше синузит. Не знам дали за няколко месеца може да се появи. Бих направила нова снимка, ако може нещо да се види с такова изследване.

Общи условия

Активация на акаунт