Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 515
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз нямах отоци, съвсем леки, ама не ги е забелязвал никой, освен естетичните лекари, и съжалявам, че разградих. И аз исках jalupro young eye, но съм силно скептична към боцкането заради синката от миналия път, a и не чувам резултатите да са уау- показвам това, което оня ден видях за първи път, медицински камуфлаж.
Гледам обаче снимки преди и след- освен на зона под очи и на стрии и белези- ами винаги снимката след е на различна светлина и ъгъл,което е много дразнещо, защото е трик. И реално не мога да преценя има ли резултат.
Относно масажите- знам, че е цяла тема, ама аз правя вече месец сутрин и вечер и ефект нулев. Ама съм по-стара, а и не смятам, че в този стадий освен задвижване на кръвообръщението, нещо друго може да се случи. А на първото видео корейката изглежда чист фотошоп.
Прочетох и за Pluryal Silk - звучи ми като за нулев ефект при по-стара кожа. видя ли- ппърви признаци на стареене, знам, че не е за вече излезели бръчки.

# 496
Медицинския камуфлаж е за тъмни кръгове и сенки, аз нямам ,но имам бръчки от долу под окото и то като се усмихна стават още по зле. Отстрани с ботокса са ок сега но от долу не знам вече, какво ли не пробвах Sad Сега не мога да пратя снимка, че съм отекла от PRP от вчера,но след няколко дни ще прикача, ако не е станало чудо Simple Smile

# 497
Pluryal Silk става за зона под очи. Не запълва хлътвания обаче - само полинуклеотиди са, не съдържа ХК. Като положителен ефект наблюдавам, че кожата ми става копринено мека на допир. Чудеса не очаквайте обаче, ако състоянието на кожата вече е доста влошено. Правят се 3-4 процедури по протокол през 2-3 седмици.
Миналата година през пролетта правих 2 пъти Pluryal Silk в "Хил клиник", а есента 2 пъти PhilArt Eyes. И двата продукта са полинуклеутиди, но Pluryal Silk ми допадна повече като резултат.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 15:45 от kalina_pehlivanova

# 498
Здравейте, бихте ли ми препоръчали обучителни курсове за поставяне на хиалуронови филъри в устните?

# 499
kalina_pehlivanova бихте ли споделили цените на двете процедури и при кой лекар ги правихте? Хил клиник не обявяват цени на сайта или поне аз не намирам.

# 500
Момичета помагайте моля ви!
Омръзна ми с тази около очна зона, с филър или поне не беше подходящият - не става, събирам вода и стават отоци. Ботокс от долу никой не слага и не е ок. Rejuran почти никакъв ефект. Какво да сложа за мимически бръчки, като се усмихна и става нещо страшно Sad
Ти в София ли си?
Аз ако бях, задължитлено щях да отида на консултация при др Мария Тончева.
Просто много ми допада подхода ѝ. Със сигурност има подходящи процедури за тази зона.
А и от нея разбрах за филърите на Филорга и съм безкрайно доволна от тях.

# 501
Около 400 лв Pluryak Silk в Хил Клиник (зависи дали има някаква промоция). Правила съм при д-р Цветкова и д-р Кожухарова.
 В Дерма акт хванах летните намаления на -50 процента и PhilArt излезе само 200 лв на процедура. Ако ви се чака до лятото, сигурно пак ще ги пуснат. 😀Иначе и това е 400 лева.

# 502
И аз потвърждавам за Pluryal Silk- писах още след първото поставяне, заглаждат се фини бръчици, леко уплътняване, свежест и бляскав тургур. Ефект- около година, при спазен протокол. Пак е по-добре от моментните ефекти на други мезотерапии, които съм правила.

# 503
Да, за София става въпрос, благодаря!
Мнение за Реденсити 2 някои с опит?
С полинуклиотидите приключих! Не виждам ефект или е минимален и не ме удовлетворява Wink
По скоро търся филър, който да не ми задържа вода под очите...Ако има такова чудо разбира се...?

# 504
Аз правих 3 процедури jalupro-young-eye, след което - една PhilArt Eye.
Изобщо не съм доволна.
От едно страна не видях никакво подобрение. От друга - след всяка процедура по 4-5 дни имах неприятни синини и оточност.
Дадох им шанс, но неудобствата ми се явяват неприемливи, а ползите - никакви.

Момичета помагайте моля ви!
Омръзна ми с тази около очна зона, с филър или поне не беше подходящият - не става, събирам вода и стават отоци. Ботокс от долу никой не слага и не е ок. Rejuran почти никакъв ефект. Какво да сложа за мимически бръчки, като се усмихна и става нещо страшно Sad

И аз проучвам за околоочна зона. Гледам тази процедура:

https://derma-act.bg/p/biorevitalizatsia-na-okoloochen-kontur-s- … alupro-young-eye/ Дали някой я е правил? Пише 3-4 през една - две седмици.

Има и това - PhilArt Eye за деликатната зона около очите. Пак не знам дали има някакъв ефект. Нямам идея колко често/пъти се слага това.

# 505
Ох направо се отчайвам Sad

# 506
Рестилейн имат специален филър за под очи и само за този филър са ми казвали,че не задържа вода .Та и аз напоследък си мисля дали този продукт не е най-подходящ за хлътване по очите .Има ли някой който е слагал от него?!?

# 507
Въпросът е и човек да не задържа вода, но филтърът тежи и почти съм сигурна, че в бъдеще може да образува леки торбички при почти всеки.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:26 от ДХ3

# 508
Чак толкова страх от филър под очи..не разбирам. Не помагат никакви бустери, пробвала съм какво ли не, само филър.
Иначе всяка интервенция си е за страх. Аз съм правила всякакви инжекционни и напоследък де улавям, че ме е страх, дори от неща, които съм правила.
Ефекта на филъра, обаче, никой бустер не може да замени. Факт.
Аз пък съм на вълна изконсумирано чело и зона над вежди, просто има само кост и то и черепа ми се е свил.
Чудя се на кой да се доверя за тази зона ...още се чудя, от една година.

# 509
  • Варна
Juvederm Volbella е FDA одобрен за под очи и аз съм слагала от него.

Общи условия

Активация на акаунт