Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 724
  • 766
  •   2
Отговори
# 360
  • Варна
Аз да се отчета,завърших курса си от 4 процедури Accent prime на двойна брадичка, което означава топене на мазнини + стягане после с радиочестота. Правят се по 1 на месец. Радиочестотата я правят на цялото лице. Освен, че джоба ми олекна с 1000 лв друго като резултат не виждам или ако има е толкова минимално, та не мога да го отчета.Това от мен.

# 361
Дами, колко често поставяте филър в устни? Ако желаете може да пуснете по някоя снимка на устните ви и да споделите колко и с какъв филър  са.

# 362
Един път на  година , година и половина, като слагам 0,5-0,6.Рестилейн и Сейфа.Д-р Чилингирова в Дерма акт.
Пускала съм снимки.

# 363
Някой поставял ли е ботокс под очи и има ли рискове?

# 364
  • Варна
Интересен въпрос .Какво означава “под очи”, вероятно имате предвид пачи крак, по-скоро.По-правилно ще е да се пита кой от темата НЕ е поставял, сигурно се броят на пръсти.Ако искате изчетете темите, за да се информирате по-добре за всичко. Риск има от всички процедури винаги, но в повечето случаи ако е поставен правилно не се случва нищо.

# 365
Може да се получат торбички под очите. При мен така стана първия път, а никога не съм имала. При второто поставяне, при друг лекар, нямаше такъв ефект.

# 366
Дерматолога ми предложи да постави малко и отдолу под очите, заради една торбипка която ми се получава като се усмихна, та се колебая....

# 367
Аз да се отчета,завърших курса си от 4 процедури Accent prime на двойна брадичка, което означава топене на мазнини + стягане после с радиочестота. Правят се по 1 на месец. Радиочестотата я правят на цялото лице. Освен, че джоба ми олекна с 1000 лв друго като резултат не виждам или ако има е толкова минимално, та не мога да го отчета.Това от мен.
Жалко, Ванеска ми го предложи това и на мен. Преди ми беше слагала липаза, която имаше много минимален ефект за около два месеца и това беше следващото нещо, което ми препоръча за уж по-добър и траен ефект. Понеже ползвам едно мини хайфу без абсолютно никакъв ефект, силно се съмнявах, че и Аксент прайм ще направи нещо. И понеже не ми се дават толкова пари на вятъра, благодаря ти за обратната връзка!

# 368
Под очи ботокс???!!!

# 369
  • Там където
Аз направих 4 процедури през 2 седмици обаче. После ми казаха, че е добре да правя за поддръжка по 1 процедура на 2-3 меса, но аз си купих пакет и не успях да отида. Мисля да направя една през април. Супер ефект няма, но по моя преценка е една идея по-добре с уговорката, че аз имам лош овал и малка брадичка от дете и няма как да стана с овал като модел от реклама😂

# 370
И моят контур увисна последната една година. Още съм в шок, много рязко се случи  сякаш. Търся варианти, събирам кураж за нещо по-драстично и ви следя.

# 371
Може да се ботокс и под очите, но май у нас много не се прави. Иначе в Тик Ток съм гледала клипове, някои са доволни… Аз не бих рискувала…

# 372
И какво точно ще
блокира ботокс под очите?
В тик-ток всичко може да се види по принцип.

# 373
И какво точно ще
блокира ботокс под очите?
В тик-ток всичко може да се види по принцип.
Аз погледнах от любопитство, мимическите бръчици под очите при усмивка, не пачия крак, а тези отдолу. Смееш се, но очите не се присвиват. Сигурно ще изглежда странно. Мисля, че се боде там + Бъни лайн + пачи крак

# 374
И моят контур увисна последната една година. Още съм в шок, много рязко се случи  сякаш. Търся варианти, събирам кураж за нещо по-драстично и ви следя.

И аз съм така, рязко в последните 6 месеца забелязвам сериозна промяна в долната част на лицето и шията, което ми действа много на самочувствието. Следя, чета, питам, но.... Първата ми стъпка е записан час при естетичен дерматолог да видим какво ще предложи. Доста се притеснявам от странични ефекти, но в един момент, може би няма какво да се губи. Почти на 47 съм.

Общи условия

Активация на акаунт