Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 613
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
В Дерма акт не се плаща, да.Аз не разбрах, че за там се пита.

# 451
  • София
И при Каляшева не се доплаща, нито в дерма про, нито дерма акт, нито в Lege Artis.

# 452
В Дерма акт не се плаща, да.Аз не разбрах, че за там се пита.
Да, защото аз май забравих да уточня Simple Smile

# 453
Правила съм два пъти PRP, за мен е маркетингов трик и пари хвърлени на вятъра. Ефектът е нулев. По-голяма полза виждам от микронийдълинга, който сама си правя вкъщи.
КПП, ще ми е интересно да чуя мнението на майка ти като хематолог, но според мен плазмата се вкарва съвсем повърхностно и няма как да въздейства в слоевете на кожата в дълбочина.

# 454
Наскоро попаднах на реклама на нова безиглена технология на въвеждане на биостимулатори, скинбустери, полинуклеутиди и т.н, казва се Novo jet. Предлага се в Хил клиник и на още 1-2 места само. Някоя от вас пробвала ли я е? Има ли същия ефект като инжекционните процедури? Това би било прекрасна алтернатива за посиняващите и изпитващи ужас от игли като мен Simple Smile

# 455
Аз доплащам за ретуш на ботокс,защото плащам за единица,а не на зона  Когато е на зана не се доплаща ретуш, но винаги на зона излиза по-скъпо.

# 456
На мен постоянно ми излиза реклама за инжекционна процедура със сьомгова сперма. Някой правил ли си е нещо подобно или всичко е за рекламата само?

# 457
Доколкото знам
полинуклеотидите ги извличат от сьомга:

# 458
На мен ми предлагаха за зоната под очите , защото там ми е голямата драма , но се отказах , защото ефектът не бил уау .. май сега jalupro ще правя

# 459
Аз слагах полинуклеотиди- Plurial silk на очи, ефект леко освежаване и съвсем за кратко, не си струва, а цената е висока.

# 460
Същата работа, кратък ефект, ама и от jalupro не е много дълготраен 😅. Но аз направих само една, може би трябваше поне 2-3.
По мое мнение, от всички неща, които съм правила - скинбустери, ботокс, филъри, истински лифтинг ефект видях само от Морфеус. Много искам пак да направя, но ме е страх заради реакцията, която имах първия път с подуване и други екстри. Хората обаче казват, че и от Морфеус не са видели ефект, явно при всеки индивидуално.

# 461
Аз доплащам за ретуш на ботокс,защото плащам за единица,а не на зона  Когато е на зана не се доплаща ретуш, но винаги на зона излиза по-скъпо.

Аз платих за зони, обаче ми написаха и единиците в паспорта. Точно същият брой единици (там ми оферираха единици) в Skin Line ми ги предложиха с почти 100 лв. отгоре. Та, не съм сигурна кое излиза по-скъпо.

# 462
И на мен ме таксуват на единици, но въпреки това не плащам ретуш.

# 463
  • София
Явно при всеки лекар е различно. Ох, ако има безиглена терапия, би било страхотно, обаче аз някак не вярвам, че би имало ефект, ако не е навътре подкожно...
аз вчера бях При Каляшева и тя ми отказа ботокса за гъмисмайл. В смисъл- не че отказа изцяло, но сподели,че псоред нея няма нужда, и освен това винаги преудпреждавала, че крие големи рискове. Аз да преценя. Ами отказах се... Остава си опцията за скултра есента. Сега сле месец още еидн лазер- от този ефект не виждам, но препдолагам, освен лющенето,което започна, но препдолагам, че е рано.

# 464
Аз слагах полинуклиотиди Rejuran i , но и аз не виждам някакъв ефект а минаха 3 седмици, но преди 3 дни с ботокса вече съм си доволна. Това си е моето, но другата седмица съм на PRP ще видим, може да стане още по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт