Път без изход ли е това?

• 9 977
  • 158
  •   1
Отговори
# 60
И той не е прав, но не е нормално да имаш мъж и дете и да се шляеш посред нощите наляво надясно, ясно е че не си на 20 г. Защото дори и да не беше с този мъж ти пак щеше да правиш същото. Най-вероятно докато си била с бившия си пак е било така. В следваща връзка/брак пак ще е същото сигурно. Не казвам въобще да не се виждаш с приятелки, но не е нормално да се прибираш посред нощ и то да го правиш системно, би трябвало приоритета да е семейството ти. Да не говорим че си жена. Аз примерно след 21-22 ч. не смея да съм навън нито сама, нито с приятелка/и. Него не го защитавам! Но по принцип занапред никой няма да те търпи така.

Не един път съм казвал, че първо трябва партньорите да си изяснят изискванията ,и че връзката с партньора не е, като свободния живот.

# 61
  • Somewhere far away
Разни хора, разни идеали.
Аз пък съм далеч от идеята че щом има деца и  мъж, не трябва да излиза и за се забавлява до по късно, това че има деца и мъж не значи че трябва да си ляга с кокошките.
Аз пък ми е най-спокойно след 22 часа, празно, споокойно, чудесно - преди това има доста голям шанс да те блъсна кола, че даже и на пешеходна /вече имах няколко такива изживявания защото идиотите карат като луди, за малко беше да ме блъснат- вече имам страх да пресичам улицата нищо че има две пешеходни пътеки точно пред блока ми!/.

ПС. И какво като е жена? То и мъж може да го спукат от бой, или да го намушкат, или да го застрелят.  Освен ако не е Рамбо. Стига с тъпото разпределение и разделение на жени и мъже.

# 62
Най-малкото е добре да мисли за собствената си сигурност и безопасност като цяло. Много зависи и в какъв район живее, има ли собствена кола, кара ли я някоя приятелка до тях... Но в крайна сметка си има глава на раменете.

# 63
  • Somewhere far away
Най-малкото е добре да мисли за собствената си сигурност и безопасност като цяло.
Мда, това важи за всички хора - не само за тези от женски пол.

# 64
  • София
Тъй като идва 8 март, та се присетих как уговарях бившия да изляза поне за 8 март и рожден ден. Поне половината пъти ми излизаше с тоя номер за сигурността. Ей сега ще излезе "злото чудовище" и ще нападне цялата компания мацки!
А то злото чудовище ме чакаше в къщи, за да ми смачка празника!!!

# 65
И той не е прав, но не е нормално да имаш мъж и дете и да се шляеш посред нощите наляво надясно, ясно е че не си на 20 г. Защото дори и да не беше с този мъж ти пак щеше да правиш същото. Най-вероятно докато си била с бившия си пак е било така. В следваща връзка/брак пак ще е същото сигурно. Не казвам въобще да не се виждаш с приятелки, но не е нормално да се прибираш посред нощ, би трябвало приоритета да е семейството ти. Да не говорим че си жена. Аз примерно след 21-22 ч. не смея да съм навън нито сама, нито с приятелка/и. Него не го защитавам! Но по принцип занапред никой няма да те търпи така.
Съветвам те да си пиеш лекарствата редовно. Акъл за себе си няма, тръгнала да дава на хората...

# 66
Цяла група са ги изпуснали явно от някое здравно заведение.

# 67
За това човек е добре да си намери човек според себе си. Колкото повече различния имаш с даден човек, толкова повече не се получава, и толкова повече проблеми... Щом този човек не отговаря на изискванията ти и ти на неговите, защо си се оженила и си му родила и дете даже!? Поведението му е ясно че е непристойно, особено щом ти посяга, но той очевидно си е такъв и това би трябвало да си проличи още в началото. Колко време след като се запознахте се оженихте? Не е лошо да поопознаеш даден човек, преди да го прецениш. Според мен просто си избързала.

# 68
За това човек е добре да си намери човек според себе си. Колкото повече различния имаш с даден човек, толкова повече не се получава, и толкова повече проблеми... Щом този човек не отговаря на изискванията ти и ти на неговите, защо си се оженила и си му родила и дете даже!? Поведението му е ясно че е непристойно, особено щом ти посяга, но той очевидно си е такъв и това би трябвало да си проличи още в началото. Колко време след като се запознахте се оженихте? Не е лошо да поопознаеш даден човек, преди да го прецениш. Според мен просто си избързала.

Но има много хора, които са различни и се напасват без проблем. Според мен е до желанието на хората да бъдат заедно и да се изграждат, като двойка.

# 69
  • Най-красивата страна
Не виждам нищо непристойно в нейното поведение,но каквото и да е,той няма право да и посяга.
Има си цивилизовани начини.

# 70
Не виждам нищо непристойно в нейното поведение,но каквото и да е,той няма право да и посяга.
Аз казах, че неговото е непристойно, особено щом и посяга.

# 71

Има хора не могат да усвояват цивилизовани начини.

# 72
Няма да го оставиш и няма да се разделите. Още дълги години ще търпиш побойща. Най-вероятно ще развиеш някоя тежка болест от стреса и ще се споминеш млада. Децата ти винаги ще те обвиняват, дори след смъртта.
Това е истината. Съжалявам, но това ще ти се случи.
Примери такива съм виждала. Всяко "искам това да спре" са само думи, дори насреща да има хиляди подадени ръце за помощ от семейство, приятели и дори непознати.
Днес ще пишеш как те тормози, утре ще пуснеш тема как ще работите заедно по проблемите си.

# 73
Поне половината пъти ми излизаше с тоя номер за сигурността. Ей сега ще излезе "злото чудовище" и ще нападне цялата компания мацки!
Да, много тъп и прозрачен аргумент, ама съм потресена, че и жена го използва. Не смеела да стои след 21.00... Глупости на търкалета. Не смее, щото кво ще кажат хората/свекървата/мъжът й.
Като се притесняваш за някого му осигуряваш изпращане и транспорт или отиваш да го вземеш.

# 74
Няма да го оставиш и няма да се разделите. Още дълги години ще търпиш побойща. Най-вероятно ще развиеш някоя тежка болест от стреса и ще се споминеш млада. Децата ти винаги ще те обвиняват, дори след смъртта.
Това е истината. Съжалявам, но това ще ти се случи.
Примери такива съм виждала. Всяко "искам това да спре" са само думи, дори насреща да има хиляди подадени ръце за помощ от семейство, приятели и дори непознати.
Днес ще пишеш как те тормози, утре ще пуснеш тема как ще работите заедно по проблемите си.

Права си в повечето случаи е така, но надявам се да е от малкото хора, които ще разрешат проблема с наистина втори шанс или раздяла.

Общи условия

Активация на акаунт