Път без изход ли е това?

• 9 969
  • 158
  •   1
Отговори
# 45
Извинявам се ,ама ме напушва смях .Не ти го казвам че да те обиждам,ама си доста глупава .Той бил ли е там да ти свети с всички мъже които си спала ?А ,ти му ги написа всичките ?Ехх,жено жено ,я се стегни !!

# 46
  • София /Абсурдистан
Патологичната ревност е психиатрично състояние и към момента няма лечение. Изчезвай веднага от него, стига да можеш.

# 47
  • Поморие
Nikolova,
ако съм те разбрала, ти стоиш с насилника, защото те заплашва, че ще ти вземе малкото дете?
Има и друга опасност да ти вземат голямото дете, ако бащата му разбере, че го държиш в отровна среда с пастрока-психопат.
Ей жена, събуди се - трябва да спасиш себе си и 2 деца. Бягай. А дано скоро да се похвалиш.

И последно - как не ги надушвате тези патологичн ревнивници. Имам опит. Първото ми гадже беше такова - направо ад. Едвам го разкарах. Ей, не иска и не иска да се маха.
Те не се махат. Ако ние не го направим.
Пък представете си ако такъв типаж има и изгода от жената - направо бетон.
Те ревнуват от миналото, настоящето и бъдещето на жената. Никога не бъркайте това с любов. Това е психически тормоз. Бягайте, мазохизъм е да стоите, ако имате къде да отидете. Поне на вас близките ви не са ви казали, че вие сте виновна, както на мен. 🥲 Сега на моя новото му хоби е да ме "учи" как да бъда майка. 😤
Какво толковя непреодолимо е имало между вас с първия мъж, което не е било трети човек, а да стане причина за раздяла и то с бебе (тогава)? Ако не е психопат като настоящия, защо не се съберете в бъдеще?
Но ако се разделите с насилника, първо трябва да си дадете време да останете сама и да се порадвате на живота.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:01 от theblondeambition96

# 48
Блондинке, оправи си първо твоя живот преди да съветваш другите - неадекватно!
Как го мислиш събиране с първия ѝ мъж?!? От какъв зор и откъде накъде! Човекът 9 години надали е седял в ъгъла и си няма собствен живот.

Авторке, преди момчето ти да расте в такава среда при теб - разбери се с бащата да го гледа той поне за известно време.
Дали ще се разведеш или не - по-зле ще става с атмосферата у вас, поне го спести на едното дете.

# 49
Nikolova,
ако съм те разбрала, ти стоиш с насилника, защото те заплашва, че ще ти вземе малкото дете?
Има и друга опасност да ти вземат голямото дете, ако бащата му разбере, че го държиш в отровна среда с пастрока-психопат.
Ей жена, събуди се - трябва да спасиш себе си и 2 деца. Бягай. А дано скоро да се похвалиш.

И последно - как не ги надушвате тези патологичн ревнивници. Имам опит. Първото ми гадже беше такова - направо ад. Едвам го разкарах. Ей, не иска и не иска да се маха.
Те не се махат. Ако ние не го направим.
Пък представете си ако такъв типаж има и изгода от жената - направо бетон.
Те ревнуват от миналото, настоящето и бъдещето на жената. Никога не бъркайте това с любов. Това е психически тормоз. Бягайте, мазохизъм е да стоите, ако имате къде да отидете. Поне на вас близките ви не са ви казали, че вие сте виновна, както на мен. 🥲 Сега на моя новото му хоби е да ме "учи" как да бъда майка. 😤
Какво толковя непреодолимо е имало между вас с първия мъж, което не е било трети човек, а да стане причина за раздяла и то с бебе (тогава)? Ако не е психопат като настоящия, защо не се съберете в бъдеще?
Но ако се разделите с насилника, първо трябва да си дадете време да останете сама и да се порадвате на живота.
Бившият ми мъж е страхотен човек. Никога, никога не ми е казал обидна дума дори. Просто пътищата ни се разделиха.
Не винаги причината да се разделяш с някой е тормоз или изневери.

# 50
Това е патологична ревност и няма да се промени каквото и да направиш, защото идва от някакви негови си вътрешни несигурности и комплекси, а не е провокирана от теб или твоето поведение. Явно той търси проблема в теб вместо да работи върху себе си, което за мен е сигурна индикация, че няма да се оправят нещата. Много класическа история - фасони, следене, после те поставя в ситуация да му се доказваш постоянно, след това заплахи... Махай го докато е време, че в един момент сигурно ще започне и да ти посяга. Имаш къде да отидеш, моят съвет е на първо време да говориш с майка си и с адвокат, те ще те посъветват как да организираш изнасянето и какви да са следващите стъпки. За децата е по-добре да растат в спокойна среда без баща, отколкото с такъв който тормози майка им и да приемат това за нормално.

# 51
Той вече й посяга.

# 52
Да не си избързала да родиш детето?
 Тази негова ревност не се е ли показвала преди да забременееш? БНД ми е такъв и аз като бях по-млада не обръщах внимание. Е, вече сме разделени и дори и струдности, съм продължила. Сега когато съм над 30 години дори и да ми се появи такъв човек насреща няма просто шанс да просъществува връзка. Имам голяма обица на ухото и вече трудно човек ще ме "контролира". За това и се зачудих, след като имаш един брак зад гърба си, би трябвало да знаеш да се пазиш повече. За мен вече това "младежко влюбване"  го няма. Реалистично гледам на всеки един човек. Не го приемай като критика, не е това идеята. Такива индивиди никога няма да се променят. А щом той е ревнив задължително ще има и отношение към голямото ти дете, което не е негово. Виждам, че вече имаш и такава тема. Намери начин и бягай надалеч. От опит казвам, оправия няма. Влюбвай се в грижовни хора, не тези, които ти показват колко ги обичаш като те ограничават. И твоето минало, не определя какъв човек си. Всеки един от нас минава през етапи в живота си. Като си млад може да си по-див и неосъзнат. По-добре си изживей тия години, за да може после да мислиш рационално и логически. Ако някой се опита да те осъжда за това, значи този човек има големи травми и комплекси, което не трябва теб да те бърка. Успех!

# 53
Спасявай се ,теб и децата  !Изкарай ограничителна заповед .Това е патологично състояние,идея нямаш как бързо може да ескалира и до какво поразии може да доведе за здравето и дори живота ти ,че и на децата...

# 54
Изход има, раздяла.
Приеми че си се нацедила от трън та на глог и трети в близко бъдеще не търси. С 2 деца ще си още по-лесна плячка. Иначе такова отношение никой не заслужава, но няма да го промениш, ти ще полудееш покрай такъв. Хора с по 5 деца и милиони имане се разделят, ти колко теми пускаш и очакваш да чуеш ще се оправят нещата
Това ли очакваш-не няма. Не те уважава просто, по-зле може да стане. Това не ти е комунизма да стоиш да търпиш че видиш ли ще има другарски съд и подобни простотии.

# 55
Това не е мъж. Щом е проверил и нищо не си направила всичко е наред. Личи си, че е зле с психиката. Всеки има минало, но е важно настоящето и бъдещето. Съвета е бягай. Сподели на близки и роднини, поискай им помощ, ако имаш нужда от такава. Децата при това положение няма, как да ги вземе.
Трябваше отдавна да го напуснеш. Щом е бил толкова неспокоен с теб е трябвало да си тръгне, а не да ви тормози. Един ден, ще срещнеш човек, който ще те приеме истински с децата. Успех.

# 56
Сигурно си се старала нищо от това, което преживяваш, да не излезе навън и си играла на щастливо семейство пред хората. Затова ти е толкова трудно сега да обявиш на всеослушание, че отново си сгрешила. Срамуваш се, че си се изложила. Това са глупости. Ще пообсъждат хората три дни максимум и ще подхванат друга клюка. Ако беше сама, сама и решаваш дали да търпиш, но в случая не отговаряш само за себе си. Той смазва и самочувствието на голямото ти дете, отделно примерът, който даваш на малкото. Ако има от какво да се срамуваш, е че не си реагирала веднага на отношението му към момченцето. Червен светофар е било това, не лампа. Остави на заден план собствените си задръжки, спасявай децата. Да държиш голямото заложник заради хипотетична възможност да ти вземе малкото, е жестокост. Твоя. Спасявай децата.

# 57
И той не е прав, но не е нормално да имаш мъж и дете и да се шляеш посред нощите наляво надясно, ясно е че не си на 20 г. Защото дори и да не беше с този мъж ти пак щеше да правиш същото. Най-вероятно докато си била с бившия си пак е било така. В следваща връзка/брак пак ще е същото сигурно. Не казвам въобще да не се виждаш с приятелки, но не е нормално да се прибираш посред нощ, би трябвало приоритета да е семейството ти. Да не говорим че си жена. Аз примерно след 21-22 ч. не смея да съм навън. Него не го защитавам! Но по принцип занапред никой няма да те търпи така.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 00:43 от Borqna Sto 771419

# 58
  • Най-красивата страна
Ти и децата сте жертви на домашно насилие-психически и физически тормоз.И не,това не е път без изход.
Изход има-да се отървеш от насилника.
Той е действал като по учебник.
Отделил те е от приятелките ти,за да останеш сама.
Следил те е,послушвал те е,тормозил те е.
Това не е любов,това е чувство за собственост.
Ще те отдели и от роднини и близки.
И след това ще те бие и тормози още повече,защото ще си сама и няма да има на кого да се оплачеш.
Посяга ти.Сега са шамари,утре ще са юмруци и ритници,ще става все по-зле.
А може и на децата да започне да посяга,особено на първото ти дете.
Спешно направи план как да се отървеш от него,за да не четем за теб в криминалната хроника на дай Боже.. и няма да си първата.
Отделяй си пари.Дори и да са малко.
Информирай близките си какво се случва.Колкото повече хора знаят ,толкова по-добре.
Потърси приятелките си.
Говори с майка си,разкажи всичко,попитай дали можеш да отидеш при нея с децата.
Посъветвай се с адвокат.
Ако мъжа ти те удари пак,изкарай си медицинско.Обърни се към полицията,пусни жалба,искай ограничителна заповед.
Не се срамувай.Той трябва да се срамува.
И да не ти пука какво ще кажат хората,защото ти страдаш,а не те.
А и всяко чудо е за три дни...
Важното е да спасиш децата си и себе си.

# 59
И той не е прав, но не е нормално да имаш мъж и дете и да се шляеш посред нощите наляво надясно, ясно е че не си на 20 г. Защото дори и да не беше с този мъж ти пак щеше да правиш същото. Най-вероятно докато си била с бившия си пак е било така. В следваща връзка/брак пак ще е същото сигурно. Не казвам въобще да не се виждаш с приятелки, но не е нормално да се прибираш посред нощ, би трябвало приоритета да е семейството ти. Да не говорим че си жена. Аз примерно след 21-22 ч. не смея да съм навън нито сама, нито с приятелка/и. Него не го защитавам! Но по принцип занапред никой няма да те търпи така.
Не знам от кое затънтено  село сте излезли такива коментаторки, акъл и морален тон да давате ,но се наврете обратно там...излизам и се прибирам,когато искам и никой никога не ми е правил проблем,както и не държа мъжът ми да ми е до полата....айде у левО Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт