Американски колеж - тридесет и първа тема

• 53 674
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Да, библиотеката не работи през август. Иначе бих отишла след 10 ч., въпреки че имам някакъв спомен, че са от по-рано.

# 631
  • София
Личен опит от тази сутрин - в 9:30 работеше (основно с родители, купуващи годишници)

# 632
Личен опит от тази сутрин - в 9:30 работеше (основно с родители, купуващи годишници)

Моят като нищо ме е пратил на черешата… затова всеки да си проверява 😅

# 633
  • софия
За него вече е август.

# 634
Счетоводно кола на финансов лизинг се води собствен актив, защото за периода на лизинга изплащаш голяма част от стойността й и изтича голяма част от експлоатационния й живот. Обаче в АК не знам как я водят, би трябвало да пише в указанията за попълване на документите.

# 635
Библиотеката работи, днес взехме годишника. Ем сори, ама супер лошо качество и на снимките, и на печата, за сметка на повишената цена…

# 636
  • софия
Кога е бил различен?

# 637
Тази година бие рекорди! Децата ги снимам с тел, за да увелича и да видя кой кой е 🥴

# 638
П. К. З. и П. Н. З  участвате ли тук?  ЛС плс.

# 639
Какво означават тези съкращения?

# 640
  • софия
Вероятно търси конкретни хора.

# 641
Ясно, очевидно е така.

# 642
  • София
Здравейте, Бихте ли споделили контакти на препоръчани учители, курсове за успешна подготовка за 7ми клас според личния ви опит моля?

# 643
Моят син ходи на курсовете за есе на Вяра Николова (ВЯРАБЕЛ), защото това му беше по-слаба страна - подреждането на мислите в изложение като есе и аз съм доволна, препоръчвам.

# 644
Моят син ходи на курсовете за есе на Вяра Николова (ВЯРАБЕЛ), защото това му беше по-слаба страна - подреждането на мислите в изложение като есе и аз съм доволна, препоръчвам.

Аз също имам отлични отзиви за Вярабел, но конкретно за писане на есе. Иска ми се да ходи на едно и също място по БЕЛ и МАТ, въпреки, че ако са в различни дни няма значение.
Някой може ли да даде актуален отзив за подготовката по математика в школата?

Общи условия

Активация на акаунт