Facebook / Фейсбук – 9

• 14 048
  • 364
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте! Сега забелязах, че списъка, броя приятели вече е видим за всички?! Има ли как да се скрият пак?

# 46
Здравейте! Сега забелязах, че списъка, броя приятели вече е видим за всички?! Има ли как да се скрият пак?
Списъка или броя? Броя не можете да скриете.

# 47
Списъка или броя? Броя не можете да скриете.
При някои и списъкът се вижда, но броят е видим при всички. Явно е от скоро това, тъпо...

# 48
Списъкът може да се скрие, да се лимитира дали да виждат потребителите общи приятели или всички.Броят не и е ок за мен това.Така си правя сметка нечий профил дали е реален.

# 49
  • Sofia
Броят не и е ок за мен това.Така си правя сметка нечий профил дали е реален.

Зависи... Някои фалшиви профили имат по много приятели.

# 50
И това също.Дава инфо. броят при всички положения.

# 51
Относно списъка с приятели:). Вярно ли е, че първите няколко профила на приятели, които ни изскачат, когато влезем, е на хората, които са ни разглеждали профила най-скоро? Преди си мислех, че първите са тези, с които общуваме най- често, но май не е така. Забелязвам, че често ми изскачат хора, с които изобщо не общувам...

# 52
Относно списъка с приятели:). Вярно ли е, че първите няколко профила на приятели, които ни изскачат, когато влезем, е на хората, които са ни разглеждали профила най-скоро? Преди си мислех, че първите са тези, с които общуваме най- често, но май не е така. Забелязвам, че често ми изскачат хора, с които изобщо не общувам...
Не е вярно. Специално съм чела за този алгоритъм и цялата работа е едно голямо нищо. Никакъв извод не може да се извади от това кои профили се визуализират първи.

# 53
  • FMSTEREO
Бих искал да ви питам,ако те баннат в фейсбук в някоя група,предполагам че дори смяна на потребителското име не помага,ама всъщност там по какво те банват ( едва ли е по ип адрес ),предполагам че ип адресите ги виждат само админите на фейсбук ? по какво те банват в групите там ?

# 54
Блакират конкретен профил. Няма нищо общо с името. Същият профил след това не може да “излъже” админите и да влезе отново в групата.

# 55
  • Пловдив
При поставяне на бан, има опция за блокиране на други профили на потребителя. Не съм сигурна какво точно означава и дали засича IP или MAC адреса

# 56
Някъде през браъзър можеше ли да се види точен час за дадена нотификация?
Примерно един човек ми е харесал нещо преди 7 дни, но да видя в колко точно часа.

# 57
Във Фейсбук гледах видеоклип (от онези смешните),когато изскочи стена и блокира клипа. Спрях страницата и затворих Фейсбук. Но сега не ще да се отвори...?

# 58
Здравейте! Искам да попитам на някой дали се е случвало да му изчезне търсачката и месенджъра от страницата във фейсбук! Това от повече от две седмици! Нямам съобщение от фейсбук че съм ограничена! На какво може да се дължи! Благодаря предварително на отзовалите се! Писах многократно до подръжката но никакъв отговор! Не съм публикувала или коментирала нещо лошо!

# 59
Не са ми изчезнали, но тази в месенджър се промени на Ask Meta AI or search. Пробвайте да ъпдейтнете или преинсталирате приложенията.

Общи условия

Активация на акаунт