Facebook / Фейсбук – 9

• 14 634
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
Защо фейсът ми не превежда от английски език? Другите езици ги превежда,само английският спря да го прави!

# 226
На колежките на телефоните искаше да се избере безплатно с реклами ( иначе 15 лева на месец)

# 227
И на мен така ми написа по едно време,коя версия желая да ползвам платената на фейса или безплатната с реклами,както разбирате избрах безплатната Simple Smile Все пак съм Българин а наша черта е авантата.

# 228
  • София
Защо фейсът ми не превежда от английски език? Другите езици ги превежда,само английският спря да го прави!
По-скоро е бъг. И при мен се е случвало на моменти, после се оправя без да правя нищо допълнително.

# 229
Моля ако някой знае ,да ми каже ,има един бъг във фейсбук,примерно пише ми човек или аз на него,който нито аз съм му в приятели нито той на мен,но след като вече сме си писали,той ми остава в списака с контакти на линия,и нищо друго не помага,освен ако не му блокирам профила,как мога да направя да не ми остават в контактите,които се виждат в дясно от фейса,даже ми показва кога е на линия ?

# 230
блокирайте го. поне аз така направих за един непознат - даже общи приятели нямахме, а съм задал само такива да могат да се свързват

# 231
Никак не може да го разкараш от там. Всички го имаме това.

# 232
  • Варна
Моля ако някой знае ,да ми каже ,има един бъг във фейсбук,примерно пише ми човек или аз на него,който нито аз съм му в приятели нито той на мен,но след като вече сме си писали,той ми остава в списака с контакти на линия,и нищо друго не помага,освен ако не му блокирам профила,как мога да направя да не ми остават в контактите,които се виждат в дясно от фейса,даже ми показва кога е на линия ?
Натискате върху снимката му в месинджър и задържате пръста - излиза меню и натискате Hide Contact.

# 233
Жива да си, Кари!

# 234
Това упражнение трябва постоянно да се прави. Един се скрива, друг се появява...

# 235
целта е наистина да прекарваме повече време пред приложението и да ни подхвърлят реклами ( и гугъл и мета продават данните ни и печелят от реклами). когато нещо е безплатно продуктът сме ние Wink

# 236
  • София
Опитваме се да избягаме от телевизонните реклами,и се набутваме на фейсбук рекламите каква радост Simple Smile
Препоръчвам използването му през Brave браузър за настолен компютър / лаптоп.

целта е наистина да прекарваме повече време пред приложението и да ни подхвърлят реклами ( и гугъл и мета продават данните ни и печелят от реклами). когато нещо е безплатно продуктът сме ние Wink
.. затова такъв тип приложения са замислени интуитивно и да се скролват.

От есента на тази година в платформите ще бъдат забранени политическите реклами, интересно ми е как това би се отразило.

# 237
  • София
Как се създава страница? Регистрира се обикновен профил ли? После ли се отбелязва, че искаш страница, а не профил на човек?

# 238
  • София
Как се създава страница? Регистрира се обикновен профил ли? После ли се отбелязва, че искаш страница, а не профил на човек?
Ще покажа в снимки, мисля, че ще ти е лесно. Реално я управляваш през твоя профил и тя е вързана за него, което означава, че за да имаш страница, ти е нужен фейсбук профил. Препоръчително е да бъде реален, иначе в някой момент може да замине, а с него и страницата. Хубаво е ако ще развиваш страница, да имаш още по-стабилна парола на профила ти. Не се виждат администраторите кои са.

Успех

# 239
  • София
Stoyanova.A, много ти благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт