Facebook / Фейсбук – 9

• 14 089
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
ФБ открай време показва публикации на приятели, които лайкват твоите публикации. Не на всички. Сега, с рекламите на нови страници и групи, съвсем на малко приятели показва.

# 346
На мен ми показва само някакви картинки и клипчета направени с изкуствен интелект, направо ме влудяват. Нито съм харесвала страниците, които ги споделят, нито съм влизала в тях дори. Показва ми и разни профили на баби - от онези с готварските рецепти и снимките тип колаж с някакъв фон на цветя и надпис "Добро утро! Имайте чудесен ден". За да се информирам какво са публикували приятели или групите в които участвам трябва да ги търся през търсачката и специално да им вляза в профила. Поради това все по-малко харесвам и използвам фейсбук.

# 347
Напоследък и другото, което много ме дразни е, че ме отписва и само ми излиза надпис-" Сесията ви изтече" опитайте отново и трябва само да влизам наново и да въвеждам пароли. Нямам актуализация на приложението, нищо, но това не спира. Понякога е по много пъти едно след друго.
И от много време не ми работи опцията "Включване известията на тази публикация ".
Последното много искам да знам как да го направя отново да работи.

# 348
  • Glasgow
Здравейте, има ли някакъв начин да се отметне да не ме отбелязва на публикации, маркирани до 'всички'. Просто да не ми излизат, адски дразнещо ми е, намирам го за грубо, обикновено са някакви МЛМ публикации на хора от приятели, които по една или друга причина не мога да изтрия.

# 349
Здравейте, има ли някакъв начин да се отметне да не ме отбелязва на публикации, маркирани до 'всички'. Просто да не ми излизат, адски дразнещо ми е, намирам го за грубо, обикновено са някакви МЛМ публикации на хора от приятели, които по една или друга причина не мога да изтрия.
Админите на групи могат право да правят това. Иначе аз съм ограничила и никой не може да ме отбелязва на снимки, постове и да ви пише на стената. Това работи отлично, но маркиранията в групи си остават.

# 350
Здравейте.

Забелязвам следния проблем при мен - членувам в една група ,свързана с професията ми .Публикуват се различни неща и много често търсим лекарства.Стана така,че и на мен ми трябваше нещо и пуснах публикация.Само че публикацията ми не беше допусната ,тъй като съм нарушавала разни правила -наложиха ми дори  ограничения на профила .Помолих близка да публикува в групата със същото наименование на лекарството -нейният пост беше пуснат веднага без проблем.
Оня ден пак повторих упражнението -пак не стана.Обърнах се към администратор на групата -каза ми,че от мен няма никаква публикация.
Току-що реших да пиша в друга група ,съвсем различна като тема от първата - пак чакам одобрение .

Някой знае ли защо се получава така ? Аз ли трябва да направя нещо на профила си ?Самият фейсбук ли не ми разрешава постовете? При Вас случва ли се ?

# 351
Защото фейсбук, а не администраторите, блокира и не допуска постове с имена на лекарства. Това вече групи го писаха. Минал е единия пост ако е имало звездчка, грешка в изписването или друго, което не е отчетено от алгоритъма.

# 352
Защото фейсбук, а не администраторите, блокира и не допуска постове с имена на лекарства. Това вече групи го писаха. Минал е единия пост ако е имало звездчка, грешка в изписването или друго, което не е отчетено от алгоритъма.

Добре,съгласна съм ,но моята близка пуска заради мен вече два поста с пълно и точно наименование на лекарството и няма проблем.И изобщо в тази група има поне по два-три поста дневно с имена на лекарства ( защото нон стоп търсим нещо дефицитно ) ,включително се качват и рецепти.

# 353
  • Deutschland
Как мога да си сменя името във ФБ? Благодаря.

# 354

Добре,съгласна съм ,но моята близка пуска заради мен вече два поста с пълно и точно наименование на лекарството и няма проблем.И изобщо в тази група има поне по два-три поста дневно с имена на лекарства ( защото нон стоп търсим нещо дефицитно ) ,включително се качват и рецепти.
Ще спрете, явно не ги лови всичките. Лично от една админка знам. Има хора, които търсят някой да им донесе лекарство от чужбина - фейсбук директно ги трие. Ползвайте накакви кодирани имена. Ако бяха админите щяха да ти кажат. Ако теб веднъж са те блокирали възможно е да ти следят зорко акаунта, а на позната не.

# 355

Ако теб веднъж са те блокирали възможно е да ти следят зорко акаунта, а на позната не.
[/quote]

За това не бях се сетила ,но звучи много логично .

# 356
да се запиша и аз - от месец и нещо някой се опитва да ми ресетне fb паролата. получавам само кодове, а днес 2 пъти някой се беше опитал да сложи моят мейл към неговия си фб акаунт.
сменях пароли в началото, сега докладвах и фб акаунтът,който искал да си сложи моят мейл към неговия профил.
не знам с какво моят fb акаунт е толкова привлекателен, но честно - леко се психирам.

# 357
  • Deutschland
Направи си двуфакторна защита. С тези кодове и също линкове много мои познати изгоряха.

# 358
Ако не намирам група, в която доскоро съм членувала, но тя все още съществува, единствено  администратор ли може да вземе решението да ме блокира? Може ли да е нещо от Фейсбук, защото не мисля, че съм нарушила някакви правила в групата? 🙄

# 359
Направи си двуфакторна защита. С тези кодове и също линкове много мои познати изгоряха.

благодаря, направих. обаче пак се продължава.

Общи условия

Активация на акаунт