Facebook / Фейсбук – 9

• 14 041
  • 364
  •   1
Отговори
# 360
Привет. Като премахна някого от приятели, но след това сме писали по Месинджър, той вижда ли кога съм на линия? Защото аз него не...

# 361
Привет. Като премахна някого от приятели, но след това сме писали по Месинджър, той вижда ли кога съм на линия? Защото аз него не...

Би трябвало да се виждате взаимно когато сте на линия, освен ако не сте се блокирали, също така има опции да не виждате даден потребител..

# 362
Здравейте, моля за помощ, администратор съм на група и искам да направя анкета. Изгледах видеа как  се прави това, но при мен липсва опцията "създай анкета".
Какви други варианти имам?

# 363
Здравейте, моля за помощ, администратор съм на група и искам да направя анкета. Изгледах видеа как  се прави това, но при мен липсва опцията "създай анкета".
Какви други варианти имам?

Хм, това е странно...аз съм модератор на няколко групи и "анкета" в различните е само на различна позиция, под поста, който искате да напишите..или в началото или в средата;

Друг вариант ако съвсем наистина нямате- да я направите в Гугъл докс, и най-простия вариант - изброявате опциите и да гласуват с емотиконите за реакция.

# 364
Здравейте, интересувам се как може да се махне пин код в месинджър?

Общи условия

Активация на акаунт