Термин Ноември 2025

• 29 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз предпочитам да остане някаква комуникация тук. Във фейсбук има достатъчно групи.

# 106
Здравейте, плахо се включвам и аз. Simple Smile
Последна менструация: 11.02
В момента съм 5+2 и термин по приложение 17.11.
Днес на обяд съм на първи преглед Simple Smile
Приятно ми е да съм част от вас
Всичко ще бъде наред☺
Моя последен МЦ 13.02

# 107
Момичета, следя ви от началото, но чак сега събрах куража да се включа. Това ми е четвърта бременност, за съжаление предишните три бяха неуспешни. Последната ми менструация сега беше на 29.01, овулация засякох на 10.02, а вчера бях на втория си преглед в 7 г.с. и видяхме ембрионче с пулс. Надявам се в темата да съберем само позитивни емоции и преживявания, успешни прегледи на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 108
Здравейте, момичета, за съжаление при мен се вижда само жълто тяло и един задържан фоликул. Или е била късна овулацията, или ще ми дойде всеки момент. Пуснах кръвен и чакам утре сутрин да излезе, за да се извлече някаква смислена информация.

# 109
При мен посл. менстр. беше на 1.02 и на 24.03 ще съм на първи преглед, чакам с нетърпение и леко се притеснявам😀

# 110
Здравейте, плахо-плахо се записвам след няколко положителни теста на 17.03 и последна менструация на 15.02. В последните 48 часа се лутаме между огромното щастие след месеци опити и моята лична паника, която започва да ме обхваща, когато осъзнах, че нямам идея от къде да започна и какво предстои. Очаквам имейл от гинеколога, който каза, че ще разпише уж всичко, но ме притеснява, че трябва да му вадя думите с ченгел от устата и не ми изписа нищо като добавка, дори спомена фолиевата киселина след като аз я повдигнах на въпрос. Разбрахме се другата седмица да се запиша за Женска консултация, но доколкото прочетох тук е доста рано.

Все още не съм ходила на преглед, не е потвърдил бременността и не сме пускали изследвания, което ме панира още повече дали всичко е наред. Лекарят работи на частно, ако има значение. Ще се радвам, ако не съм сама в тази паника Smile

# 111
Здравейте видя се малката точка. Всичко е наред и се развива добре. 5+3 ми казаха, че съм. Другата седмица отново съм в инвитро кликата на преглед надявам се до тогава пулс да се чуе. А следващите прегледи се надявам вече да са при личния ми гинеколог.

# 112
scarlett, здравей, за преглед все още е доста рано, поне около седмица още трябва да мине, за се види евентуално нещо, тогава може и да се пуснат някакви изследвания, за съжаление трябва да се чака…търпение тези първи седмици Simple Smile иначе ти може и сама да отидеш до лаборатория и да пуснеш какво ли не - hcg, прогестерон, всякакви витамини, но като цяло със сигурност може да започнеш с метилирана фолиева киселина, б12, вит д3 +к2, вит ц

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 16:18 от Kalina9999

# 113
Момичета, следя ви от началото, но чак сега събрах куража да се включа. Това ми е четвърта бременност, за съжаление предишните три бяха неуспешни. Последната ми менструация сега беше на 29.01, овулация засякох на 10.02, а вчера бях на втория си преглед в 7 г.с. и видяхме ембрионче с пулс. Надявам се в темата да съберем само позитивни емоции и преживявания, успешни прегледи на всички! Flowers Four Leaf Clover

Здравей, на мен също последната ми менструация беше на 29.01 и овулацията ми също беше на 10.02 😅 вчера и на мен ми беше втория преглед. 🤗 Сега съм в 8 г.с и термина ми е според приложение 04.11 🤗

# 114
Нещо със смятането ми убягва на мен явно Simple Smile аз съм инвитро знам точна дата уж на всичко ама при мен калкулатора днес показва 7+3 .Последен цикъл 26.01, трансфер 14.02 и в понеделник на ехографа показа 7+3 , а бях 7+1 .Как успяхте да ме прескочите всички с цикъл след мен в седмиците 👅👅👅👅Очакван термин 02.11 🌺🌺🌺

# 115
Lookatthestars11, и аз забелязах, че датите ни съвпадат. На мен приложението ми го изчисли 05.11, че не успяхме да се споразумеем. Та ми го дава, че тъкмо съм завършила 7 г.с. и утре го дава 7+1, тоест почвам 8-ма. Доста е объркващо смятането на седмиците.

Escila, ти също си вече 8-ма седмица значи Simple Smile

# 116
Escilla аз съм точно като теб ,последен мц 26.01 и очакван термин 02.11,и аз се водя 7седмица и 2 дни

# 117
Нещо със смятането ми убягва на мен явно Simple Smile аз съм инвитро знам точна дата уж на всичко ама при мен калкулатора днес показва 7+3 .Последен цикъл 26.01, трансфер 14.02 и в понеделник на ехографа показа 7+3 , а бях 7+1 .Как успяхте да ме прескочите всички с цикъл след мен в седмиците 👅👅👅👅Очакван термин 02.11 🌺🌺🌺

Вчера на прегледа докторката също потвърди, че съм в края на 7 г.с. началото на 8 г.с. когато измери плодния сак и според овулацията ми понеже аз ходих през няколко дена след цикъла ми при нея за да видим кога ще е овулацията (доминантния фоликул). При мен овулацията ми беше на 10.02 а при вас на 14.02 има 4 дена разлика, може би за това 😅

# 118
Бъркаш се, овулацията ми е контролирана и беше на 9.02 трансфер на 5 дневен ембрион на 14.02 , на 19.02 имах първи положителен тест вкъщи,на 21.02 положителен кръвен
P.S Спокойно просто явно действаме с различни календари

# 119
При мен също ми дойде много объркващо. Като трансфера ми беше на 28.02 с 5 дневен ембрион. Последен цикъл на 12.02. Според 3 приложения съм 5+0 или 5+1, а днес ми казаха 5+3.
Вайбър група ако искате може да направим, но нека и тука да си комуникираме. В фб иначе видях че има само една група “мами 2025”.

Общи условия

Активация на акаунт