Термин Ноември 2025

• 29 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
Тема за декември очаква ли се скоро?.🙂

Ако има някой с предполагаем термин декември предполагам, че ще направят. Може и ти да я създадеш ако се пада терминът ти декември и все още няма група☺

Жълтурче стискам палци всичко да се развие добре и в положителен план 🌸

# 391
Здравейте, аз съм в пета гс , днес бяхме на преглед, но се видя само сак, без ембрион. Не се видя и жълто тяло. Чхг продължава да расте, но не се удвоява. Записахме час за следващата седмица, но нямаме големи шансове.

# 392
В 5 г.с. е нормално да няма ембрион още.  Ще те питам и теб същото - какви са ти стойностите на ЧХГ досега, че така си се обезверила от увеличаването?

# 393
Здравейте❣️ Записвам се имаз в хубавата темичка с втора бременност и предполагаем термин 29.11.25
 Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички и силно стискам палци на момичетата, които още не са наясно как ще се развият нещата 🙏

# 394
Здравейте, аз съм в пета гс , днес бяхме на преглед, но се видя само сак, без ембрион. Не се видя и жълто тяло. Чхг продължава да расте, но не се удвоява. Записахме час за следващата седмица, но нямаме големи шансове.

В 5 г.с и при мен нямаше ембрион (то е нормално за този етап), а лекарката каза, че “с въображение вижда жълто тяло”, тоест и него не видя съвсем. Две седмици по-късно имаше и ембрион, и сърдечна дейност.
Желая ти хубави новини! 🍀

# 395
В 5 г.с. е нормално да няма ембрион още.  Ще те питам и теб същото - какви са ти стойностите на ЧХГ досега, че така си се обезверила от увеличаването?
На 26.03.2025 -1350, а днес -3800. Лекарят ни каза, че най-вероятно е кухо яйце.

# 396
В 5 г.с и при мен нямаше ембрион (то е нормално за този етап), а лекарката каза, че “с въображение вижда жълто тяло”, тоест и него не видя съвсем. Две седмици по-късно имаше и ембрион, и сърдечна дейност.
[/quote]

Обърках се малко, жълто тяло или жълтъчно мехурче?

# 397

Обърках се малко, жълто тяло или жълтъчно мехурче?
[/quote]

Жълтъчно мехурче имах предвид, да 😅😅🫣

# 398
На 26.03.2025 -1350, а днес -3800. Лекарят ни каза, че най-вероятно е кухо яйце.

Ух, наистина е бавно, стискам палци да се окаже борбено бобче и да се изненадате приятно след седмица! Heart

# 399
  • София
Мацки,корем имате ли вече?😅 Въпросът ми е най-вече към дамите, на които не им е първа бременност.

# 400
Здравейте мами!
Аз още нямам 2 бременност ми е 😁
Ама мисля,че този път по рано ще се покаже коремчето.
Пожелавам на всички лека бременност 😊

# 401
Разнообразно е при мен 😁
Вечер определено имам, а през повечето дни през деня нямам. Днес обаче съм си бременна от сутринта и пак от днес рязко ми е лошо от миризма на кафе…. Аз съм 7+4 от последен цикъл, а реален размер - 6+4
#Жълтурчо как са нещата - стискам палци да се похвалиш всеки момент!!!!
Мацки,корем имате ли вече?😅 Въпросът ми е най-вече към дамите, на които не им е първа бременност.

# 402
Огромен. Имайки предвид, че до преди 2-3 седмици нямах никакъв. Чудя се вече как да го крия.

# 403
Аз и преди си имах коремче, че съм с леко наднормено тегло, та за момента не усещам някаква разлика.

# 404
Аз също имах някакви излишни килограми и някакво коремче, но определено сега се окръгли и изглежда тотално различно Simple Smile килограми не съм качвала, даже свалих няколко.

С първата бременност ми пролича в края на четвъртия месец - началото на петия. С втората - в началото на четвъртия. С третата още в третия. С тази - вече си ми личи във втория, на мен много ми харесва Blush

Общи условия

Активация на акаунт