Термин Ноември 2025

• 29 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Аз се притеснявам за килограмите в първата си бременност качих 23 кг🫣 а бях 54 кг 😁
Сега бях отслабнала даже имах преса на корема ходих на фетнес като цяло спортувам,но много бързо качвам като съм бременна 🤰 нз как ще е сега.Да ви питам мами на вас гади ли ви се,при мен е ужасно и първата беше така и като гледам и втората почна така да е ...Не искам да пия хапчета ако някой знае нещо което може да облекчи гадето да пише 😊

# 406
Аз се притеснявам за килограмите в първата си бременност качих 23 кг🫣 а бях 54 кг 😁
Сега бях отслабнала даже имах преса на корема ходих на фетнес като цяло спортувам,но много бързо качвам като съм бременна 🤰 нз как ще е сега.Да ви питам мами на вас гади ли ви се,при мен е ужасно и първата беше така и като гледам и втората почна така да е ...Не искам да пия хапчета ако някой знае нещо което може да облекчи гадето да пише 😊
При мен гаденето като започне сутрин установих, че като изям един банан и ми минава специално от него ( с други храни не). Може да пробваш, дано да помогне.

# 407
Аз със лукчета се спасявам,и със втората бременност със тях се спасих😁

# 408
За съжаление се потвърди извънматочна. Чакам да ме приемат за операция още днес😔
Успих ви пожелавам и пухкави бебчета на финал!

# 409
Жъртурче, съжалявам, че минаваш през това.. Broken Heart Аз също имах извънматочна преди 2 години, та ако имаш въпроси или ти се споделя с някого може да ми пишеш на лично съобщение.

# 410
  • София
Съжалявам! Ти си една много силна жена!😑

# 411
Жълтурче, каквото и да ти кажем тук, само ти си знаеш какво ти е! Ние сме тук и те подкрепяме и сме с теб, макар и виртуално!

# 412
Искрено съжалявам, жълтурчо. Пожелавам ти нова бременност с успешен финал възможно най-скоро! Прегръдки Heart

# 413
Жълтурче, съжалявам за това, през което преминаваш.

# 414
Жълтурче, съжалявам.. Дано операцията мине леко и да се възстановиш бързо физически и психически..прегръдки! ❤❤❤

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:04 от Хоупче

# 415
Жълтурче , съжалявам пожелавам ти нова безпроблемна бременност в най-скоро време ❤️

# 416
Момичета да ви питам, чудите ли се какъв ще е пола на бебето?😀
Това е един много голям въпрос, тъй като аз вече имам две момчета на 14 и на 8 години искаме и едно момиченце за цвят😅 но в край на сметка каквото дойде, само да е живо и здраво! Интересно ми е ползва ли ли сте разни методи (бабини)
За да разберете пола и дали сте познавали преди да ви кажат пола на прегледа 😀😀😀

# 417
С предната ми бременност "знаех" пола преди да го определи лекар и дори когато първия път ми каза "момче ще е", въобще не се впечатлих, усещах че греши. Име бяхме избрали още преди да забременея.
Сега също си имам моите убедени усещания, дали ще се окажа отново права, ще видим. Но предпочитания нямам.

# 418
Имам момичета на 15 и на 9 .....и пак момиче  ще е 😁 , да са живи и здрави  децата, каквото дойде!
Момичета да ви питам, чудите ли се какъв ще е пола на бебето?😀
Това е един много голям въпрос, тъй като аз вече имам две момчета на 14 и на 8 години искаме и едно момиченце за цвят😅 но в край на сметка каквото дойде, само да е живо и здраво! Интересно ми е ползва ли ли сте разни методи (бабини)
За да разберете пола и дали сте познавали преди да ви кажат пола на прегледа 😀😀😀

# 419
Дуфалак не е грешка да се пие при бременност, нали?

Общи условия

Активация на акаунт