Термин Ноември 2025

• 27 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Ооо,нее.. Съжалявам..прегръдки 😔❤

Здравейте, момичета, аз днес ходих на преглед, защото имах кофти шесто чувство и за съжаление се оказах права - задържан мисед. В понеделник ми е кюртажа.
Пожелавам на всички много здраве и щастие, спокойно брменеене и много пухкава любов към края на годината!!!

# 676
Woohoo, съжалявам за случилото се. Какви ти бяха симптомите?

# 677
Woohoo много съжалявам за това което ти е случило .. Пожелавам ти бързо възстановяване и всичко най добро те първа да ти предстои ♥️

# 678
Woohoo, много съжалявам, че това ти се е случило:(( не се отказвай и твоето мъниче ще дойде и ще те прави много щастлива!

# 679
Здравейте, момичета, аз днес ходих на преглед, защото имах кофти шесто чувство и за съжаление се оказах права - задържан мисед. В понеделник ми е кюртажа.
Пожелавам на всички много здраве и щастие, спокойно брменеене и много пухкава любов към края на годината!!!
Много съжалявам мила 😟
Изпращам ти много прегръдки ❤️

# 680
Много съжалявам Cry дано щастието дойде скоро Heart

# 681
Съжалявам за загубата, кураж и вяра,че най- хубавото предстои!
Но наистина кое те накара да се съмняваш? Липсата на симптоми ли?

# 682
Много благодаря на всички за подкрепата! ❤❤❤
Нямах и продължавам да нямам симптоми - явно тялото ми си мисли още, че е бременно. Ще изсследваме генетичен материал, за да разберем.
Woohoo, съжалявам за случилото се. Какви ти бяха симптомите?

# 683
И от мен много прегръдки, съжалявам искрено! Чудото ще дойде и следващия път ще е до прекрасен финал! ❤

# 684
Съжалявам за случилото се! Пожелавам много вяра и бързо, бързо да чуете хубави новини с щастлив край! 🙏

# 685
Съжалявам много Cry за загубата ви. Пожелавам ти от цялото си сърце, това да остане някъде в миналото само като лош сън и в най-скоро време да гушнеш твоето бебче.

# 686
Включвам се в темата Simple Smile Първата ми бременност бях член на Ноемврийчета 2015 Nerd
10 години по-късно, дойде време за втората бременност и ето че пак ноемврийче...

13-та седмица, доста по-тегава бременност от първата (дали от възрастта или просто е различна бременност, не знам). Гади ми се постоянно, изморена съм, нямам желание за нищо, абе тегава работа.

Ще прочета отначало темата през уикенда Wink

# 687
Въпрос- мога ли да ям майонеза купена от магазин? Не пише дали е пастьоризирана или не на етикетите.

# 688
Ах страхотен въпрос, аз съм яла майонеза на Хайнц може би 2-3 пъти, откакто съм бременна, не мисля, че има проблем, но тя не е кой знае колко полезна по принцип. Интересно ще ми е да чия още мнения. А да ви попитам на някой друг да му се гади от месо, по-конкретно пилешко. Откакто съм бременна, съм яла само малко риба и малко телешко, с което напълних тиквички онази вечер, иначе много ме кара на свежи плодове и зеленчуци, дали е нормално? Мерси:)

# 689
Ах страхотен въпрос, аз съм яла майонеза на Хайнц може би 2-3 пъти, откакто съм бременна, не мисля, че има проблем, но тя не е кой знае колко полезна по принцип. Интересно ще ми е да чия още мнения. А да ви попитам на някой друг да му се гади от месо, по-конкретно пилешко. Откакто съм бременна, съм яла само малко риба и малко телешко, с което напълних тиквички онази вечер, иначе много ме кара на свежи плодове и зеленчуци, дали е нормално? Мерси:)

Съвсем нормално е да ти се яде пресни плодове и зеленчеци и аз това ям.Доста ми се гади от всичко едвам ям пилешко без сосове от скара доста ми се гади и меризмата е ужасна а обичам.Разбрах че всичко е нормално(2ра бременност) не се учудвайте ако ви се дояде нещо което не сте харесвали преди бремеността😀

Общи условия

Активация на акаунт