💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Изпуснала съм, но защо Здравко нарича Рада - "Джейси"?

# 46
Ивелина и Герман скоро ще ги включа към дразнителите и то само заради близостта им с Алек и Моника.

Доволна съм за Ники и Цецо. Жалко, че Марияна и Боби не си взеха залога, но пък запазиха чаровните си усмивки.

# 47
Просто така си казват, както някой - бебе , слънце и подобни.

# 48
  • София
Просто така си казват, както някой - бебе , слънце и подобни.
Звучи като Джей Зи

Имам си нов дразнител- Моника. Освен мьекането й, ме издразни как обижда всички с които говори--ти си много тъпа гъдулка, много сте тъпи парчета и тем подобни към ГиИвелина.. Ясно е, че не го казва съвсем сериозно, но е доста грубо. Тя ли е най-умната и най-голямата тарикатка, селска пр...

# 49
Ивелина е възможно да е 58кг, ако е висока около 140см., якичка е.. Не мога да преценя колко е висока, дребничка е.
Алек и Радо са пред нервна криза Laughing
Ивелина е 158-160 см. Имаше някъде качено инфо като рекламираше нещо колко е. Не е 58кг, там я бяха писали 53🤭 за някакъв чай за отслабване, абе нещо в този дух беше

Минала е покрай 53. Grinning Сега я дадоха в близък план и е като медена питка в лицето.

Поизлъгала е за килограмите 😆
И за височината.

# 50
Ивелина е възможно да е 58кг, ако е висока около 140см., якичка е.. Не мога да преценя колко е висока, дребничка е.
Алек и Радо са пред нервна криза Laughing
Ивелина е 158-160 см. Имаше някъде качено инфо като рекламираше нещо колко е. Не е 58кг, там я бяха писали 53🤭 за някакъв чай за отслабване, абе нещо в този дух беше

Минала е покрай 53. Grinning Сега я дадоха в близък план и е като медена питка в лицето.

Поизлъгала е за килограмите 😆

Меко казано 🤭 Дебеличка е, но ми е симпатична на мен.

# 51
Стела и Алек за момента оглавяват антикласацията, хахаха

# 52
  • София
Да ги съберем в двойка тогаз, ще къртят рейтингите. 😀

За Епизода съм малко раздвоен, ама като цяло биваше, ама не знам, някак си я няма вече тръпката...

Само две двойки си взеха залога, очаквах го донякъде (мислех, че ще са три или четири), защото играта си беше от по-трудните.
Прави ми впечатление този сезон, че в повечето случаи, не си взимат залозите и са на минус.
Отличниците са Ники и Цецо и Мария Коци, които с 2116 лв. залог оглавяват класирането.
На дъното са Никол и Радо, което е отлично. Дано ги разкарат тази седмица.

# 53
Аз не съм гледала сезона на Фермата с тоя Алек, ама съм чела, че бил ревльо по Валерия, та от там и Алек Сълзата. Като го гледам какъв грубиян е, бая трябва да се е преструвал. Не прилича на някой, който ще седне да реве на жена. Груб към всички и към жена си. А тя, че не е много умна, се вижда от самолет... Да не говорим за речника ѝ селски!

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 19:30 от DiaMia

# 54
Още по-трудно търпими ми станаха Алек и Моника, както и Никол на Радо.
Залия има някаква драма явно, голямо мрънкане постоянно. Откакто някой тук беше споменал, че била много красиво момиче, търся тази красота и просто не мога да я видя.
Радвам се за двете двойки, които си взеха залозите.

# 55
Доста неприятен жест от човек с прякор Сълзата към собствената му съпруга. Мисля,че чак той се изненада от това как се изпусна. Ама то тея моменти показват истинското лице на човек според мен.

Може ли да споделите какво и е казал?
Снощи слушах с едното ухо и си рових в телефона, много скучна игра...

Мария яко е влязла във филма, само това да не и изяде главата. Противоречива личност е, хем ми харесва, хем не.

Дадоха ли анонс за мъжката игра? Надявам се да е по-интересна.

# 56
  • До морето
И аз не я харесвам Мария, странно ми е, че тук се радва на почитатели. Точно се е овъртолила и тя от мисли, стратегии и коалиции. Ту при едните, ту при другите....и накрая "Не съм от тях, како Сийке!"

# 57
Емо защо напоследък е така кисел и рязък?
Снощи на играта имах усещането, че още малко ще набие някой...
Вярно, че някои от мацките бяха неориентирани, ама не е окей така да си показва отношението или настроението.

Красимира - голяма лигла, мрън-мрън, просто си беше решила, че няма да играе и симулира там нещо, колкото да не е без хич.
Като е болна и няма сили, да беше казала на мъжа й да сложи едни 100 лв, защото няма да се напъва и толкова.

Даниел - Емо и него яко го гъбарка, ама вече минава малко границата. По време на залозити се видя, че му стана тъпо на момчето и въпреки, че се опита да го играе непукист, се видя че се засегна.

За АиМ, РиН сте писали вече - турбо селяни, аз ако съм във вилата няма да мога да ги издържа.

Никол е страшна филмарка, вече почвам да си мисля, че тя е по-нестабилната в тяхната връзка и създава проблемите, Радо повече лае отколкото хапе, ама то как иначе да реагираш на настроенията й.

# 58
Емо защо напоследък е така кисел и рязък?

Даниел - Емо и него яко го гъбарка, ама вече минава малко границата. По време на залозити се видя, че му стана тъпо на момчето и въпреки, че се опита да го играе непукист, се видя че се засегна.

Да, това беше много грозно.
Кой знае и Емо какъв е чехльо, те такива най- обичат да се подриграват, водени от неудовлетвореността си, заблюждавайки сами себе, че те нямат чатал на врата Laughing

Имам един такъв колега, постоянно се присмива на останалите колеги как са под чехъл, ама неговия чехъл е най- голям Joy

# 59
  • Варна
Емо мисля, че е разведен.

Общи условия

Активация на акаунт