Живот на кантар - тема 3

• 35 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
То и аз с нввмх свалих, но и останах без жлъчка. На всеки различно му се отразява.

Тук се каза, че бързото сваляне може да причини проблеми с жлъчката.
Иначе вече 8-9 години съм на режима и нямам драми.

# 721
То и аз с нввмх свалих, но и останах без жлъчка. На всеки различно му се отразява.

Тук се каза, че бързото сваляне може да причини проблеми с жлъчката.
Иначе вече 8-9 години съм на режима и нямам драми.

Нито съм свалила много, нито бързо, но явно не ми понесе точно режимът, защото бях минала ехограф на всички органи преди да започна. С жлъчката извадиха камък с размер и форма на пътпъдъче яйце. А не е като да не съм яла мазнини преди това. Както и да е, минало заминало. На много хора им действа много добре този режим, просто аз не съм от тях.

# 722
  • Наблизо
Аз също,и не съм сваляла много бързо също.Тогава и нямах супер много за сваляне.Мама пък нищо не свали,но пък показателите на черния дроб й се прецакаха.При мен също го има,както и злъчката,но не мога да го припиша само на мазнинния режим.Като цяло съм си с проблеми.
В момента със Зоната и броене на калории,се чувствам в пъти по-добре,няма кръвно,злъчни кризи и все още не мода да преценя за хормоните как са,защото нямам още изследвания за сравнение.Скоро и това.

# 723
Нещо ми се струва, че в режима сте  се объркали.

# 724
Аз пък си мисля, че за коментираните режими си има теми и на така задълбоченото им разискване не е тук мястото.

# 725
  • ПАЗАРДЖИК
Чудно ми е, влияе ли месечния ви цикъл на свалянето на килограми? Забелязвам, че по това време или нищо не свалям или е незначителни грамчета. Освен това се чувствам по- гладна, по- издута и тежка.
Та в този ред на мисли, може и на жените в предаването да се отразява. Те пък и тренират двуразово…

# 726
  • Пловдив
Аз лично по всяко време се чувствам гладна, не съм забелязала по време на цикъл да е повече.
Не мисля, че влияе на самото отслабване - дори да има задръжка на вода (не при всички има), тя след това се изравнява.

# 727
Аз умирам за сладко по време и особено малко преди цикъла,не че през останалото време не,това даже ми е най-големият проблем (шоколада)😏
Аз да питам друго---Проблеми с разширени вени имате ли от натрупаните килограми?

# 728
Чудно ми е, влияе ли месечния ви цикъл на свалянето на килограми? Забелязвам, че по това време или нищо не свалям или е незначителни грамчета. Освен това се чувствам по- гладна, по- издута и тежка.
Та в този ред на мисли, може и на жените в предаването да се отразява. Те пък и тренират двуразово…

При мен влияе, 2-3 дни преди цикъл задържам едно и също тегло понякога дори ми показва 200-300гр отгоре от предната седмица,а като свърши съм с 1.5- 2 кг надолу

# 729
  • Be realistic - plan for a miracle.
Между половин и три килограма вода се задържат в дните около цикъла, после се изчиства. Имах приятелка, която фрапиращо задържаше 5 кг, но тя беше модел и много кльощава, та постоянно се теглеше маниакално и го беше забелязала.

# 730
Задържа се вода около цикъл, да.
Треньори и диетолози го знаят прекрасно и принципно взимат този фактор предвид при проследяване на резултати. Но в предаването- няма начин просто.

# 731
  • Плевен
Обикновено преди цикъл съм +1 кг(вода задържам обикновено около корема,затова преди цикъл ми е леко изпъкнал).След цикъл корема ми става плосък и килограма изчезва от кантара.Тренирам бягане от 24 години и тренировките не влияят на цикъла,даже го регулират.

# 732
А Тодор според мен си излъга, че не бил ял по режима, защото се чувствал подут и преял и затова "фаствал". На всеки му се е случвало да има такива периоди, когато се чувства преял и му се гади от храна, но едва ли ще ръбаш краставици при такива чувство. Те по-скоро са за залъгване на глада с нещо с малко калории. Сега е минала първата 1/3 от периода, по-лесната за сваляне, когато той показва високи резултати с гладуване, но и да продължи да гладува, вероятно няма да може още дълго да сваля така, а вероятно след 4 седмици пак ще им променят диетата с по-рестриктивна.

Сега според мен го направиха заради него това дълго 24-часово предизвикателство, защото той няма да има енергия и сили да върти много, и сигурно на всеки ще запишат навъртения километраж.

# 733

И аз съм така. Нормално е. Даже и стриктна да съм,  ще се поиздуя.
И на мен от нищото ми се усилва апетита.
Но си права, може примерно меренето на кантара да съвпада с техния мц и да се отразява.

# 734
А Тодор според мен си излъга, че не бил ял по режима, защото се чувствал подут и преял и затова "фаствал". На всеки му се е случвало да има такива периоди, когато се чувства преял и му се гади от храна, но едва ли ще ръбаш краставици при такива чувство. Те по-скоро са за залъгване на глада с нещо с малко калории. Сега е минала първата 1/3 от периода, по-лесната за сваляне, когато той показва високи резултати с гладуване, но и да продължи да гладува, вероятно няма да може още дълго да сваля така, а вероятно след 4 седмици пак ще им променят диетата с по-рестриктивна.

Сега според мен го направиха заради него това дълго 24-часово предизвикателство, защото той няма да има енергия и сили да върти много, и сигурно на всеки ще запишат навъртения километраж.

Нищо чудно това предизвикателство да е 24 фаст … Grinning

Общи условия

Активация на акаунт