Китна пролет се задава, юнското бебче ритничета раздава! - тема 3

• 33 924
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета Simple Smile

И аз имам по-обилно течение, но е бяло и по-гъсто, микробиологията ми беше ок. Най-добре лекар да те посъветва.

Чувствате ли умора и сънливост, аз съм в 30гс и от няколко дена съм като парцал, както в първите месеци. Сутрин ставам и съм готова пак да си легна Sad Пусках изследвания преди седмица и нямаше нещо притеснително. Кръвното ми също е ок. Някоя чувства ли се по същия начин?
И аз съм супер изморена и поспалива, точно както първия триместър. С първата бременност не беше така, но сега едва избутвам деня без да прекаля с кофеина.

# 151
И при мен има воднисто течение, което в някои дни е по-обилно и карам на ежедневни превръзки. Все се каня и все забравям да питам АГ.
Каза ми че имам много добро количество околоплодни и много добра пъпна връв, каквото и да значеше.
От цялата бременност сега имам най-много енергия, след два дни влизам в 31г.с., но в някакъв момент през деня пада много рязко и мога да заспя навсякъде. В понеделник след прегледа се качих в колата, почнах да разказвам на таткото как е минало всичко супер ентусиазирано и на единия светофар просто заспах Joy Прибрахме се вкъщи, а аз директно си продължих с 1 час сън. Та, на моменти се чувствам като малоумна - както говоря активно и ряязко усещам как почвам да не следя диалога, и да се отнасям.

# 152
И аз много се изморявам. Едвам избутвам работния ден, хем съм от вкъщи. Но работата е много и изкарвам дълги часове пред компютъра...

# 153
Aз също сега, в 27 г.с., имам изключителн много енергия! Добре се чувствам, особено като съм активна и се движа. Е, на няколко пъти се преуморявам от движение и някак по-рязко усещам нужда да поседна/полегна отпреди, ама за 30 мин. съм пак пушка.

Ама като съм цял ден в офиса и седя, мен също ме наляга страшна сънливост, затова просто гледам да изляза за разходка по обяд и фитнес или разходка вечер.

Аз бях много отпаднала обаче, като ми беше нисък хемоглобинът. Никакви сили, но откакто съм на желязо, съм отново себе си.

Течение и аз имам, не мога без превръзка. Ама то е нормално и навсякъде си е описано като симптом нормален. АГ каза, че ако няма цвят и мирис притеснителен, всичко е ок.

# 154
Здравейте Simple Smile

Аз съм като фурия също, особено след вливаката на желязо, по цял ден правя нещо. Не се изморявам както в началото, което е супер, чувствам се човек. Трудно ми е с навеждането само Simple Smile

И аз имам течение, даже се уплаших миналата сряда, дали не са ми изтекли води, толкова ми се видя обилно! Но за щастие - не. Преди месец на микробиологията всичко беше наред, в понеделник ще попитам Аг-то кога пак смята да правим. В 28г.с. съм аз от днес, вчера бях на фетална, водите са все още близо до горната граница, а вече няколко седмици не ям никакви плодове, захар и бързи въглехидрати. Прегреших с малко сладолед с кюнефе (от порцията на детето) в един нов ресторант, в който бяхме скоро. Предположението на лекарят е, че може би е от висок кортизол, та сега ще изследвам него.

Иначе гледам еднократни гащи за след раждане, проучихте ли нещата? Какви ще купуваме? LaughingLaughingLaughing

# 155
  • Пловдив
Предния път си бях взела, на канпул мисля, не бяха моето, сега ще съм с мои си еластични и удобни, които да не ми създават дискомфорт.

# 156
Здравейте, момичета. Записвам се в темата, терминът ми е на 6 юни.
Да ви попитам - някое бебче, което още да не се е обърнало с главата надолу? Предните ми две по това време вече си бяха заели правилна позиция, а това не ще да се обръща, а хич не ми иска сега на третия път - секцио... Ясно, че каквото такова, ама ако някой може да даде надежда или да сподели опит Simple Smile

# 157
При мен още не се е обърнало, а съм 30 седмица и три дни. И аз ще се радвам да чуя споделен опит.

Здравейте, момичета. Записвам се в темата, терминът ми е на 6 юни.
Да ви попитам - някое бебче, което още да не се е обърнало с главата надолу? Предните ми две по това време вече си бяха заели правилна позиция, а това не ще да се обръща, а хич не ми иска сега на третия път - секцио... Ясно, че каквото такова, ама ако някой може да даде надежда или да сподели опит Simple Smile

# 158
При мен бебечето на последния преглед, преди около месец, беше седалищно Sad(. Утре съм при АГ и нямам търпение вече. Но аз напипвах и четох как да разгадая позицията. Та има промяна, в момента напрежението и твърдината са само ниско долу, а имах издутинка над пъпа до скоро.

Иначе в сайта spinning babies има информация и позиции за обръщане. В книгата на Олга Дукат също, там се шашнах като прочетох, че седене/лежене на дивани е най-лошо за целта Grinning И сега стоя на голяма топка и гледам да огранича облягането.

Но реално нямаме ли време до към 32-34 г.с. за финална позиция?

# 159
Благодаря, Rarina, много полезно за spinning babies и Олга Дукат, ще прочета и аз.

Инак и мен ме светна следящата как да се ориентирам за позицията и не мисля, че се е обърнало още.

# 160
Моето сега на прегледа 30+3г.с. беше главично, но не напълно, а леко диагонално застанал. Докторът каза, че има време да се намести напълно, но така или иначе се очертава и да съм секцио, та няма да го мислим толкова. Днес със сигурност му усещах крачетата в ребрата си и вече много ме боли, но и на прегледа се видя, че няма много място и му е трудно да се намести. Шегувам се с баща му, че ако иска второ да си търси жена, с която да са с по-малка разлика в размерите. Joy аз съм 165/6, той е 190 (и всички мъже в семейството му са 190+, жените 170+), не ни е чаак такава разликата, но редовно ме питат по прегледи дали таткото е по-едър. Grinning

# 161
Моето на всеки преглед е различно, много се върти. Поне до 36-37г.с имат време и място да се обърнат и наместят. Има упражнения и пози за подпомагане на главичното предлежание.

# 162
И моето много се върти. Преди 10 дни на прегледа беше седалищно, днес бях на ямр и се видя, че е главично. Онзи ден гледах една лекция и казаха, че има случаи, в които вечерта преди секцио е седалищно, на сутринта като отворят за секциото, вече се е завъртяло с главата надолу.

# 163
Мина моят преглед и бебчето беше главично! Док каза, че може и така да си остане, дано! Иначе всички показатели док каза, че си отговарят на седмицата, ама после в амбулаторния прочетох, че главичката върви седмица напред! И се шашнах..

Вие обсъждали ли сте раждането? Днес повдигнах темата, док каза следващия път да стартираме разговори и че при мен единствено го притеснявал тесният таз Grinning Toва не мога да го възприема за реален аргумент, казах му, че изпитвам страх от операции и се надявам да се съгласи да пробваме естествено. Не искам в 8-ми месец да търся израждащ лекар, толкова доверие имам на моя, да видим след 3 седмици какво ще каже.

# 164
Успех, дано всичко мине гладко при теб.
Това с тесния таз винаги ми е било много тъп аргумент за секцио...
За мен раждането е тема от ден 1 и затова отидох при екип, който твърдо държи на естествено раждане.
Иначе аз да се оплача , заспиването нощем стана кошмар да мен, чувствам се все едно се задушавам, уж спя на високо, бебето ме ръчка яко, ставам на всеки 2 часа да пикая и съм като полу умряла цял ден . Отделно малкия пак се беше разболял и трябва да се навъртам около него.
Мина моят преглед и бебчето беше главично! Док каза, че може и така да си остане, дано! Иначе всички показатели док каза, че си отговарят на седмицата, ама после в амбулаторния прочетох, че главичката върви седмица напред! И се шашнах..

Вие обсъждали ли сте раждането? Днес повдигнах темата, док каза следващия път да стартираме разговори и че при мен единствено го притеснявал тесният таз Grinning Toва не мога да го възприема за реален аргумент, казах му, че изпитвам страх от операции и се надявам да се съгласи да пробваме естествено. Не искам в 8-ми месец да търся израждащ лекар, толкова доверие имам на моя, да видим след 3 седмици какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт