Отговори
# 405
палячо, палячо, но какъв..., прекрасен палячо!

# 406
Хм, те всъщност я писаха палячо, щот още не знае за прегрешението на ефенди.

# 407
Даааамммм,толкова ни е интригуващ сюжета,че опряхме до реквизита да коментираме.Както четох един коментар: да прибират по-бързо Мерт в казармата,че не се издържа.

# 408
Бих казала, че имаше нещо различно в серията, хрупкавата слива 😂😂😂

# 409
Разгледах малко Х и ми хареса това

Тъй като #YalıÇapkını е шоу, лудо по паралелите, картините, цветовете, числата и така нататък , едва ли би било изненада да стигнем до рейтинги 1-0-0 за еп.100.
Може би това е планът от самото начало?
Нулиране на историята до нула. (и започвайки от нулата?)
Обмислят всички варианти за положението Grinning

И по повод на Берил и Ерсин едно мнение Коментарите го допълват Това е истината и рейтингът го доказва
https://x.com/Bosy27043761/status/1900948646675292524
Играта на Берил е на много ниско ниво Не стига това , ами и 4 пъти сподели сцената си за 89 еп  ПР за 0.07 рейтинг
Очакваше нещо , но накрая се получи нищо Grinning

# 410
ще е голямо нахалство, ако прескочат години и направо ни покажат вече порасналите им деца. Ние искаме да се насладим на бременност, раждане, грижи за бебе и т.н.

# 411
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Изгледах епизода ,хареса ми ,имаше мили и красиви СейФер сцени.  Heart
За съжаление след 89 епизод сценаристите се оплетоха много яко в глупостите които написаха и сега нямат нито време и явно и никакво желания да ги поправят. Angry
Обаче въпреки всичко Сейран и Ферит бяха прекрасни  и всяка една тяхна сцена беше удоволствие да я гледам.  Heart

https://x.com/Sammarrose16/status/1900904072737136682

# 412
# 413
# 414
# 415
Лека нощ момичета!
Слагам едно колажче от Х, което ми хареса Simple Smile

# 416
Все още не съм гледала последните епизоди…Чакам финала и тогава ще изгледам само моментите с Мерт и Афра….
Определено мисля,че Шнура направи услуга на Мерт и Афра за бъдещи проекти, за сметка на Суна и Абидин,които не можаха да изиграят добре ролите си и се провалиха….

# 417
Малко късно, но преди малко изгледах епизода с буквички, но нищо по различно не ме впечатли от снощи.
Впрочем на няколко неща искам да се спря. Вие вече обсъждахте разликата в облеклото на Сейран и Суна на сватбата. И тук видях завистта на СЦ и продуценти в детайла на роклята на младоженката. Видях синхрон в нагръдника на роклята и този в облеклото, когато Сейран работеше като клоун в мола. Това си беше подигравка на ГГ.
Другото, което поддържат като линия в поведението на Ферит, е различното отношение към Сейран и приятелки, любовници и кандидат мераклийки. Взискателен и критичен към жена си, но опрощаващ, загрижен и емпатичен към другите.
Качвам снимката от края на брачната церемония, която ми хареса с този среден пръст. Струва ми се, че е отправена към глупавия сюжет който ги накараха да играят некадърните сценаристи, продуценти и  подобни.

Допълвам и мнението на Мару от Х в скрит текст, което е достойно за сериал.

Скрит текст:
Иска ми се Сейран да каже "не" на изненадващата сватба - не като наказание или отхвърляне на Ферит, тя не се разделя с него, нито го напуска, а като зряло и обмислено решение, осъзнавайки, че все още не са готови. Иска ми се, когато всички започнат да се опитват да я убеждават, тя твърдо да им каже да не се месят повече в живота й, да спрат да вземат решения и да планират нещата зад гърба й. Иска ми се тя най-накрая да постави граници в селото, в което живее, отстоявайки позицията си. И след това, обръщайки се към Ферит, тя казва: "Нека поговорим за това по-късно, насаме".

Иска ми се, когато Ферит дойде при нея, надявайки се да поправи нещата, тя му казва: "Може би трябва да преразгледаме брака засега. Да, разбирам. Да, прощавам. Но ми омръзна винаги да разбирам и прощавам. Щях да разбера, ако ми бяхте казали предварително, а не след това. Това щеше да е по-добре, отколкото да ме нараниш и да ме накараш да изглеждам като глупак." Иска ми се да имат дълбок, отворен разговор - без кавги, без обвинения - просто и двамата да признаят недостатъците и грешките си.

Иска ми се Ферит да я погледне, наистина поемайки тежестта на думите й, отчаяно опитвайки се да се компенсира вместо нея, преди да каже: "Добре. Съжалявам. Извинявам се. Няма да се повтори. Но, Сейран, хайде да се оженим сега, моля те. И вместо да се чувства спокойна, тя е още по-шокирана - защото чувства, че той все още не приема думите й сериозно. Защото той дори не е изпратил служителя.

По-късно същата вечер Суна идва да говори с нея, иска ми се Сейран да й каже: "Ако си тук, за да говориш за себе си, добре. Ако става въпрос за мен, недей. Просто върви. И тя затваря вратата.

И на сутринта, когато се събуждат, те осъзнават, че Сейран го няма. Ферит започва да се паникьосва, умът му препуска. След това се появява - спокойна, събрана. И когато я питат къде е била, тя им казва, че отново е отишла да се запише в университета и че е проверила къщата си и я е почистила. Защото тя се връща назад.

Това можеше да бъде повратна точка в историята. И можехме да се върнем отново в играта.
Моментът, в който Сейран най-накрая си връща контрола над собствения си живот. Където тя и Ферит възкръсват от пепелта си като феникс.

Оттам те наистина започват отначало.
Сейран не отблъсква Ферит - тя не го напуска - но се опитва да намери себе си отново. И за първи път SeyFer наистина говорят. Решаване на проблемите им, вместо да ги погребва.
Ферит най-накрая ѝ казва истината за Суна. Той изчиства името си. Те се сблъскват с разочарованието и предателството на своите близки и членове на семейството. Те се връщат към времената, в които са ги провалили. Насилието - на Сейран и Ферит. Токсичната среда, която все още ги улавя.

Те се изнасят заедно.

Сейран изключва Суна от живота й завинаги. Те се женят - не от импулс, а по избор. Те забавят плана за осиновяване. Те избират да се съсредоточат първо върху себе си - върху връзката си, върху изцелението. Те ходят на терапия. Най-накрая изграждат дом заедно. Те подготвят безопасно гнездо за бъдещите си деца и за себе си – две счупени деца, които заслужават мир.

Те живеят поне година без проблеми, без отмъщение. Само те - растат, работят, учат, процъфтяват.

И тогава, когато настъпи подходящият момент - когато любовта им е стабилна, сърцата им са спокойни - Сейран по чудо забременява. И все пак те все още осиновяват, защото любовта винаги е била предназначена да бъде по-голяма от двамата.

Така трябва да бъде.
Така може да бъде...

# 418
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Изгледах епизода ,хареса ми ,имаше мили и красиви СейФер сцени.  Heart
За съжаление след 89 епизод сценаристите се оплетоха много яко в глупостите които написаха и сега нямат нито време и явно и никакво желания да ги поправят. Angry
Обаче въпреки всичко Сейран и Ферит бяха прекрасни  и всяка една тяхна сцена беше удоволствие да я гледам.  Heart

https://x.com/Sammarrose16/status/1900904072737136682

Добро утро! Simple Smile
Мисля, че точно това гифче показва ... нещо различно от сцените им през предходните сезони. Ако... се вгледаме внимателно в изражението на Афра особено. Извинете, ама ... вижда се. Relieved

# 419
  • Яко в Матрицата...
Привет Simple Smile Coffee

Не успях да прочета всичко, просто наистина времето ми е кът напоследък. А и малко диджитал детокс не е излишен Wink Не съм гледала серията, но не се учудвам, че продължава безпътната линия. Никога не ги е бивало в посланията, та сега ли ще е различно. Освен това, хората си има план и си го следват. Не ги вълнуват рейтинг и взаимодействие в социалните мрежи, което ме навежда на мисълта, че все пак няма да има 4-ти сезон.

Роклята на Сейран ми хареса, не знам какво толкова ви е подразнила яката. Различна е, идейна е, стои добре на Афра. Тази на Берилчето може и да е скъпа, но моделът е скучен и масов.

Кате, не разбрах какво трябва да видим... Аз виждам две усмихнати лица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт