🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 740
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 530
E, те даже не могат да си пробутат лъжата като хората. Финдо в Преди обед ''Беше поканена от продукцията''... Защо просто не си го казаха, вместо тия кринджави кадри с Наум да обяснява как то не било нагласено. Grinning

# 1 531
Мартин и Йоана като че ли си говорят чрез песни на сторита. Едно време имах гадже, с което като се скарахме, си пишехме текстове на песни на полето в Скайп, което се виждаше от всички. Но тогава бяхме на 15 Grinning

# 1 532
Йоана от 16годишна е в тези среди. Все пак Ария и е ментор

# 1 533
Моите размисли и страсти след "големите" разкрития на Йоана.Значи продукцията е говорила с Марто дали да я вкарат,ако му доскучее или не си хареса никоя,абе да го има като опция.Е питали са и нея ,разбира се и тя съм сигурна,че е нямала против..да стане известна,е как.И даже може да е планувано точно за онази вечер,а може и Марто да го е решил предвид събитията вътре-да дразни Данка,Мартина и тн.Във всеки случай е замислена игра.Само ми се струва,че може би не са съобщили точния ден и час,абе имаше елемент на изненада от Марто.И твърдо вярвам,че девойката вече не му е интересна.Може да се е съгласил за "благото"на формата,да си заслужи хонорара,а и след като няма чувства към нея не го засяга много тя как ще се изложи и как ще я приемат.Но тя много дълбоко се гмурна в играта и взе да преиграва-с мечетата,пък с нейната уникалност и какво означава за него,пък заплахи все филми само в нейната глава.Та заключението ми е,че той си изигра играта с малки поражения,тя си изигра ролята-но още не знае,че е в неин ущърб и..живота и шоОто продължава.Дори и да се виждат тук в БГ пак ще е същото ,ако тя не се осъзнае,че я ползват на повикване.На мен ми е интересно.Никой не ми е само черен или бял това е режисирано шоу и се забавлявам.

# 1 534
Аз му вярвам, че не е бил много сигурен коя ще вкарат, той така се държеше, все едно го очаквал, това си го каза, ама не бих сигурен тя ли е. Едва ли е очаквал Емануела, но в тикток излязоха клипове как той се целува и с някакво чернокосо момиче, та може и тя да е била някоя временна. Знам ли.

# 1 535
Мартина наистина очакваше да е Емануела, обаче. Изражението ѝ беше... Един път. Някой трябва да го ползва за меме този бавен ужас, който те обзема. Grinning  Едва ли е изпитвала по-голямо облекчение в живота си.

# 1 536
Аз му вярвам, че не е бил много сигурен коя ще вкарат, той така се държеше, все едно го очаквал, това си го каза, ама не бих сигурен тя ли е. Едва ли е очаквал Емануела, но в тикток излязоха клипове как той се целува и с някакво чернокосо момиче, та може и тя да е била някоя временна. Знам ли.
Тя беше онази която все още качва снимки от детската си стая, споделяха се линкове към профила ѝ.

# 1 537
Възмутена съм от тази Яна в Преди обед, рядко й гледам интервютата с Ергенките, но това го пуснах. Няма такава злоба и заяждане, както това с Йоана, пък отначало тръгна, че искала това да е като разговор между майка и дъщеря. Миналата година се държа по същия гаден начин с Нани. Както казаха в спойлерите, Йоана не е ходила по свирката на продукцията и сигурно затова получава и това отношение. Иначе Маги я галеше с перце, толкова са прозрачни, лицемерни и жалки.
Знам със сигурност, че Яна си е напълно външен човек за продукцията и няма никаква връзка с настроението към участничките.
Не знам как е повлияло участието на Йоана на настроенията на момичетата и ергените, но откъм рейтинг продукцията трябва да е много доволна от нея - буквално всеки днес говори за това.
Възможно е, просто много си личи как иска да уязви определени и гали други. Днес имаше стори на Туджаров, където ги снима всички преди лайфа и казва: ‘Яна си говори с Боговете’. Затова така го разтълкувах, може и да се е бъзикал, разбира се.  После с коментаторите обсъждаха абсолютни глупости и несъществени неща. Дали наистина Мартин бил спал с 950 жени на година? И за Виктор някакви истории, и нито дума за това, което тя каза накрая.

# 1 538
Тя беше онази която все още качва снимки от детската си стая, споделяха се линкове към профила ѝ.
Изтървала съм значи. Grinning

# 1 539
Да не забравяме, че в един крехък период, Емануела и Ария са били снаха и свекърва 🤣 добре де, може да не са се засекли, но само по себе си е забавна история за внуците

# 1 540
Йоана си е типична 20 годишна, която не приема Не за отговор. Тя се е вкопчила и прави всичко възможно, за да не бъде отхвърлена. За Мартин е просто удобна по мое мнение, не знам как може мъж да бъде чак толкова привързан към жена (както тя го изкарва), която така му пада в краката. Просто не го вярвам. Но пък и всички тези там, в предаването, му падат в краката, така че... все тая. За 20 годишна запази самообладание и добре се изразяваше - сравнете ги с Пресинката на Виктор - "в смисъл", "нали". Езикът на тялото показваше, че е притеснена, това постоянно отмятане на коса и цялостното поведение - но все пак евала, за мен за 20 годишна се държа чудесно. Пали много, факт, но отново бих го отдала повече на възрастта ѝ и на това, че е свикнала в живота си да получава всичко.

# 1 541
Ох, този Виктор само губи от участието си, толкова е залупен, че само алкохол е способен да го разчупи малко.

А, и Ивет, която снощи, която беше готова за 50 нюанса сиво, та да разберем, че Вико се кефи на Крисчън Грей тип фетиши.

Аз наистина не проумявам как това младо и симпатично момче ще създаде някаква сериозна връзка, то травми, несигурност, инфантилност...няма лошо, че е Емил и добричък, даже наивен, ама това е симпатично до време, след това трябва мъжкото да се прояви.

Йоана си направи реклама и видя Шри Ланка, така че всичко е точно.
На мен ми се искаше да остане поне още една седмица, на наистина да стане нещо по-завързано, ама нейсе.
Иначе е сладурка ( да има корекции, ама още е в нормални граници), говори спокойно и умело, не мисля че толкова искаше Мартин, колкото да му направи напук (както повечето 20 годишни) и да му развали рахата.

Не знам дали го постигна, ама успя (според мен) да разклати част от девойките. А те дали разбраха какво им каза накрая - май не, единствено ги интересуваше, че тя се маха.

Като цяло НН напразно си изгърмя патроните в опит да поднесе някаква "шокираща" ситуация, за която се знаеше преди да започне шоуто. 😅

Даниела ме кефи още началото, и визуално не виждам нищо чак толкова грозно в нея както си пика къде ли не, а снощи просто така го извъртя Мартин, че последният сигурно още се чуди от къде му дойде.

Харесва ми, че се държи на някакво положение и той не знае какво ще направи или как ще реагира тя утре или след седмица, за разлика от Мартина, която си му се поднесе на тепсия и там човекът няма нужда да се напъва.

# 1 542
Е как няма да е по-обиграна от Пресияна, на колко ли повече километра е Йоана 😀

# 1 543
Тази за първи път я чувам, но съм далеч от тези музика.
Гугъл казва, че вчера си е свалила гащите и закачила на главата на случаен човек. Че и клип имаше 🤢.

# 1 544
  • Варна
Тази за първи път я чувам, но съм далеч от тези музика.
Гугъл казва, че вчера си е свалила гащите и закачила на главата на случаен човек. Че и клип имаше 🤢.
За ей това прихнах в смях с цяло гърло

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 09:29 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт