🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 777
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Be realistic - plan for a miracle.
Царина наистина има от вайба на майка му, но не по външен вид. Просто някак лъха това.
Иначе как е възприела маминка Ксения че ще има внуче от 37-38-годишна… еми според мен е свила кисело устни и не й е хумористично. Наляла им е главите колко опасности има при гериатрична бременност, подхапвала ги е че то всичко хубаво, ама на тая възраст вече почват топлите вълни, налЕ… просто тази е една изключително токсична и властна жена с тотално негативно възприятие за света понастоящем. Тя си има мнение, че след 35 си за кофата, ако си жена и точка.

# 2 086
С кой се утешава?

Мартин е доста злопаметен и 100% този роднина я е предупредил какви ще ги говори по интервютата и да не го излага! Нали не мислите, че са й предали колко я  Убичка...

Не я мислете Йоана , намерила е с кого да се утешава

Офи[иално май си е още обвързан ,та ще спеся името. Пак е от семейство с възможности ,.

# 2 087
Мухахаха – мама Ксения си е намерила снаха. Сигурно си скубе косите, че не е одобрила ергенките.
10-тина години разлика не са малко. Той си е търсил някоя да го осинови ли?

Интересното е, че майката на Мартин е ходила до Шри Ланка.

# 2 088
Мартин в черти, костна структура, цялостна физика и излъчване е мек и женствен и изобщо не е хубав по съвременните канони за мъжка красота, но и точно затова има и толкова хубави дъщери.

Забелязала съм, че мъжете, които са много мъжествени, по-рядко имат хубави и женствени дъщери, защото те я ще наследят някоя масивна челюст, я по-яка предмишница, примери много.

# 2 089
  • София
Царина наистина има от вайба на майка му, но не по външен вид. Просто някак лъха това.
Иначе как е възприела маминка Ксения че ще има внуче от 37-38-годишна… еми според мен е свила кисело устни и не й е хумористично. Наляла им е главите колко опасности има при гериатрична бременност, подхапвала ги е че то всичко хубаво, ама на тая възраст вече почват топлите вълни, налЕ… просто тази е една изключително токсична и властна жена с тотално негативно възприятие за света понастоящем. Тя си има мнение, че след 35 си за кофата, ако си жена и точка.
Тя от кофата ли го наставлява? 😂

Я да провокирам аудиторията: Може ли пък Виктор да играе? 😉

# 2 090
Това на Брана не са расти, плитки са. Винаги, като видя такава прическа и се сещам за Моника от “Приятели”.

# 2 091
  • София
Нищо й няма на жена над 35, но възрастовата разлика с Алек е голяма. Изборът си е техен обаче. пожелавам им всичко най-хубаво и здраво бебе!

С кой се утешава?

Мартин е доста злопаметен и 100% този роднина я е предупредил какви ще ги говори по интервютата и да не го излага! Нали не мислите, че са й предали колко я  Убичка...

Не я мислете Йоана , намерила е с кого да се утешава

Офи[иално май си е още обвързан ,та ще спеся името. Пак е от семейство с възможности ,.

Тоест, освен на дърти, вече налита и на обвързани?

# 2 092
Кой е казал, че е обвързан?

# 2 093
Мартин в черти, костна структура, цялостна физика и излъчване е мек и женствен и изобщо не е хубав по съвременните канони за мъжка красота, но и точно затова има и толкова хубави дъщери.

Забелязала съм, че мъжете, които са много мъжествени, по-рядко имат хубави и женствени дъщери, защото те я ще наследят някоя масивна челюст, я по-яка предмишница, примери много.
A кои са съвременните канони?
За годините си е повече от добре, висок, нормално телосложение, видя се, че не е и слаб физически в игри на волята.
Тея мъжествените, на 40 години стават като горили.

# 2 094
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох абе странно е чисто психологически, но да, има го тоя феномен, че тя презира в другите това, което и в себе си. Т.е. много е вероятно тя (Ксения) да смята че след 35 е била в кофата и даже да е изпитвала срам от втория си брак и роденото по-късно дете. Такъв е манталитета на онова време. Щот не стига, че след 35 се жени, ами дете ражда, доказателство, че прави секс, ама ха, ще я обсъждат съседите!
Та Ксенито си е там - в собствения срам и предразсъдъци, които проектира върху който свари.
Бях гледала преди време едно предаване, в което осиновено момиче беше открило био родителите и се оказва, че е оставена под натиск от бабата и дядото защото майката я ражда на 40 и това е срам за цялата фамилия, да стане ясно, че още води полов живот, че и ражда на всичкото отгоре.
Времена, нрави…

Тя от кофата ли го наставлява? 😂

# 2 095
Сигурно Мастагарков е по-хубав, не вярвам някой да каже обратното.
Ама май сравнявате модел с нормален човек или няма значение?

Поне 2/3 от мъжете на 40 год са по-зле от Мартин в пъти.
На мен лично не ми харесва с тея бради, ама не мога да кажа на черното бяло.

# 2 096
  • София
Мартин като външност не е нищо особено, а покрай вредните навици е добил малко... прокиснал вид? Това е, което мога да кажа за външността му.

Иначе това, че 2/3 от мъжете на същата възраст са по-зле, говори единствено зле за мъжете, не добре за Мартин.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 12:59 от Лъвица

# 2 097
Виктор и Теди Мудева са заедно на почивка, качват снимки от една и съща вила

# 2 098
Виктор и Теди Мудева са заедно на почивка, качват снимки от една и съща вила
Те често са заедно, с още две момичета. Едната е Пелипенко, другата не се сещам коя беше.

# 2 099
Пелипенко е заета с Игри на волята в момента, не е с тях със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт