Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 36 918
  • 444
  •   3
Отговори
# 360
Аз взех 5мг на 27 август беше 540 лв, това старите цени ли са?

# 361
  • Burgas, Bulgaria
Да, това е цената му, няма стари цени. Цените в България са като цените на производителя, в Англия бяха по-ниски и сега вече са почти изравнени, говорих с дистрибутор, не се очаква такъв скок тук. Моя близка премина на Wegovy, каза, че от началото на година го има и в Б-г.

# 362
  • София
Началото на Ноември се очаква да има внос на 12.5мг и 15мг.

# 363
Привет! На 42г почти, след 4г опити в инвитро процедури и продължаваме в борбата за собствена рожба.  Храна приемам 2 пъти на ден- обед и вечер. Сутрин само кафе чисто и вода. Вечер черен чай. В момента 168см височина, 123кг.😐 Ужас! По препоръка от инвитро специалисти и с прегледи от ендокринолог, вчера поставих първа доза мунджаро 2,5мг. До ноември трябва да сваля кг, за да имам що годе качествени яйцеклетки. Като преди трансфер на ембрион( самото забременяване- естествено или инвитро), трябва да са минали 2 месеца, за да се изчисти препарата. С хашимото и хипо. В момента тсх 1.27. Прием на почти всякакви добавки и витамини. Ноември ще се спре препарата, за да се започне отново стимулация за вадене на яйцеклетки. Така- първи симптоми: ходене по-често по малка нужда, пиене повече на вода, днес запек, замаяност. С включен хранителен режим- без тестяни,  брашняни, газирани, пакетирани, захарни изделия. С прием на глюкофаж 1000хп, който по мое настояване сменихме с метфогама 1000 2х1 на ден, тъй като преди години имах по-добри резултати от него. Прием и на пробиотик омнибиотик хетокс лайт. Въпрос към вас: Тези 30 клика от следващата писалка, която ще бъде 10мг как ги броите? Тази писалка ще стига ли за 4 седмици по 30 клика? Мерси за отговорите

Аз съм подобен случай..Три месеца на Мунджаро и след това опити за забременяване. Ако искате да поддържаме връзка и обменяме опит?

# 364
Здравейте давам отчет за тези пептиди, които казах, че съм взела. От 25-ти до днес 5 килограма надолу. Като реално два пъти съм си сложила по 30 единици. Не изпитвам никакъв глад, но се старая да се храня. В комбинация с това започнах да се движа повече и да следя калориите да имам калориен дефицит. Имам още много до целта, но благодарение на темата тук и това, което пишете, съм надъхана, че всяко нещо отнема време и съм готова да си го дам.

# 365
Здравейте, на Мунджаро 2.5 мг съм от3 седмици . Ендокриноложката ми излезе отпуска и ще имам 1 или 2 седмица без прием на мунджаро докато дойде часа ми при нея и ми изпише дали същата доза или по висока. Не мога да се свържа с ендокриноложката според вас ще има ли проблем от тази почивка

# 366
Здравейте, на Мунджаро 2.5 мг съм от3 седмици . Ендокриноложката ми излезе отпуска и ще имам 1 или 2 седмица без прием на мунджаро докато дойде часа ми при нея и ми изпише дали същата доза или по висока. Не мога да се свържа с ендокриноложката според вас ще има ли проблем от тази почивка
Според мен няма проблем. Използвайте си и 5тата доза.
Между другото на мен след 1вия месец ми пусна контролни изследвания (амилаза и липаза). Имайте и това предвид и си нагласяйте часовете от по-рано при възможност.

# 367
  • София
Вижте дали има healee, ще може да ви пусне онлайн рецепта

# 368
И аз съм в отбора на Мунджаро 2,5 мг.Първата доза я приех миналия четвъртък,нямам странични ефекти.на 41 години съм 150см висока 120 кг.имам да свалям доста.засега нямам назначена диета но пък ендото ми препоръча без мазно и люто.Обиколили сме всички всевъзможни аптеки и в Марешки го намерихме най евтино.Следя ви момичета и ви чета с интерес

# 369
И аз съм в отбора на Мунджаро 2,5 мг.Първата доза я приех миналия четвъртък,нямам странични ефекти.на 41 години съм 150см висока 120 кг.имам да свалям доста.засега нямам назначена диета но пък ендото ми препоръча без мазно и люто.Обиколили сме всички всевъзможни аптеки и в Марешки го намерихме най евтино.Следя ви момичета и ви чета с интерес
Здравейте!Каква е цената в Марешки?

# 370
Здравейте!Каква е цената в Марешки?
510.86 лв./ 261.20 € за 5мг
379.44 лв./ 194.00 € за 2.5
Току що проверих. Аз взех 5 мг от софармаси за 534 лв.
Да мина за бърз отчет, мислех утре, но не се сдържах да отговоря.
13ти ден -3.5 4 кг.
Освен сухота в устата и от време на време липса на енергия(това е от сравнително ниските калории) нямам други странични ефекти.
Гледам да ги докарвам до поне 1500 калории. Трудно ми се получава. Никакъв апетит.
Наливам се с вода и тук таме пия кола зеро или газирана вода с лимон. За това време съм изпила и 2 алкохолни коктейла.
Лятото не тренирам активно, само ходя 10 к крачки, лицеви опори и клекове като се сетя през деня, вдигане на 10 кг живо, много мърдащо Тегло. 😀
Да споделя, че храненето ми не се различава съществено от това преди лекарството, дори си позволявам повече.
Сваляла съм 50 кг преди години само с режим и спорт. После върнах близо 40 с 1вата ми бременност и пак ги свалих. След това бавно и славно от корид, много стрес в личен и професионален план бях качила 30 кг 2022. Захарта ми беше 7.5 -8 на гладно след фаст 24 часа, инсулин над 20, кортизола дори няма да го споменавам. Изписаха ми оземпик. След него и саксенда. Не ми действаха. От тогава ги мъча тия 30 кг и не става. Оправих ИР само с режим и спорт, но килата седяха и не мърдаха. Ендокринолога, който ме следеше по време на втората бременност ми препоръча да пробвам това и реално такова убиване на апетита никога не съм имала.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:43 от Noway55

# 371
Моите ги взимам от Ремедиум - 534лв за 5мг. Марешки доста добре - 20лв надолу. Мерси за инфото.

Аз от днес съм на по-високата доза (от 2.5 на 5). Така се вълнувах и притеснявах сутринта 😄.
Наясно съм, че след 2 дни ще се покачи самата концентрация на лекарството в кръвта.
Между другото какви приложения ползвате - аз си инсталирах Shotsy.

# 372
Моите ги взимам от Ремедиум - 534лв за 5мг. Марешки доста добре - 20лв надолу. Мерси за инфото.

Аз от днес съм на по-високата доза (от 2.5 на 5). Така се вълнувах и притеснявах сутринта 😄.
Наясно съм, че след 2 дни ще се покачи самата концентрация на лекарството в кръвта.
Приложения за какво?
Калориите следя с calorie counter, а за кг си записвам от години в health приложението на телефона.

# 373

Приложения за какво?
Калориите следя с calorie counter, а за кг си записвам от години в health приложението на телефона.

Не говоря за следене на калории, а за следене на килограми. Специално Shotsy показва графика как вървят килограмите, показва и т.н estimation level на лекарството в кръвта.

Иначе за калориите, плюс и там има графики за кг - MyFitnessPal.

# 374
Здравейте,
Да се включа и аз 12 боцкания (1 инжекция на 2.5мг и 2 на 5мг.), свалени общо 13-14кг., се наложи поради финансови причини да намаля дозата, но да споделя честно май не ми влияе вече или съм в плато, но 100гр не съм свалила, а вече си сложих 2 дози от нея. Следя си калориите, но за съжаление нямам много движение, което не е добре, защото имам са свалям още поне 16кг. Това, което ми прави впечатление е, че като че ли започнах да "усещам" глад, не е така силен, но наистина действието не е така както беше с първата и последващите дози. Другата седмица съм на контролен и ще трябва да търся решение, защото съм започнала, а не искам да сменям на Оземпик или Вегови, или нещо друго.
Забравих да добавя, че имам ужасен косопад и аз, взех шампоан, но слаба работа и от седмица приемам Паросан, надявам се, да има ефект, ако не друго то и последните косми да спрат да падат.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 22:25 от Just а Woman

Общи условия

Активация на акаунт