Художествена гимнастика - фенове на грацията и изтънчеността

• 6 201
  • 180
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Малко новини от днес след прлиключилото Републиканско първенство да девълойки младша възраст до 11 години. Шампиони са момичетата от отбора на Левски ( първи отбор). Втори се нарежда отборът на Спартак, а трети - на Тракия.

Днес за Гърция заминават и момчетата за участие в МТ "Aphrodite Cup"!

България ще бъде представена от индивидуалистките Магдалена Вълкова, Алекса Рашева и Анастасия Калева при девойките, Дара Стоянова, Олександра Шалуева и Яница Динева при жените. Участие ще вземе и воденият от Кристина Илиева и Жанина Иванова, ансамбъл-девойки в състав: Рая Божилова, Йоана Мотева, Анания Димитрова, Габриела Трайкова, Ивайла Велковска и Елена Христова.
Малко се стреснах за момчетата Wink

# 16
Ох, извинете,.явно ауто коректа пак се включи.😆 Но пък може да съм ясновидец, наскоро гледах в Япония май едни младежи по трика и с въжета...

# 17
Да има от няколко години. В ансаблите най- често.
В клбуа в който тренира дъщеря ми има едно момченце на 10тина г и се справя чудесно

# 18
🥇Златен медал за ансамбъл-девойки във финала с 5 обръча, на МТ Aphrodite Cup, в Гърция.

Убедителна игра на ансамбъл-девойки в състав: Рая Божилова, Йоана Мотева, Анания Димитрова, Габриела Трайкова и Ивайла Велковска и заслужено златно 🥇отличие във финала с 5 обръча.

Страхотно представяне и на Никол Тодорова, на Гран При в Марбея -6-то място на лента.

# 19
И още от Гранд При Марбея - 6 място на топка и 8 място на обръч за Никол Тодорова.

Златото на отделните уреди си поделят Таисия Онофрийчук - топка и бухалки, и София Рафаели - обръч и лента.

Многобоя е: 1 Таисия Онофрийчук; 2 София Рафаели; 3 Тахмина Икромова. Никол Тодорова е 8-ма.

# 20
София Къп стартира от утре 27.03 до 30.03 и ще се проведе в Зала София.
От нашите момичета мисля ще участват всички представители на националните отбори за девойки и жени.
Да им пожелаем успех! Една чудесна репетиция преди другата седмица😊!

# 21
Ансамбълът на Италия няма.да участва на Световната купа в София тази седмица. Не били се подготвили и няма да идват. София Рафаели ще е тук.
В неделя по БНТ3 от 13ч ще се излъчват финалите.

# 22
  • sofia
Не им ли махнаха треньорката  преди дни или се бъркам?

# 23
Точно на тях е, да. Махнаха им треньорката и президента на федерацията е взел това решение вчера.

# 24
А аз се учудих че Стилияна Н. не участва в Марбея.
Всъщнст май никъде не участва с новите съчетания или?
Уникални са... точно когато мислех че с новият правилник нищо интересно не може да се направи..

Едит: Финалитн в неделя знаете ли дали  ще се излъчват по някой интернетен канал?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:57 от Eli..........

# 25
Аз само за БНТ3 зная, мисля че имат онлайн излъчване, дано не бъркам.
Иначе и самата федерация си има онлайн канал, но мисля, че е платен BRGF.TV. Поне така ми изглежда по коментарите в страницата на федерацията.

# 26
# 27
  • София
Този линк умря.
Ако някой открие нов активен, моля да го сподели тук.

# 28
# 29
Ох, благодаря!! Мислех че повече нищо няма да видя..

Успях да видя упражненията на Ст. Николова... всъщтност това с топка ми е просто номер едно.

Кога е финала? Утре съм на състезание по худ г. на дъщеря ми... мога да погледам финалите докато чакам 😅.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:19 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт