Художествена гимнастика - фенове на грацията и изтънчеността

• 6 192
  • 180
  •   1
Отговори
# 30
Днес са квалификациите на обръч и топка за индивидуалните и 5 ленти за ансамблите.
В неделя са финалите.
До тук води Таисия Онофрийчук. Стилияна Николова е втора. По-нататък не знам. Има и още един поток. Ева Брезалиева получи не особено добри оценки. София Рафаели също и е доста назад в класирането още в нейния поток.

# 31
Не видях Рафаели. Таисия беше приказна.

Утре ще прегледам другите групи на запис.

# 32
Рафаели сгреши топката и най вероятно няма да е на финал на уреда.

пп - За съжаление и Ева няма да е на финалите на обръч и топка.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 21:49 от selfie

# 33
Върнах се да видя Рафаели... малко тъпо да не е на финала за това изпускане, защото тя винаги е специялно красива.. но да.

Също трябва да дадат шанс на новите момичета, които се справят добре. Едната финландка ми хареса.
Също е забавно че от Южна Африка до Великобритания... все български, украински и руски фамилни имена чувам. Някак всичко остава домашно 😃.

# 34
Навсякъде има наше треньори, да 😀.
Иначе ансамбълът ни води в многобоя след изпълнението на 5 ленти. Да видим и след днес как ще се развият нещата.

# 35
Някоя ако намери активен линк 🥰🙏

# 36
# 37
  • Телиш/Плевен

# 38
Даа, браво на Стили! Таисия е номер едно. Стискаме палци утре за финалите на уредите, както и на ансамбъла.

# 39
Световната купа по художествена гимнастика в София:
1 Таисия Онофрийчук
2 Стилияна Николова
3 Тахмина Икромова
....
7 Ева Брезалиева
...
11 София Рафаели

Ансамбли:
1 Испания
2 Япония
3 Полша
4 България

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 23:37 от selfie

# 40
Николай Боев е коментатор в студиото. Свеж полъх.

# 41
  • sofia
Много го харесвам - компетентен, интелигентен и  добър оратор.

# 42
Българското участие приключи за днес - 3 златни и 1 бронзов медал.
Общо: 3 златни, 1 сребърен и 1 бронзов.

Стили си е Стили.
Много харесвам Ева иска да я гледам все по-често да трупа опит и увереност.
Ансамбълът е много стикован и на тях им трябват възможно най- много състезания.

Извън българките Таисия е бижу и много ме е яд за грешката на финала на топка. Като цяло много стабилна през всички дни. София   още не е във форма, но има време.
Икрамова, Гарнаско, Салос, Левинска са класа и при чиста игра са способни на много.

# 43
  • sofia
Онофрийчук така и не можах да я припозная като голяма звезда. Да, вероятно като атлет е върха, изпълнява всичко, което трябва и както трябва, устойчива е. Но не ми въздейства.В съчетанията й не откривам нищо оригинално, нищо което да чакам с нетърпение. А при толкова невероятни музикални възможности да играеш на Снап дори е проява на лош вкус. Има нещо архаично в композициите, заучена артистичност. Така се чувствах и с Варфоломеев. И при двете ми липсва емоцията и художественото. По съвсем друг начин ми въздейства Алина Харнаско например, като лебед е. Нищо, че не е първа. Ева Брезалиева също има много мекота в играта, женствена и красива.

# 44
Много се припознавам и аз като мнение в написаното за Онофрийчук и за Дария. Малко ми идват едни студени, не зная защо. Иначе нашите момичета имат още доста да тренират и обработят, то е ясно. Има време до ЛА 2028, но идват и от 16 годишните добри попълнения и ще има конкуренция. 😀

Общи условия

Активация на акаунт