Нашите цветя - тема 27

• 23 768
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Phloxx, аз съм сложила снимки преди о след, празната леха е от 09.2023 г, оттогава запълвам Simple Smile

# 661
Алиса попрочети за различните сортове ацери и може да попаднеш на такъв с подходящите характеристики и да си спестиш много главоболия.

# 662
Ахаа, сега видях, че на други снимки е същата вече пълна. Мислех, че това ти е новата леха.
Аз ще открадна още две лехи от тревната площ. Едната от миналото лято е покрита с черно фолио, другата я покрих сега да мре тревата. Миналогодишната мислех да я засаждам сега, но изскочиха неочаквани препятствия и май остава за есента. А вече бях планирала какво ще садя, тюх!

# 663
  • София
Добро утро момичета

Понеже почти нищо няма в лазанята  се радвам на теменужките, все още... Това е най-непретенциозното и цветно нещо на света(е и левизията и делоспермата) , догодина изобщо няма да се занимавам с някакви безумни семена, хости, момини сълзи и чудесии, като искам цвят си купувам количествено от тези 3-те и ме радват дълго😂

# 664
Да ви попитам така и така сме се разписали по темата.... дали случайно не искате да оживим една стара тема/стартираме нова за размяна на цветя?

За!

# 665
  • Стара Загора
Да ви попитам така и така сме се разписали по темата.... дали случайно не искате да оживим една стара тема/стартираме нова за размяна на цветя?

За!
И аз съм "за"

# 666
  • София
А защо се питате тук, а не я направите просто, тя или ще потръгне или не - естествен подбор. 😁

# 667
Добра идея. Наистина ако не се спомене тук или в друга цветна / градинска тема няма как да се популяризира много. Човек обикновено следи 1-2 теми.
Но и тук съм подарявала цветя:)

# 668
  • На морето!
И от мен със закъснение малко китки. При нас е оцелял ще студено и сме няколко седмици назад в развитието, но все пак вече и пролет
Скрит текст:

# 669
Скрит текст:
Много обичам божури, някой ден искам да имам няколко😁 страхотни са Anyyyone ❤️
Diorela
Ти нали беше сложила, май точно в този двор на свеки, какво стана със самардалата?

Ох, момичета, сърцебиене получавам с тези ваши красоти!!!
Angel_Dust, къде я напипа тази мооя любимка? При свеки няма нито едно цветоносче, само листенца. А при дъщеря ми имало 2 цветоносчета, но още не са се рапукнали. Като снимка от 7 май, нищо особено, но това ми е пратило щерчето. Долу и не на фокус се виждат листата на друга. Като цъфне, ще трябва да си направя доста голяма разходка по искърското дефиле, за да я видя на живо. Не зная дали ще имам тази възможност, че сега са ме налегнали доста сериозни ангажименти.

# 670
  • София
Papariga, много красотички! ⭐
Флокс, новата част е ето тази:

Крайно зле изглежда с този тревуляк и малки растения! А ще мине много време, докато пораснат. Има три люляка, кленчето, сребристия смърч, Вайгела, роза (още 1-2 ще слагам), две хортензии, хоста, и още два храста (не им помня имената), общо на около 25 м2. И луковички ще слагам наесен, а сега някои от ниските почвопокривни трябва да разсадя. Стоя в момента пред нея и се чудя какво да предприема? Явно само завиване с фолио на по-голямата част е решение?
И да не е само грозната снимка, така желаният и харесван глог цъфна 🤩
М.г изобщо не мръдна, дори при постоянното поливане, подхранване и разрохкване. Но тази пролет се разви.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 20:57 от sofyia

# 671
  • Пловдив
А защо да не използваме тази тема за размяна?
Имам какво да предложа Wink.

# 672
Rapariga красота!

# 673
София, огромна леха. Може би бих завила част от нея, което е голо още. Иначе летят семена и постоянно се появяват плевели, много работа ще ти се отвори да плевиш. Или насипи 20-30см мулч, той ще спира плевелите първоначално, и за няколко години ще се разгради.

# 674
  • Карлово
Моите петунии, май са единствени разцъфнали в този момент.
Другите ми цветя чакат по-топло.

Общи условия

Активация на акаунт