Триколки- има ли смисъл?

• 1 383
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Зависи от детето, има такива, които от количката директно тръгват пеша. Моя позната е а две породени - през година и половина, количката отиде от първото директно на второто и то я буташе с бебето, като ходеха да взимат млечната кухня, на 1.7км в посока Grinning

Моята си беше мързеланка и дълго време бутах триколка. Полезна ми беше, доколкото детето се мъчеше да върти педалите (някакво движение), оглеждаше се наоколо, изглед и движение такива не мисля, че се постигат в количката, на дръжките пък си закачах торбите с багаж. Преди няколко седмици се опитах да я ползвам за колело на село, да не купувам второ, но не ми беше удобна, някак педалите не са под крачетата, а напред и се затруднява да ги натиска.

# 16
На големият син му подариха за първия рожден ден. Ползвахме я много малко и се счупи( беше преди 11г сега сигурно има по-качествени варианти) и се върнахме на количката, с количка си е по-удобно определено и за пазаруване и за сън. С малкият изобщо не съм се и замисляла да купуваме триколка. Изкара си с количката до 2г3м и след това на самоход изцяло. Никое от децата ми не съм носила на ръце навън, като се изморят сядаме да почине и отново тръгваме и той си ходи. Единствено големият носих веднъж до лекаря, а той беше и вече по-голям, но много го болеше корем и не можеше да ходи. Ако имам нещо да свърша и трябва да се движим бързо, взехме тротинетка с родителски контрол, но обикновено си предвиждам времето, така че да има време да почине, ако се измори.

# 17
Не съм ползвала. Не видях смисъл.
Количката махнахме малко след годинка и с двамата.

# 18
Като чета колко деца на 2 години излизат на разходка с баланс колело ...Моето явно е със забавено развитие (това е ирония), няма шанс да изкара час и нагоре навън на крак, търси си да си поседне в някакъв момент и не мога да си представя да мъкна него в една ръка, раничка с багаж и колело в друга. За нас триколката е супер удобно решение, познавате си детето, преценете как ще се придвижва най-вфективно, без да ставате хамалин.
Joy Твоето разбиране за триколка явно е сбъркано. Триколката е колело, не е количка! Като заспи от дондуркането имаш да мъкнеш и бебе и колело... Много удобно, няма що... Laughing

# 19
моята дъщеря е на 2 г и обожава триколката си. Взехме с родителски кобтрол и е много удобна за управление и е по-лека от количката. Взехме такава, каквато става на баланнс колело и на обикновена колело след време. Дано я ползваме няколко години поне .Засега дъщеря ми я обожава и много и се радва. Ние взехме тази, доста е скъпа, но се надяваме да се ползва доста: https://www.globber.co.uk/products/globber-foldable-explorer-tri … ith-parent-handle

# 20
Ама от опит искам да кажа, че триколката е много неудобна за колело, защото педалите са напред, а не долу, под крачетата, както е на велосипедите. Дъщеря ми е на 4г, и едва стига педалите (занесохме я триколката на село, за да не купуваме второ колело), ако е някое височко дете, може и да стане, но на моята Палечка не ѝ е никак удобно.

# 21
Аз не съм видяла едно дете да кара триколка.
Всички са тикани от родителите. Преди 20тина години бяха голям хит. Сега по-рядко ги виждам..
Това чудо не е за да се ползва от децата... И е безсмислено съоръжение.
Неудобна количка.

# 22
Аз също не виждам смисъл. На пазара има всякакви неща, които са безмислени. Реално триколките и количката са едно и също, но в количката поне може детето да задреме. Друг е въпроса ако на теб ти е по-удобно да се предвижваш с триколка. За мен е поредната джаджа, която има за цел да вземе парите на родителите.

# 23
Благодаря за споделените мнения, за нас реших, че триколката е безсмислена. Сега обмислям вариант тротинетка 3 в 1, която първо да се ползва като баланс колело с родителски контрол Simple Smile)))

# 24
За мен лично това е най-неудобното средство за придвижване на детето, имах с големия ми син и винаги се страхувах да не го обърна, като се има предвид улиците и тротоари през, които преминаваме. Сега с малката си изкарвам с количката и няма и да я сложа в това чудо. Когато детето се наклони и тя тръгва цялата да се накланя.

# 25
  • Най-красивата страна
Имахме триколка.Ползвах я само за по-близки разстояния.
Количката беше по-удобна и за детето и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт