Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Вкъщи мия с Доместос, няма нужда от таблетки.
Барака, откъде я купуваш?
Аз не помня колко съм слагала, сигурно е било малко. Но с четка за бутилки съм търкала без задоволителен резултат. Просто формата на вазата е особена и четката не достига навсякъде.

Имам талон за 7 лв., с валидност до 19.04.
Преди не бяха ли за седмица валидни?

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 08:35 от DeVa®

# 241
Направих и втора поръчка с препоръчани в темата неща.
Може ли да се връща закупен онлайн продукт, става въпрос за ББ крем, който може и да не е мой цвят?

# 242
Имам талон за 7 лв., с валидност до 19.04.
Преди не бяха ли за седмица валидни?

Не, месец са. Пише го в условието на нивата.

# 243
А, ясно. Понеже в анкетата писах да удължат срока и помислих, че затова.

# 244
ДеВа
Скрит текст:
https://naturabg.com/drugi/124-limonena-kiselina.html

Комбинирам с други подправки, които се използват в домакинството ни.
Сода за хляб, кимьон, къри, сушени зеленчуци и любимата ми ванилия на шушулки, с която правя екстракт за десерти.
До сега съм нямала гаф, за разлика от Бахарика, от където продуктите идват с бонус Буби

# 245
Стерилизатора пластмасов ли е? Питам защото с какво ли не съм пробвала да измия отделението за прах на пералнята и не става,дори някаде е запушено и не дърпа омекотителя и ползвам само перлите на Ленор. Та да взема да пробвам с тия прахчета?
Да похваля тези прахчета лимонена киселина за почистване на котлен камък. Използвах ги, за да почистя стерилизатора и стана като нов. Пробвала съм и преди с лимонена киселина, но става бавно и трябва да правя упражнението няколко пъти. Сега го изчисти идеално от първия път. Пише, че е за кафемашини и кани, но аз реших да го пробвам за стерилизатора. Топ покупка.

# 246
Впечатлих се от хигиенния спрей за текстил 3 в 1. Може ли да разкажете точно как го използвате? И аз искам да го приложа за матрак. Бях купила подобен от Емаг, но чак като го получих прочетох с преводача от румънски че ако се използва трябва да се чака 8 часа, преди да се спи на леглото и да се слагат чаршафи. Остана си така неизползван в килера. Този има ли подобно упътване за употреба? Не видях нищо написано в приложението на ДМ.

# 247
Стерилизатора пластмасов ли е? Питам защото с какво ли не съм пробвала да измия отделението за прах на пералнята и не става,дори някаде е запушено и не дърпа омекотителя и ползвам само перлите на Ленор. Та да взема да пробвам с тия прахчета?
Да похваля тези прахчета лимонена киселина за почистване на котлен камък. Използвах ги, за да почистя стерилизатора и стана като нов. Пробвала съм и преди с лимонена киселина, но става бавно и трябва да правя упражнението няколко пъти. Сега го изчисти идеално от първия път. Пише, че е за кафемашини и кани, но аз реших да го пробвам за стерилизатора. Топ покупка.

Той е пластмасов, но има една метална “купичка”, която нагрява водата. И там събира котлен камък. За почистване на пластмаса не мога да кажа. Иначе ДенкМит имат препарат за почистване на пералня, който съм купила, но още не съм ползвала. В упътването пишеше нещо от сорта, че с едната част се почиства отделението за прах, а с другата самата пералня.

# 248
Да ползвала съм го този препарат на дм за пералнята, също и на лидл, sano и други марки но нищо не върши работа. Значи това може би няма да е подходящо ,че всичко е пластмаса.
Гледам един друг препарат ,пише и за пластмаса  може да го тествам,въпреки че отзивите са лоши.

# 249
Накиснете чекмеджето в оцет за два- три часа. Не ми се е налагало, поддържам си го но с една бутилка стар ябълков оцет силно побелял кран на душ в стар апартамент стана като нов- варовикът се размеква и пада на парчета.
Ще ми се някой ако е връщал нещо от онлайн поръчка да пише безплатно ли е.

# 250
За пералнята и съответно чекмеджето - там налепът е по-различен а не е само котлен камък. Смесен е и с препаратите които се ползват и наистина е по-труден за отстраняване. Препарат който е специално за почистване на перални според мен би свършил по-добра работа отколкото само киселина.

# 251
  • Варна - Черна гора
Препарата не от ДМ, но върши безупречна работа.
Скрит текст:
Por Coz за варовик. Сипвам в съда, който искам да почистя и бавно завъртам. До сега не съм имала неуспех.

# 252
Ще ми се някой ако е връщал нещо от онлайн поръчка да пише безплатно ли е.
Да, ако се върне с техния логистичен партньор Спиди и се плаща, ако се избере друг куриер.

# 253
Не знам защо на мен не ми се отговаря...
Ще опитам пак.
Може ли линк за филтрите за чай? Които се пълнят.
Какво ви е много за котешката храна?

# 254
  • оттам, откъдето започва България
Ето:   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-filtarni-plikc … 374049.html 

Общи условия

Активация на акаунт