Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Коя е пяната за тоалетна,може ли снимка/линк?

Заповядай. Взех я след доста хвалби, но не съм я пробвала още.

# 226
При нас липсваше пяната за тоалетна. Три пъти обиколих  стелажите с препарати и не я намерих. Нямаше даже и етикет.

# 227
От препаратите за петна, кой бихте ми препоръчали?
Засега се чудя между тези двата

# 228
А аз тръгнах да търся този спрей дето неутрализирал миризми. Не знам защо очаквах да е голям флакон, та се забих първо точно на тая пяна за тоалетни Grinning А това дето търсех се оказа доста по-малък флакон.
Ама то на мен окото ми явно лакомо... От много време не бях купувала малка опаковка прах за пране, решавам аз да взема техния за бяло с талона да го пробвам. Той е кило и нещо, а аз защо очаквах по-голям на вид пакет, не е ясно на никого. Обикалях, търсих, видях ги пакетите в същото зелено най-отгоре ама аз не търся малко пакетче я, направих няколко кръгчета Grinning И после си казвам - Добре де, Натке, теб какво те кара да мислиш че кило и малко прах за пране е много по-голям пакет от кило захар или сол?? Joy Накрая свърших работата, де.

# 229
От препаратите за петна, кой бихте ми препоръчали?
Засега се чудя между тези двата

Имам 1вия и го ползвам в комбинация със Спот-а,сега купих и спрея, но не съм го пробвала.

# 230
Дали ще стане за ваза? Ще го загрееш в топла вода ли?

Да, така мисля да направя.

# 231
Ако стане с вазата пиши, и аз имам една такава, а много си я харесвам...

# 232
Същата работа върши оцет или лимонтузу.

# 233
То е същото, само че пакетче 50 грама а не 8-10 грама както са повечето в супермаркета. Ти ако купиш 5-6 пакетчета даже може по-скъпо да ти излезе, не съм купувала скоро и не помня колко струваха, съмнявам се да е по-евтино с тях.

# 234

Върши, ама го правиш няколко пъти. Даже последния път като чистих стерилизатора и стана много по-зле. С това пакетче го оправих от първия път. Само ако знаех колко мъка ще си спестя.

Едното пакетче е 25 гр, двете общо са 50 гр.

# 235

Нищо не вършат. Пробвала съм.

# 236
Мнения за ароматните възглавнички за гардероб? Ухаят ли свежо и трайни ли са?

Както и за този ароматизатор за въздух?

# 237

Нищо не вършат. Пробвала съм.
От лимонтузуто колко си слагала? Неговите пакетчета са много по-малки и трябва няколко за да са равни на това.
Оцет върши работа но ми мирише и спрях да го ползвам него, лимонтузу си ползвам че такова винаги имам и не се налага да купувам нещо отделно. Но си имам предвид че не е много в пакетчето и си правя по-силен разтвор де.

За ваза всъщност бих пробвала с препарата за баня и евентуално леко да пипна и с четка за миене на бутилки. Поне вкъщи с това чистя такива неща които не са за храна или им е от външната страна насъбрано.

# 238
Купувам си кило лимонена киселина ~8 лв./кг с доставката. Прахчето Денкмит е 35 лв./кг.

След което използвам за кафе машината, кетълчето, вази и бърдучета. Правя си разтвор за паравана в банята, сипвам в тоалетната и това е от както сме с пречиствателна станция, в която най-силният препарат, който мога да използвам е веро! Иначе ни умират бактериите Laughing

# 239
Какви са причините, за да не ги ползваш вкъщи?

Таблетки позвам като ходя на санаториум/болница, за дезинфекция. Вкъщи не.

Общи условия

Активация на акаунт