Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Таблетките аз ги харесвам. Пускам по един брой в казанчето и в тоалетната. Около час не трябва да се пуска вода.

# 211
Аз таблетките не съм ги ползвала, ама ще ги пробвам определено, иначе пяната я ползвам доста време вече и я харесвам.

# 212
  • София
Пяната е Топ,купувам я вече за не знам кой път. Другите продукти не съм взимала.

# 213
Таблетки позвам като ходя на санаториум/болница, за дезинфекция. Вкъщи не.

# 214
Утре сигурно ще ходя до ДМ и ще купя някои неща,стискам си палци и пяната за тоалетна да заредят 🤭. Благодаря Ви!🌷

# 215
  • софия
Откакто открих филтърните пликчета за чай не ползвам други и нямам никакви оплаквания. Преди бяха по-малки. Ползвам ги както за чай, така и за подправки (дафинов лист, черен пипер, бахар, др.) при готвене.
Не съм поглеждала отзивите в сайта и не мога да си представя от какво може да си недоволен.

# 216
  • оттам, откъдето започва България
Препоръчвам:    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za … html   

Няма аромат или по-скоро е с химически мирис и почиства перфектно прозорците.

# 217
Момичета, коя домакинска хартия беше добра?
Взех си гел за пране с нар на Денкмит, има странна неприятна миризма, но пере добре.

# 218
О, да, тъкмо се бх сетила и аз да препоръчам препарата за стъкла. Много добре мие и не размазва.

Аз харесвам тази хартия:

Попива добре, не се къса.

# 219
Може ли линк за филтъра за чай?

# 220
Да похваля тези прахчета лимонена киселина за почистване на котлен камък. Използвах ги, за да почистя стерилизатора и стана като нов. Пробвала съм и преди с лимонена киселина, но става бавно и трябва да правя упражнението няколко пъти. Сега го изчисти идеално от първия път. Пише, че е за кафемашини и кани, но аз реших да го пробвам за стерилизатора. Топ покупка.

# 221
Браво, много се радвам! И аз ги купих, за една ваза. Че я мъча с какво ли не и не се маха варовика.

# 222
Дали ще стане за ваза? Ще го загрееш в топла вода ли?

# 223
И аз купих тези прахчета, пяната за тоалетна, спрей за петна, таблетки за пералня против котлен камън, ароматизатори. Дезозоранти на Нивея за мен и мм и шампоана с алое на Гарниер. Всичко е прибраво по местата и затова нямам снимка.

# 224
Коя е пяната за тоалетна,може ли снимка/линк?

Общи условия

Активация на акаунт