Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, досега не обръщах внимание на тези млека, но искам да ги пробвам. Простете, че пак ще питам. Кои овесени препоръчвахте, виждам няколко вида? Сложила съм от всички в кошницата.
Аз много харесвам синьото, Not Milk - т.к. не мога да пия прясно мляко, това за мен най-много се доближава откъм вкус, вкл. и на други марки, които съм опитвала (и да е ниско-въглехидратно).

На Sundance има ли нещо свястно за деца?
Мед. серия за деца - моя най-малкият прави алергии към масовата слънцезащита (вкл. и Бочко, дето уж е за деца), та с години беше на медицинска, мин. лято пробвах тази и нямаше проблеми.

Според мен върнатите стоки отиват на рафта с намаленията.
Или като тестери.

Да ви кажа онзи ден бяхме в Загреб, ами там ми се видя, че има много повече тестери на продуктите. Като цяло в чужбина май е така (напр. в Бари в някаква малка аптека, пълноразмерни кремове Виши за тестване).

# 631
  • Deutschland
Мъжът ми е купил такъв оцет от ДМ, но още не е отваряна бутилката и нямам представа дали е хубав.

# 632
  • оттам, откъдето започва България
Втора бутилка оцет купих днес, харесва ни. Цената е вдигната с около 0,45 лв. в сравнение със закупения в края на м. януари.

Но това е минимално увеличение, в сравнение с увеличението на нощния флуид за коса Keratin Repair, 100 ml, който от 3,95 лв. в началото на м. февруари, сега го купих на 5,85 лв.

# 633
Има, тонираната.
Аз съм с мазна кожа и дори лятото не лъсвам, зимата доста изсушава без крем отдолу.
Тествах праха за цветно, то пяна, то чудо , едва изплакнах. Беше сбит на буци, та го разтроших и оставих един следобед на слънце да се попече.
Доволна съм от изпирането.
Извинете, Mateah, може ли линк или снимка на тонираната слънцезащита, от която сте доволна.

# 634
Днес има ли да се върти колело или приключиха?

# 635
При мен няма, сигурно е приключило.

# 636
До 14.04 беше

# 637
Тонираната, едва я издирих от магазин в друг град, дано не я спрат.
Аз съм икономична , смесвам я с дневния крем и изкарвам поне 8-9 месеца с опаковка. Но пази и лятото се разминах без петна за пръв път.
Тониран слънцезащитен флуид SPF 30, 50 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg/sundance-toniran-slantsezashtiten-fl … pdsteilen.laufend)

# 638
Благодаря, Mateah, дано я намеря.
Подарявам DM bio, ако някой иска.

# 639
  • София
Тонираната, едва я издирих от магазин в друг град, дано не я спрат.
Аз съм икономична , смесвам я с дневния крем и изкарвам поне 8-9 месеца с опаковка. Но пази и лятото се разминах без петна за пръв път.
Тониран слънцезащитен флуид SPF 30, 50 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg/sundance-toniran-slantsezashtiten-fl … pdsteilen.laufend)
И аз си я купих миналата година, определено стои по-добре от "матиращия". Обаче, на мен 30 ми е слабо за лятото.

# 640
  • оттам, откъдето започва България
И аз имам талон за ДМ био, валиден до 19.04.2025 г.
Слънчевите талони са валидни до 16, 17 и 18.04.2025 г.

# 641
  • Пеликания
При нас имаше от тонираната, която е 50 фактор, но не взех защото имам 30 фактор. Води се нов продукт.

# 642
  • София
Явно пускат 50ти фактор тази година от тонирания, това е добре, ще го пробвам. Simple Smile

# 643
  • София
Благодаря, Mateah, дано я намеря.
Подарявам DM bio, ако някой иска.
Аз бих се възползвала ако е удобно. Благодаря.

# 644
Аз също подарявам всички талони

Общи условия

Активация на акаунт