Най-големите грешки при ремонта и обзавеждането на дома

• 13 213
  • 176
  •   1
Отговори
# 105
Показаният от Как'Сийка начин наистина е стар и допотопен. Но аз бих заложила на него ако моделът на масата после осигури истински допълнителни места без някой да стои на малкото странично удължение. Бих преглътнала да не е с едно движение на ръката. Но за сметка на това мисля, че би било удобно така да се постигат повечето места.

Линк към една такава икейска например.

Да, не се отваря с плавни механизми. Но за сметка на това на никой краката му няма да застават около крака на масата, никой няма да стои на малки уширители.

Относно заобления ръб... да, много е важно. Виденов и Юск май са с най-много "остри" модели.

Размерът също е добре да гледа човек. Преди време прочетох някаква потребителка тук, която сподели, че ѝ е важно да има такава ширина, че да постави по средата панер с хляб, салата, свещи ако щете. С моделчета с ширина 80 см (та даже и 90) трудна работа.
Изобщо изобилието от достъпни стоки често е гарнирано с неудобства.

# 106
  • София /Абсурдистан
Аз имам маса с ширина 90 см и много неща може да се сложат на нея. Обаче заема много място.
С цел икономия на пространство се чудя дали кръгла маса няма са е по-добре, или да оставя тази. 160/90 събира спокойно 6 души.

# 107
  • София
Ние сложихме 190/90. Огромна е за малкия ни апартамент, но се влюбихме в нея. И я завъртяхме много лошо и стана неудобно да се седи до стената. Вече цяла година няма кой да я обърне. Но това не го приемам за голям провал.
Скрит текст:

# 108
  • Пловдив
Много е хубава.
Осветителното тяло е точно над нея, а панела на стената е като продължение.

# 109
И на мен ми харесва. Не изглежда голяма за жилището на снимка поне.

# 110
Здравейте! Имате ли реални снимки на Пвц ламперия или друг материал сложен на стена ,който може да се чисти лесно.Проблема е маса в кухнята  стояща постоянно до стена .
Нещо такова?

# 111
  • София
Ива, два коментара над вашия съм качила такава снимка.

Благодаря, момичета!

# 112
Ива, два коментара над вашия съм качила такава снимка.
Проблема не е масата а стената.Да се опази чиста предвид долепената маса до нея.

Благодаря, момичета!

# 113
  • София
Няма проблем за това. Досега не се е случвало да пръска нещо, но дори да се случи това е много лесно за чистене. Едно от предимствата на ламперията е, че с кърпа и препарат за прозорци се чисти за секунди.

# 114
  • UK
Показаната маса и стената до нея са много хубави.

Сетих се за друга грешка - радиатора в хола е поставен много ниско и прахосмукачката не може да изчисти под него.

# 115
Здравейте! Имате ли реални снимки на Пвц ламперия или друг материал сложен на стена ,който може да се чисти лесно.Проблема е маса в кухнята  стояща постоянно до стена .
Нещо такова?

Всяка ламперия може да се повреди от масата. Но мога да предложа корк. Издържа на удари, не се цапа, мие се...
Зависи дали ти харесва само.
Иначе всякакъв ламинат или SPC  вършат работа, а особено за второто има всякакви десени - и като дърво, и като камък... И е много здраво, а отгоре може да се завърши с красив дървен профил.

# 116
Здравейте може ли мнения за гранитогрес Каи искаме да сложим в коридора и кухнята засега
https://praktiker.bg/bg/Granitogres/GRANITOGRES-KAI-ChIMENTO-BEZ … 4?tab=featuresTab примерно нещо такова в тази гама
С две малки деца сме едното особено палаво(момичета)вече върви и от тази гледна точка дали са добри,качествени,хлъзгави,удароусройчиви и т.н. каквото се сетите ще ми е полезно,нищо не разбирам често казано🍀 благодаря
Мм ме кара да гледам по сайтове ама и аз не разбирам

# 117
  • София /Абсурдистан
Имах преди в кухнята такива плочи, но с малко по-друг оттенък, в сивкаво.  Всяка водна капка върху тях се превръща в гадно петно и иска постоянно бърсане. И да, бяха хлъзгави, особено като се намокрят.

# 118
  • София
Аз имах подобни, пак на Кай, сиви, на пода и за гръб на кухнята. Чистенето беше ок, обаче се отчупиха на места от паднали чаши.

# 119
Mimi, питай в магазина с каква степен на противохлъзгане са плочките. R9 са доста хлъзгави като са мокри, R10 е задоволително според мен. R11 вече е достатъчно висока степен дори за обществени бани и басейни, но аз лично не съм попадала на такива по складовете за крайни потребители.

Общи условия

Активация на акаунт