Уреаплазма и Микоплазма - 6

• 4 976
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Според АГ не пречи на забременяване, а на износването. Лично го изживях на гърба си. Пих два антибиотика докато бях бременна, за да овладеем положението. Препоръчвам на всеки който се опитва да има дете първо да изчисти уреаплазмата.

От цервикален секрет ли я изолирахте по време на бременност и в кои седмици?

# 136
  • Варна
toni1189 точно преди да забременея беше изолирана от цервикален секрет( правих изследвания в Геника пакет Фемофлор) След това беше от вагинален тъй като бях в напреднала бременност ( 5 месец мисля).

# 137
toni1189 точно преди да забременея беше изолирана от цервикален секрет( правих изследвания в Геника пакет Фемофлор) След това беше от вагинален тъй като бях в напреднала бременност ( 5 месец мисля).

А имахте ли някакви симптоми? Или си вирееше безсимптомно тази гад…

# 138
  • Варна
toni1189
Имах парене и често правех цистит. Идея си нямах за съществуването на тази гад. Добре, че една лекарка в София ми каза да си пусна този пакет изследвания.

# 139
toni1189
Имах парене и често правех цистит. Идея си нямах за съществуването на тази гад. Добре, че една лекарка в София ми каза да си пусна този пакет изследвания.

Но значи в урина не се е изолирали ешерихия коли?

# 140
  • Варна
toni1189

Урина бях пускала стандартни изследвания и нямаше нищо. Конкретно за уреа и микоплазми не съм. Ешерихия не съм имала.

# 141
toni1189

Урина бях пускала стандартни изследвания и нямаше нищо. Конкретно за уреа и микоплазми не съм. Ешерихия не съм имала.

Може ли последен въпрос.. след полов акт ли се появяваше цистита? Или спонтанно.

Общи условия

Активация на акаунт