Чувствате ли се женствена жена?

• 20 392
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Романтиката е тактика за сваляне, прилагана от мъже с нисък статус. Тези с висок не го правят, защото могат да предложат друго на жените и с другото са много по-ефективни.

Наскоро бях попаднала на статия и видео, излагащи тази, като се замислих, доста логична теза.

# 496
Комплимент се прави дежурен. Не винаги е истина или обективен.
Не ги отчитам особено.
Други знаци и думи от мъжете ми показват какво наистина мислят.
Аз си знам какво имам или нямам като външност. Само от любимия мъж ми е важно. Другите... го правят с цел присламчване.
Имаше един ми пусне нещо от рода на – ауууу, ма ти нямаш нито една бръчка, светиш, светиш и не си смачкана от живота. Аз само загадъчно се подсмихвам. И онзи – ама ти май нямаш самочувствие, а виж се само. Май не умееш да получаваш комплименти. Laughing
Та, хубаво е да си възпитан, но понякога и трябва да си малко интуитивен на кого и защо ги казваш.
//
Братленцата си говорят грубичко - това не са комплименти.

# 497
  • София
Романтиката е тактика за сваляне, прилагана от мъже с нисък статус. Тези с висок не го правят, защото могат да предложат друго на жените и с другото са много по-ефективни.

Наскоро бях попаднала на статия и видео, излагащи тази, като се замислих, доста логична теза.
Йес, йес, йес.
Червена роза на първа среща= огромен червен флаг, ако щете вярвайте, проверено е.

# 498
  • Обран бостан ;)

Боже, колко сте елементрарно-прозрачни в опитите си да монетаризирате секса. Sunglasses

# 499
  • Out of the Mix
Не съм съгласен, до натюрел е. Романтиката, отношението, поведението, няма общо с възможностите.
Парите за мен са средство за купуване на нещо, вадене при нужда, нищо повече.
Никоя от жените, с които съм излизал, бил, не са знаели какво имам, и не са били с мен за "имането", или "нямането", а заради мен самия, качествата ми, отношението, химията. Или поне в максимална степен съм се стремял и гледал да е това смисълът на отношенията. Но нали знаеш, че в нямането си проличава кое какво. Wink
Тези с високия нямат гаранция за щастие, дори по-голямата част от тях са нещастни, живеещи постоянно с едно наум и някоя да не ги "преметне", вечни паранои в главата, таргетират и неправилните жени. Имам няколко такива около мен и ги виждам, тип Марто от "Ергенът". Оставяме настрана олигарси, тип вуйчо Ваньо и Черепа, а и вече са много дърти.

Босилек, комплиментът е и фактор за отсяване. Спрямо реакцията на жената, си проличава на каква вълна сте. Нужно ли е да ти казвам, че последната ми красавица (дълга връзка) с комплимент за буйната й кестенява, начупена грива, сини очи и прекрасна, топла усмивка я "хванах". Мисля, че не. Smile

# 500
  • Обран бостан ;)
Тези с високия нямат гаранция за щастие, дори по-голямата част от тях са нещастни, живеещи постоянно с едно наум и някоя да не ги "преметне", вечни паранои в главата, таргетират и неправилните жени. Имам няколко такива около мен и ги виждам, тип Марто от "Ергенът". Оставяме настрана олигарси, тип вуйчо Ваньо и Черепа, а и вече са много дърти.

Ти пък са. Те са уникални и незаменими.  Шъ ги убидиш. Wink

# 501
  • София
Ааа, благодаря много, че го видях черно на бяло, казано от мъж. Няколко пъти съм усещала тази мисъл "да не ме преметне, че паричките ми", ама се чудех дали пък не си въобразявам.

В този смисъл, това че си имам всичко за спокойно съществуване, също ми дава много женственост, въпреки че си го извоювах с мъжка сила.

# 502
  • Out of the Mix
Ааа, благодаря много, че го видях черно на бяло, казано от мъж. Няколко пъти съм усещала тази мисъл "да не ме преметне, че паричките ми", ама се чудех дали пък не си въобразявам.

В този смисъл, това че си имам всичко за спокойно съществуване, също ми дава много женственост, въпреки че си го извоювах с мъжка сила.
Чудесно. Оттук-насетне можеш да се концентрираш само любов да търсиш във всичките й проявления. Условието е мъжът отсреща да е минимум в твоето положение, осигурен, всичко да му е ок.

# 503
ДА, фактор за отсяване - от страна на жената.
Твоята дама е имала нужда от ласкателства явно. Аз не харесвам лигавщини, знам си колко ми е красива косата хаха и без да ми го казва мъж. Оценявам, ако забележи, но чак да се трогна.
А познай онзи от примера ми горе дали има гадже.Joy
//
Стига с тези пари бе. Не ви ли писна.
Досега и най-стиснатият мъж е искал да ме впечатли в началото с жест, плащане, черпене, подаръче или каквото там сметне като впечатляващо.
Не ме интересува дали има пари, за да ми дава/плаща, а дали има пари, за да се оправя с бита си, живота, с евентуален наш общ бит. Слабо ми дреме дали ще ми подари екскурзия или парфюм.
//
Женствеността е в умението да се оставиш да бъдеш жена с мъжа.
КОйто харесваш, де. Че като започнат да ме дразнят някои и веднага включвам режим гавра.

# 504

Много точно. Любопитното е, че доста романтични жестове или моменти, които съм получавала на първа среща, са жънели възгласи "О, Боже", или понякога неприкрит смях при приятелките ми, с които впоследствие сме обсъждали. А са ми истински дружки, не да завиждат. Зли сме, явно, зли. Joy И неромантични!

# 505
  • София
Оф, това сме си говорили сигурно преди 20 г пак тук. Мъж, който започва с големите жестове от самото начало, не е наред в нещо. Финансово как да е, ама има и още подводни камъни - примерно тегав характер и психика, зависимости, женен.....
Отклонихме се от темата...

# 506
  • София
Не съм романтична натура, но не смятам, че романтичните жестове са проява на липса на други възможности. До натюрел и чувствителност е. Ако пък под възможности се визират пари, някои романтични жестове могат да бъдат доста скъпи - романтиката не е в стойността, а в поднасянето, така че може да има такава и за 10, и за 10 000 лева.

# 507
Според мен истинска романтика може да има едва след като е изградена някаква романтична свързаност между двама души. Тогава жестовете не се правят като жестове, а идват отвътре и се правят защото си щастлив и влюбен и искаш да зарадваш другия, като по този начин и ти се чувстваш добре. Да цъфнеш на първа среща с роза и влажен поглед ми е малко изкуствено и не предполага искреност. Ама знам ли .Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:38 от Reagan

# 508
За всеки романтика е различно.
Мега романтичен жест ми е бил подарък за рождения ден – песен композирана за мен. Е, не сме заедно вече, но ще запомня романтичния и мил жест.

# 509
Изключително романтична съм, но ММ не е Sweat Smile Затова той редовно си получава романтични жестове, които естествено не разбира, че са романтични, а аз получавам по-практични, да кажем по-материални жестове. Не се оплаквам, защото има вкус.

Общи условия

Активация на акаунт