Чувствате ли се женствена жена?

• 20 339
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Написах, че не се възползвам, а не, че не излъчвам. Не я крия, но не ми е особено приятно, когато точно (или само) тя е на център.

# 556
  • Melmak
Мисля, че жената просто има различна роля в различните етапи на живота. Една баба за семейството си също е женствена, със засилена майчина енергия. Всеки е усещал любовта на баба, която ако е била на 50-60 е била в менопауза. Но не е била по-малко женствена. Просто ролята й не е на 20 годишна изкусителка или 30 годишно младо майче.

Мисля, че доста жени с репродуктивни проблеми падат в бездната на “аз истинска жена ли съм като не мога да създам дете?” Поне това виждам около себе си, за съжаление имам приятелки с такива проблеми. Това е в тяхната глава, за околните не е така.

# 557
  • France
Написах, че не се възползвам, а не, че не излъчвам. Не я крия, но не ми е особено приятно, когато точно (или само) тя е на център.
Разбирам те. Случвало ми се е дори да ми е крайно неприятно, защото ми е ставало ясно, че просто ме свалят, а аз се опитвам да ъпгрейдвам работния процес. Губи се време и от моя страна и излишна енергия.

# 558
  • София
Да, целта не оправдава средствата.

# 559
Някой съфорумец няма ли да пусне тема "Чувствате ли се мъжествен мъж"?

Ние май вече се изказахме, повторихме и предъвкахме, но ще ми е любопитно какви мъдрости ще съчинят съфорумците ни по другата тема.

# 560
  • Melmak
Те някои сигурно се чувстват, но голям % от балканците си мислят, че мъжеството е да си груб селтак с ланец и бмв на 20 години.

# 561
Те някои сигурно се чувстват, но голям % от балканците си мислят, че мъжеството е да си груб селтак с ланец и бмв на 20 години.
Точно това искам да видя. Как те възприемат мъжествеността и как определят себе си.

# 562
  • Melmak
Точно това искам да видя. Как те възприемат мъжествеността и как определят себе си.

Всеки, според капацитета…

# 563
Ма как ще си пускат нова тема мъжете, като са заети да ни обясняват какви сме материалистки Grinning
Скрит текст:

# 564
  • София
Чувствам се женствена. Февруари месец навърших 54, в менопауза съм, мъжете ме харесват, обичам да ме харесват. Миналото лято си оправих зъбите - имам чудесна усмивка, а и аз много се усмихвам. Гардеробът ми е пълен с нови дрехи, проносих високи обувки, скоро ще си правя и микроблейдинг. Това е. Живее ми се и се чувствам женствена, само да сме живи и здрави, другото ще си го купим! И се извинявам, момичета, за многото хвалби!

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 17:32 от Contest

# 565
  • София
Много е важно една жена да се усмихва и да върви с вдигната глава!
Наскоро пак се загледах в Саманта от Секса и града - ами винаги се усмихва.

# 566

Бемуе под 20 години е боклук от нафърляни една връз друга китайски части. Мойто е на двайсшес. И си движи, ше знаеш.

Ма как ще си пускат нова тема мъжете, като са заети да ни обясняват какви сме материалистки Grinning
Скрит текст:

Да, ма я си представи, че земе да проима пари след като си му била шута?
И некоя друга го прилапа набърже?
Бахти минавката...
После - теми в бгмамата - аз му дадох толкова женственост, пък той зе само секса, и то безплатно...

# 567
Contest, така го описа, чак на мен ми стана приятно и сякаш аз вървя с тия високи обувки през света и се наслаждавам на живота

# 568
Повечето никога няма да "проимат". Най-вече тези, които си кътат всяка стотинка, сакън да не се минат. Много по-често съм чувала обратните случаи - жена подкрепя съпруга си всякак, а когато "проима", той или и бие шута, или ги харчи само за себе си, даже собственото си дете лишава.

# 569
  • София
Hazel, иска ми се всички да са щастливи и да се чувстват добре! Да се радваме на живота! А и друго се сетих - дано има повечко свестни мъже, покрай които да сме женствени.

Общи условия

Активация на акаунт