Чувствате ли се женствена жена?

• 20 372
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Ха дано, ама надали...

# 571
Contest, поздравления Flowers Rose

Искам като теб и на 84 Sweat Smile

В една друга тема отчетох, че най-хубава, може би дори най-женствена се усещах на 17. Може би това е донякъде, защото на тези години имах най-много време да се контя, тепърва откривах козметиката, женските дрехи.

Сега в ежедневието си съм се отказала от тези неща, но може би няма да е лошо отново да се науча да препускам на токчета Grinning

# 572
  • София
Аз не мога да нося токчета, но днес и с маратонки и анцуг замаях един познат.

# 573
И аз не мога да нося кой знае колко високи токчета, но това не ме
спира да си пръскам женствеността след себе си Simple Smile

# 574
Написах, че не се възползвам, а не, че не излъчвам. Не я крия, но не ми е особено приятно, когато точно (или само) тя е на център.

Защо? И дали само тя е на център или просто това е комплексно, това си си ти, с по някакви причини предпочиташ хората да разделят нещата.
Както казва мъжът ми - първо те виждам  като жена, после ще те гледам колко си умна, тоест - ако не ми харесваш, второто няма да има значение 😃

# 575
Написах, че не се възползвам, а не, че не излъчвам. Не я крия, но не ми е особено приятно, когато точно (или само) тя е на център.

Защо? И дали само тя е на център или просто това е комплексно, това си си ти, с по някакви причини предпочиташ хората да разделят нещата.
Както казва мъжът ми - първо те виждам  като жена, после ще те гледам колко си умна, тоест - ако не ми харесваш, второто няма да има значение 😃
Мъжът ти така ли се отнася към колежките? Не ми отговаряй. Мисля, че стана ясно, че в случая се визират различни неща.

# 576
  • Somewhere far away
Мъжът трябва първо да те вижда като човек, не като жена.

# 577
  • София
Няма такъв филм и при най- възвишените индивиди от мъжки пол. Мъжете виждат жената първо като жена и после колко е умна и добра, като първото в сериозни количества не за предпочитане, а без второто съвсем може.

# 578
Точно така смятам и аз, наблюдавайки толкова години мъжете край мен:.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 12:34 от ДХ3

# 579
Няма такъв филм и при най- възвишените индивиди от мъжки пол. Мъжете виждат жената първо като жена и после колко е умна и добра, като първото в сериозни количества не за предпочитане, а без второто съвсем може.
Като специалист тотално ме подценяват заради външността ми. От никаква полза не ми е, обратното. Буквално си плащам заради нея.

# 580
Има го това наистина, бях писала по-рано пак тук как работих много време в среда в която даже нарочно гледах да съм колкото може по-неутрална в това отношение. Те пак зяпат, разбира се, но доколкото можем да игнорираме факта че аз и още 1-2 колежки сме жени. С колегите, с които бяхме работили от вече доста време заедно, не беше толкова проблем, но с всеки друг си се усещаше. А никак не е приятно да те гледат от високо като специалист по полов признак а не по това какво знаеш и можеш. Смешното е че аз наистина не ги броях за мъже колегите си, освен при очевидни прояви на мизогиния и дискриминация Grinning Във всякакъв друг случай хич не ми е от какъв пол са. Но изглежда че за тях е по-трудно това.

# 581
  • France
Мъжът трябва първо да те вижда като човек, не като жена.
Амин!
Съвсем сериозно, ще е толкова хубаво ако поне в професионалните отношения беше така. Работя в екип с канадец и с него е чудесно, но французите... бляяяя.

# 582
Канадците са свикнали че може да си изпатиш ако покажеш и намек за дискриминация или специално отношение по какъвто и да е признак, той дори и да си мисли нещо различно - свикнал е че не бива да го показва и точка.
Там дори аз хлъцнах веднъж, при изказване че по-добре било да не казвам waiter или waitress ами вместо това server че било джендър неутрално... Не знам дали са чак така навсякъде, но като цяло много се пазят да не проявят недостатъчно равно отношение.

# 583
Относно темата, която сте подхванали, използването на женските оръжия, се сетих как преди няколко години с часове обикаляхме магазините с една приятелка, за да намерим перфектния панталон, очертаващ перфектно дупе, за работа. Smile Не че имаше нужда, щото е като манекенка и зашеметяваща красавица, ама панталона, та панталона. SmileТя обича да провокира с дрехи. Намерихме го и луди и щастливи ги правеше мъжете в офиса й Smile, скъсваха се да й помагат, което не беше търсената цел.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 01:27 от Анонимен

# 584
Един колега преди време сподели уж на шега, че иска да види повече форми от мен. Резултатът - на работа със спортен анцуг, тоест достатъчно широк Joy

Точно там не желая да ме свързват с дупе, цици, крака, кръстче. Както и аз не гледам на колегите ми като на мъже. Искам да оценят моите качества и моята работа, без външността ми да им влияе по какъвто и да е начин. Ако може даже да гледат на мен обективно като на мъж. 

Работата не е мястото за флирт и колкото и да си харесвам колегите, не искам да имам нищо интимно с тях.

Общи условия

Активация на акаунт