Чувствате ли се женствена жена?

• 20 365
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • Обран бостан ;)
Това е мисля строго специфично предвид работата, сферата. Нямам идея кой каква помощ търси, едно е да си държавен служител, друго маркетинг мениджър.
//
Защо, Бънде, мъжете над 40 не си падат вече по жени и не се влюбват ли? Лошо.

Къде написах 40 ?

# 601
Обясни на русокоска тогава?

# 602
BasilA, вниманието, което привличам, ми е твърде много и твърде неколегиално на работа и без да нося полота, поли, рокли. А фигурата ми си личи и без да я набивам на очи умишлено с отворени и прилепнали дрехи, все пак съм около 1.70 м, около 52 кг, 88-62-92, както вече се отчетох в една друга тема Joy М***а им на колегите, честно. Те си имат жени и трябва да се вълнуват от тях, не от мен или от някоя друга си там, независимо с какви цици, крака и дупе е.

Иначе по отношение на физическата женственост принципно единствено на бюст бих качила един-два размера нагоре, защото за мен хубавите бюстове са от D размер нагоре Grinning

Също, преди време бях писала, че мъжете в моята област много доминират като качества и компетентност, което не се хареса на много съфорумки. Истината е, че си трябват много акъл и издържливост, за да си вършиш работата добре и в срок, а пък ако ще и на Шрек да приличаш. Ако те възприемат като жена обаче най-много шефовете изобщо да не ти отчетат качествата, защото решават, че някой си друг от екипа ти е помагал, дал е идеи и е свършил основната работа. Не, мерси. Наистина ми е писнало. Искам там да отчитат само това, което правя, защото наистина не го правя зле.

# 603
Чудесно, радвам се за теб, че си хубавица.
Но по принцип не е твой проблем, че колегите ти не можели да си държат тестостерона в гащата.
Няма нужда да ходя като дропла или забулена, за да ме взимат насериозно.
Това зависи не от предавателя, а от приемника.

# 604
  • Обран бостан ;)

За възрастта на жените ставаше дума.

Отделно - ако жената има кофти характер, независимо от възрастта, я възприемаш само като личност - неприятна, но личност.

# 605
  • Out of the Mix
Joy

Бъндьо, тамън сте си с Босилека ( и на години ). Grinning
Ама лошото, че тя си пада по по-млади. Smile

Телесила, най-обичам жена да се обясни, без и да съм я питал, по принцип, без и да е питана.

Иначе си си екстра и на мерки и теглилки, и на списване. WinkMr. Green

Да, Босилека е права за самоконтрола по принцип.

# 606

Отделно - ако жената има кофти характер, независимо от възрастта, я възприемаш само като личност - неприятна, но личност.
Значи за мъжете ограничения за възрастта няма да са мъжествени, а за жените има, така ли?

Странно, мислех, че мъжете след определена възраст не могат да го вдигат, за жените не съм чувала да имат проблеми със секса.

# 607
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Значи за мъжете ограничения за възрастта няма да са мъжествени, а за жените има, така ли?
Странно, мислех, че мъжете след определена възраст не могат да го вдигат, за жените не съм чувала да имат проблеми със секса.

И ще чуеш, и ще видиш - споко. Wink

# 608
  • София
Работила съм и работя предимно в женски екипи. Но дори и да бях в мъжки, не бих си съобразявала дрехите.
Обличам се често с широки дрехи, по мое си желание. Но понякога слагам и нещо по-очертаващо. Всичко това зависи единствено от настроението ми сутрин!

# 609
Скрит текст:

И ще чуеш, и ще видиш - споко. Wink
Питала съм майка си и бабите си. Не е вярно това, което пишеш.

# 610
Тълпата мъже, вървяща след някоя жена с изплезен език, може много лесно да се отклони, стига жената да го иска, но обикновено не го иска, независимо какво казва.

# 611
Тълпата мъже, вървяща след някоя жена с изплезен език, може много лесно да се отклони, стига жената да го иска, но обикновено не го иска, независимо какво казва.

Не съм съвсем съгласна. Осъзната жена с опит - да, може. Но младо момиче, на първа работа, примерно, пред което точат лиги и се чувстват длъжни "да се пробват" женени колеги, мазни шефове, и постоянни клиенти - може да се окаже в много трудна ситуация. Особено новите поколения, които и без това са много притеснителни и не са много социализирани - в момента едно 22-23 годишно момиче, попаднало на неподходящо място, е точно като ранено врабче между 20-30 гладни котараци. А като се оплаче на висшестоящите, отношението става - "Тая па! Точно с нея ще се занимава някой!".
Лично познавам млади жени, които поради подобен лош опит, не искат и да чуят за нещо различно от хоум офис.

Мъжкото възхищение от женствеността по нашите ширини за съжаление нерядко се поднася във вид, който по-скоро може да те травмира, отколкото да те накара да се почувстваш супер.

# 612
Скрит текст:
BasilA, вниманието, което привличам, ми е твърде много и твърде неколегиално на работа и без да нося полота, поли, рокли. А фигурата ми си личи и без да я набивам на очи умишлено с отворени и прилепнали дрехи, все пак съм около 1.70 м, около 52 кг, 88-62-92, както вече се отчетох в една друга тема Joy М***а им на колегите, честно. Те си имат жени и трябва да се вълнуват от тях, не от мен или от някоя друга си там, независимо с какви цици, крака и дупе е.

Иначе по отношение на физическата женственост принципно единствено на бюст бих качила един-два размера нагоре, защото за мен хубавите бюстове са от D размер нагоре Grinning

Също, преди време бях писала, че мъжете в моята област много доминират като качества и компетентност, което не се хареса на много съфорумки. Истината е, че си трябват много акъл и издържливост, за да си вършиш работата добре и в срок, а пък ако ще и на Шрек да приличаш. Ако те възприемат като жена обаче най-много шефовете изобщо да не ти отчетат качествата, защото решават, че някой си друг от екипа ти е помагал, дал е идеи и е свършил основната работа. Не, мерси. Наистина ми е писнало. Искам там да отчитат само това, което правя, защото наистина не го правя зле.

Доста трудно е за млад специалист да се утвърди в доминиран от мъже колектив (особено ако е привлекателна жена), където въпреки професионално, обрано поведение и излъчване на човек във връзка, колегите от противоположния пол "четат" (погрешно) акцентиране на женственост като carte blanche за флирт, закачки и изобщо по-фриволно поведение. В най-добрия случай - дразни. В най-лошия се създават определени нагласи и настроения, които са само в ущърб за кариерно развитие нагоре. Така, че, да, андрониген стил на обличане на работното място!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 16:48 от Анонимен

# 613
Как и в каква компания се облича една жена определенно зависи от нейното самочувствие и психиката й.

Преди няколко години преживях нещо отвратително от роднина, с когото буквално израснах, и това се отрази сериозно на психиката ми. Сега работя предимно в мъжки колектив и се обличам много просто и внимателно. Но когато съм със ММ и/или там където се чувствам в безопасност, мога да се отпусна.

# 614
Възприятието на мъжете е различно в зависимост от аутфита на работното място, парадоксално, но факт. Както се написа по-горе, атрактивна фигура и хубаво лице мъчно се крият под каквито и да е дрехи, но поведението им е друго при женствени дрехи или акцентиране, макар и семпло, на форми. Струва ми се, че подсъзнателно се случва.

Така, както повечето мъже имат отлични радари и видят ли някоя с къса пола, нагласена, направена, безпогрешно познават, че се носи към среща и то с мъж, който много й харесва Joy (уточнявам за северноевропейски географски ширини).

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 19:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт