КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 058
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Да, след другите намаления е, точно както го е обяснила Dolce, трите лева се приспадат пропорционално от всяка позиция.

# 91
Аз да попитам, някой взел ли е от кутиите на Майнкрафт, капакът плътно ли се затваря?

# 92
Да, след другите намаления е, точно както го е обяснила Dolce, трите лева се приспадат пропорционално от всяка позиция.

Да, и аз така предположих, а не че не е сработил купона.
Иначе знам, че се разхвърля по артикули сумата от купона.

# 93
  • София
Имам купон за рожден ден за шоколадови бонбони, мога ли да купя различни видове или само за един вид важи кода. И още нещо, има ли ограничение колко бройки мога да взема.

# 94
Кодовете на продуктите са описани в самия купон, могат да се комбинират. Не пише ограничение, но на каса може да ви направят забележка, ако са повече от 10 броя. Весел празник Simple Smile
Имам купон за рожден ден за шоколадови бонбони, мога ли да купя различни видове или само за един вид важи кода. И още нещо, има ли ограничение колко бройки мога да взема.

# 95
Може да вземете различни видове и неограничен брой

# 96
Аз да попитам, някой взел ли е от кутиите на Майнкрафт, капакът плътно ли се затваря?
Снощи взех кутията. Стабилна пластмаса, капака се затваря добре и отгоре се слага лента -тип ластик. Така става стабилна. Без него не се затваря.

# 97
  • София
И аз имах активиран такъв купон. Сумата ми преди отстъпките с Ккард беше 61. После падна на 58, помислих, че ми са приспаднати 3 лв. Но не, това бяха с Ккард намаленията.
А всъщност коя сума се гледа?
Преди, или след тези отстъпки?
А купона Минус 3 лв изчезна ли ви от картата?
моя все още си стои
Скрит текст:
сега ще им пиша на мейла да ги питам

# 98
Кодовете на продуктите са описани в самия купон, могат да се комбинират. Не пише ограничение, но на каса може да ви направят забележка, ако са повече от 10 броя. Весел празник :]

Малко преувеличаваш.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:56 от Пролетно цвете

# 99
За киселите касиерки ли? 😃 Винаги могат да се заядат, че важи за "количество, нормално за едно домакинство", случвало се е. Щом ни дебнат, че взимаме 3 продукта по 1 стотинка с купоните.. Към Антония, бих минала на каса за самообслужване, ако имате вариант.
Скрит текст:
Кодовете на продуктите са описани в самия купон, могат да се комбинират. Не пише ограничение, но на каса може да ви направят забележка, ако са повече от 10 броя. Весел празник :]

Малко преувелиаваш.

# 100
Снощи взех кутията. Стабилна пластмаса, капака се затваря добре и отгоре се слага лента -тип ластик. Така става стабилна. Без него не се затваря.

Без ластика може ли да стои затворена. Подозирам че бързо ще бъде загубен из училищните коридори Rolling Eyes

# 101

А купона Минус 3 лв изчезна ли ви от картата?
моя все още си стои
Скрит текст:
сега ще им пиша на мейла да ги питам

Не, имам си го.

# 102
Възможно ли е да има срок за ползване на този купон за -3 лв (дата от...до...) или пък някаква друга уловка? Аз бих им писала.

# 103
Аз ще си го ползвам, до 30.03 е. Просто вчера на бегом преминах и нямах време да смятам предварително. Даже много неща забравих да взема.

# 104
Milivanili7- стой като капак все едно. Но ако я бутнеш кутията ще падне. За мен не е ок. Но детето ме молеше от както са ги пуснали. Не е практична. Първо, че ще се загуби/скъса ластика, второ и капака не е захванат за долната част. За малки деца е по-практично да се затваря плътно, без никакви приспособления.

Общи условия

Активация на акаунт