Бебешка козметика на Mustela или Wooden Spoon?

• 854
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,

Моля за мнение относно двете марки - коя считате за по-безопасна и качествена за новородено бебе?

Вие как избрахте марка за своето бебче?

# 1
За всеки продукт съм проверявала отделно, но като цяло предпочитам Wooden Spoon. Изключително изчистени са и съм доволна от кремът им против подсичане, кремът за тяло, душ гела и кремът за студено време. На Mustela съм взела мицеларната вода (Wooden Spoon нямат) и слънцезащитния крем (тъй като попаднах на лоши отзиви за този на Wooden Spoon, но смятам скоро все пак да го тествам).

# 2
Аз грам не съм доволна от Мустела, особено от  хидратиращите млека, не попиваха бързо и ми се струваха с интензивен аромат, което не е ок.
След много опити на различни марки Uriage са ми фаворитите за бебешка и детска козметика.

# 3
Аз грам не съм доволна от Мустела, особено от  хидратиращите млека, не попиваха бързо и ми се струваха с интензивен аромат, което не е ок.
След много опити на различни марки Uriage са ми фаворитите за бебешка и детска козметика.

И аз не съм доволна от Мустела. Всъщност съм доволна само от техния Линимент,но го използвах в изключително редки случаи. И от мен глас за Юриаж.

# 4
Wooden spoon. Ползваме и слънцезащитата за цялото семейство от както се е родило детето ни. Доволни сме.

# 5
  • Банско
+1 за wooden spoon. Много са добри всичките продукти. Кремът за подсичане и този за студено време имаме, страхотни са.

# 6
  • София
Аз мога да препоръчам Weleda.

# 7
Аз мога да препоръчам шампоанчето на Wooden spoon. Без никакви аромати и с изчистен състав.
Доволна съм и от слънцезащитата на Wooden spoon, но наистина има доста странен аромат. Мисля да пробвам кремчето с манго.

# 8
Аз съм много доволна от крема (за масаж) за новороедени на wooden spoon.
Мустела ни бяха подарили крем за мазане, веднъж намазахме бебето с него, миришеше на него 2 дни, толкова силно ароматизиран е! Абсурдно за бебешка козметика! Подарих го и не бих ползвала вече нищо на марката.

# 9
За всеки продукт съм проверявала отделно, но като цяло предпочитам Wooden Spoon. Изключително изчистени са и съм доволна от кремът им против подсичане, кремът за тяло, душ гела и кремът за студено време. На Mustela съм взела мицеларната вода (Wooden Spoon нямат) и слънцезащитния крем (тъй като попаднах на лоши отзиви за този на Wooden Spoon, но смятам скоро все пак да го тествам).

Ние точно взехме слънцезащитата, защото сме доволни от другите продукти на Wooden Spoon. До сега не съм срещала лоши отзиви. Може ли да споделите защо не са доволни хората конкретно от слънцезащитата?

# 10

Общи условия

Активация на акаунт