“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 001
  • 668
  •   1
Отговори
# 285
  • Враца
Много харесвам Цитиридис.  И в старанието и представянето му тук, и  като водещ ма комедийно шоу, го гледах с интерес.
Харизматичен и усмихнат ми е . И като жури в "България търси талант", също го харесвах.
Учудена съм, за слабите му оценки.

# 286
  • у нас
Много, много го резнаха в оценките Цитиридис.

# 287
Днес догледах. Simple Smile

Като общо скучни парчета за гледане.

Моите топ три:
    Звезди
    Цитиридис
    И трето за Михаеха и Роксана  - много добра работа на гримьор-перукерите, но и самата тя мисля че се справи повече от перфектно! [/list]

# 288

Не знаех ,че Михаела му е била ментор.

# 289
    Много харесвам Цитиридис.  И в старанието и представянето му тук, и  като водещ ма комедийно шоу, го гледах с интерес.
    Харизматичен и усмихнат ми е . И като жури в "България търси талант", също го харесвах.
    Учудена съм, за слабите му оценки.
    Аз пък съм учудена от хейта и злобните писания по негов адрес,докато водеше шоуто си по бТВ.И забавен ,и с харизма  ,с достатъчна самоирония и водеше чудесно.
    И като жури в България търси талант също.Готин и забавен.
    И продължавам да се чудя защо е толкова нехаресван!

# 290
    • София, България
    Шоуто по БТВ беше с ужасно тежка задача да замести друго такова продължило почти 20 години. Това е изключително непосилно и критиките очаквано биха били жестоки. Така че просто се беше съгласил, сигурно надявайки се да излезе нещо от цялата работа. Все пак излезе нещо - хората го видяха, запознаха се с него и вече го знаят кой е.

# 291
    И аз си харесвах много Слави на времето и  като се появи някакъв младеж да го смени просто го намразих... Като жури не го знам, не следях шоуто. И просто бях забравила за него.

Но тук в капките го видях отново и се влюбих в него Simple Smile много позитивен, и харизматичен:) наистина ме забавлява, и искам да го гледам на екран Simple Smile.

# 292
    • София
    Мен това със стадиона ми е много досадно, чак пък кадри от стадиона колко ще им е сложно и как се подготвят. Магията е в това и да не знаем, а и ще спечелят толкова пари, че няма какво да се изживяват като жертви колко е сложно.

В Къщата на инфлуенсърите финалът беше на живо в Арена Армеец, е, с гафове, ама те нямат и бюджет и работят с минимален екип. Съвсем различно е да разполагаш с огромен екип и телевизия зад гърба ти, а и като цяло имаш опит с лайфовете от толкова години.

Иначе предаването ми харесва, както и изборът ма участниците.

# 293
    • някъде другаде
    Аз също харесах Цитиридис. Порязаха го с оценките. Звезди беше добре , но пя като себе си. Дадоха му да спечели , че не се знае ще направи ли друг добър образ.

# 294
    • у нас
    Да, не се знае дали ще има друг образ в десетката Звезди.

# 295
    Не знаех ,че Михаела му е била ментор.
    Още в първото предаване го казаха

# 296
    • у нас
    И аз съм го изтървала това, но пък помня участието му в шоуто.

# 297
    Да, не се знае дали ще има друг образ в десетката Звезди.
    Със сигурност следващата седмица в образа на Дивна няма да се справи. Чак ми е жал за зрителите на какво ще станем свидетели.

# 298
    • София
    Звезди ще е по- зле и от Геро като Дивна.

# 299
    • у нас
    Адски трудно ще му е цяла седмица и на лайфа. Късата клечка изтегли, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт