“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 007
  • 668
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Дано тази безумна задача го убеди, че целта на формата е забавление и да му помогне да се отпусне. Много му симпатизирам, той е бил доста време водещ на музикално радиопредаване и е чудесен събеседник - интелигентен, приятен, с музикални познания -  уважението към него не е само заради отминала слава.

# 301
# 302
И това на фона на последните новини за тормоз над животни е просто върхът. Любо Киров с какъв акъл се е съгласил? То дори и на шега да е, посланието е отвратително.

# 303
И това на фона на последните новини за тормоз над животни е просто върхът. Любо Киров с какъв акъл се е съгласил? То дори и на шега да е, посланието е отвратително.
100%!
Аз до сега, си мислех, че е сценка!
И за кучета са неприемливи тия гривни!
Имах спор на работа преди години, с една колежка , отглеждаща лабрадори- че били глупави, им слагаше такива нашийници Rage , аз до него момент бях в блажено неведение по въпроса, да бях си останала и сега така Frowning1

# 304
  • Враца
Не го приемам така. С животните е жестоко и ужасно, никога не бих им го причинила. Но с Геро и Рачков, го приемам по друг начин. Никой, против волята им не ги малтретира. Това е сценка и те доброволно са приели. Плюс това, вероятно токът е настроен само да ги боцка, а те театралничат и преиграват. Даже, очаквах от Рачков, да се прави, че токът го е убил. Simple Smile 

# 305
При всички случаи е проява на лош вкус.

# 306
  • Враца
С това съм съгласна, проява на лош вкус е , къде къде по-интересни сценки можеше да се измислят, но поне, не ме скандализира, притеснява или ужасява, като повечето неща, които чувам и виждам из ефира.

# 307
Не го приемам така. С животните е жестоко и ужасно, никога не бих им го причинила. Но с Геро и Рачков, го приемам по друг начин. Никой, против волята им не ги малтретира. Това е сценка и те доброволно са приели. Плюс това, вероятно токът е настроен само да ги боцка, а те театралничат и преиграват. Даже, очаквах от Рачков, да се прави, че токът го е убил. Simple Smile 
Не давай идеи,че току виж в неделя се опъне на сцената

# 308
Ще е проява на лош вкус, ако оставят гривните предвид последните събития.

# 309
Мне. Това ще се квалифицира с други термини. Напр.  - самодоволна простотия.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:04 от cardhu

# 310
За мен това с тока и гривните е насилие прокламирано публично. Предлагано като допустимо "наказание" за инакомислие... Много тънък лед, ама те дали го разбират? Промиване на мозъци се нарича... Чудя се дали изобщо да продължа да гледам...

# 311
За мен това с тока и гривните е насилие прокламирано публично. Предлагано като допустимо "наказание" за инакомислие... Много тънък лед, ама те дали го разбират? Промиване на мозъци се нарича... Чудя се дали изобщо да продължа да гледам...
Безвкусно е ! И нелепо! Изсмукано от пръстите.,. Глупостите на Халваджиян.

# 312
Благодаря ти,  че го написа!

Аз няма да гледам. Ще следя темата, че ми е интересно, истинкото съдържание на формата( образите, пеещите) как ще се развива, но няма да гледам.

# 313
  • Sofia
И аз вече не го гледам.
Непоносими са ми вече и водещи, и жури,
ментори,продуцент и т.н.😖
Чета в темата тук и пускам само някои от песните.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:08 от Doli

# 314
Хората за пари са готови на всичко!
Да ги унижават...много противен сценарий

Общи условия

Активация на акаунт