“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 021
  • 668
  •   1
Отговори
# 315
В един момент, като се замислиш, кой би водил това предаване?!?, ако не е Рачков?
Кой да е , ще го прикачат към него,но Рачков кой би заменил?
С горните мисли, искам да кажа, че единственият отговорен за случващото се, е той. Ако бе казал- не, прекалено е!, дали Магърдич щеше да го шиб@ с ток???

# 316
Аз затова вече се ограничавам само до изпълненията и то не всичките. Щом искат да губят аудитория, да продължават така.

# 317
Започнахте с тези гривни. Не разбирате ли, че всичко е за шоуто. Много навътре го взеха някои хора.

# 318
Да де, те за "шоуто" на всякакви извращения са готови. След като има и непридирчиви зрители, които да се хилят на всеки буламач, що да не вземат Рачков и да го разпнат за Великден, че да стане шоу, а?

# 319
Започнахте с тези гривни. Не разбирате ли, че всичко е за шоуто. Много навътре го взеха някои хора.
За някои и концлагерите са били шоу... Според други дори не са съществували. Важно е едно насилие да се превърне в обичайно шоу. Това е именно промиване на мозъци. Насилието става приемливо, ако ни забавлява... Е не съм съгласна. Това е профанщина, не простотия.

# 320
Тази простотия с тока преди да я приложат в Капките беше показана и в Един за друг. Очевидно продуцентите на реалити шоа в Нова ТВ са много "идейни", евала! Ако се оберат малко в Капките ще бъде добре, ама едва ли.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 11:51 от Fatalina

# 321
Никога не съм го гледала това Един за друг, по принцип малко такива предавания гледам, но тогава не е ли имало отзвук?
Аз се учудвам, как някои го възприемат за нормално- прозорецът на Овертон в действие!

# 322
Никога не съм го гледала това Един за друг, по принцип малко такива предавания гледам, но тогава не е ли имало отзвук?
Аз се учудвам, как някои го възприемат за нормално- прозорецът на Овертон в действие!
Там беше под формата на игра, но пак поне за мен изглеждаше доста драстично за участниците. Оплакваха се, че усещат доста силни болки в ръцете и сухожилията. Както и да е, дано в следващите излъчвания да не се прави.

# 323
  • София
За някои и концлагерите са били шоу... Според други дори не са съществували. Важно е едно насилие да се превърне в обичайно шоу. Това е именно промиване на мозъци. Насилието става приемливо, ако ни забавлява... Е не съм съгласна. Това е профанщина, не простотия.

Абсолютно!
Точно Маги, дето непрекъснато менторства как личния пример е много важен! Как е много важно какви послания отправяме към подрастващите с нашите лични действия.... и изведнъж- ХОП, ток за наказание и шоу!!!!
Той дава ли си сметка колко деца гледат това предаване!? Сигурно ги вижда и в публиката, да не говорим за пред екраните!!! Ами страхотни идеи и пример им дава на тези деца! И утре като масово почнат да го прилагат това върху приятелчета, съученици, по-малки братчета или сестрички, домашни любимци, после как да обясниш, че не е редно, като те го дават по телевизията....

Абсолютно без да преувеличавам, смятам че е редно Маги да излезе в неделя и да се извини и да обясни колко глупава идея са дали!
Защото всичко друго ще бъде чиста проба лицемерие, ако заметат случката под килима, все едно не се е случила!

# 324
Наистина ли мислите, че им пуска ха ток.
Значи Рачков брилянтно го играе.

# 325
То и едно измъчване и убиване на животни в Перник е шоу, нали....да, да, за шоуто всичко правим.

Дори да не им пускат ток наистина, утре някои деца ще си направят предизвикателство в тик ток с пускане на ток, щото ШОУ! И като ревете, че детето ви го няма - то е шоу бе, кво ревете Wink

# 326
Не знам не ви ли омръзна да плюете.Ами не гледайте.След като нищо не ви харесва не гледайте.Кому е нужно това недоволство.Сменяте канала и готово.Нито водещите ще ви дразнят,нито продуцента,нито журито.А и "издевателства "няма да гледате.Смешно е ако си мислите,че наистина им се пуска ток.

# 327
Наистина ли мислите, че им пуска ха ток.
Значи Рачков брилянтно го играе.
Не четеш дискусията- по повод статия и изявление на самия Халваджиан, и аз се очудих, че е истина.

Скрит текст:
Там беше под формата на игра, но пак поне за мен изглеждаше доста драстично за участниците.
Оплакваха се, че усещат доста силни болки в ръцете и сухожилията.
Нищо чудно- аз съм правила електромиография- няма как да се обясни на човек, неусетил ток, какво е.

# 328
  • Пловдив
В един момент, като се замислиш, кой би водил това предаване?!?, ако не е Рачков?
Кой да е , ще го прикачат към него,но Рачков кой би заменил?
С горните мисли, искам да кажа, че единственият отговорен за случващото се, е той. Ако бе казал- не, прекалено е!, дали Магърдич щеше да го шиб@ с ток???

Предаването една година беше без Рачков, той си участваше в неговото си шоу, а водещи бяха Зуека и Геро.

# 329
Е, Зуека!
Той си е класа, ама Зуека го няма, а и мисля, че разбра какво имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт