“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 004
  • 668
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Някой има ли спомен дали Димо и Ралица имитираха един човек? Мисля че за тях бутона пускаше само дуети... След като са поканили дует, мисля че трябва да им подготвят дуетни песни!
И тези двойни образи, дето ги "пускат" на другите участници...не са ми ок! Единственият двоен образ, който ме е впечатли жестоко, беше на Рафи, в първия сезон - Ерос и Тина! Всичко друго е за сеира!

# 256
Е Цитиридис с тази гнус, която имитира, беше по-добре от Иван, който беше бая зле

# 257
Нямам търпение да видя как ще имитират Ивана. Като бях по-млада беше много вървежна певица, колко купони и концерти помня с нейни песни ..

Ще е забавно ако я имитират в по-дебелия й период и ако някоя танцьорка от Фънки мънкис се направи на Стояна с бузуки Grinning

# 258
Някой има ли спомен дали Димо и Ралица имитираха един човек? Мисля че за тях бутона пускаше само дуети...

За целия сезон това им беше единствената имитация на един човек

# 259
  • Stockholm
Звезди може да получи инфаркт на парчето на Дивна, динамично с танци отначалото докрая. Тия не са добре. Едно е Геро, който е актьор да имитира Дивна за сеира, както се е случвало, но друго е рок легенда и доста чувствителен човек да го набутат с този образ.

# 260
  • София
Цитиридис изобщо не е за дъното, справя се страхотно и трябва да е поне пред Дивна, Лашкова, Роксана, Звезди (без днешното му изпълнение).

# 261
Цитиридис се справи страхотно, пя вярно и влезе в образ. А Папи ми е любимец и съм критична.
Горкият Звезди, аз на негово място бих отказала - това си е чиста гавра.  Няма как 150кг човек да докара финна девойка. Ще бъде мъка за гледане и слушане. На Панчо миналия сезон му слагаха  само удобни мъже, след излагацията с Лили Иванова.

# 262
Някой има ли спомен дали Димо и Ралица имитираха един човек? Мисля че за тях бутона пускаше само дуети...

За целия сезон това им беше единствената имитация на един човек

Не съм гледала този сезон и ми беше интересно да видя Димо и Ралица Simple Smile Учудващо, но Ралица се справя по-добре като бат' Веско Joy

# 263
Не само Ралица и Димо, Светозар Христов и Жоро Низамов в четвърти сезон също имитираха солов изпълнител при това два пъти (Фреди и Дони):

# 264
И тези двойни образи, дето ги "пускат" на другите участници...не са ми ок! Единственият двоен образ, който ме е впечатли жестоко, беше на Рафи, в първия сезон - Ерос и Тина! Всичко друго е за сеира!

Не съм гледала Рафи, но Стефан Илчев направи уникална имитация на Марк Антъни и Тина.

# 265
Ооо, Рафи беше жесток!

# 266
На мен Роксана ми хареса, имайки предвид че имитира мъж рокаджия и то Данчо Караджов.

Мисля, че заслужаваше по-високи оценки като цяло, ако се стегне и подходи по-сериозно към задачите на английски език, мисля че ще има много добри изпълнения.

Цитиридис го преоткрих в този формат, уникален имитатор, супер артистичен и си личи, че прави нещата с кеф.
А снощи беше като близнак на Пари - и като тембър и като движения и като излъчване.

Вениамин отново беше чудесен, изпълнението му беше въздействащо.

Иван също се представи на ниво, може да се лигавят с Андрей по принцип, но знае кога трябва да е сериозен и видно беше подходил изключително старателно към задачата.

Но вечерта принадлежеше на Звезди - от грима през стила музика до типа музикант, беше си в свои води и му се получи прекрасно. А чисто визуално все едно беше Теди Суимс, браво на гримьорите и стилистите.

Най-зле, според мен, бяха Дивна - покъртително лошо изпълнение, нито в един момента и нито в една нотка не пресъздаде и милимунда от Уитни, не знам какво са правили с Етиен и с треньори по stage performance, ама е било загуба на време.
Заслужено я поразиха и жури и зрители.

Лашкова - миналата седмица беше чудесна Шинейд О'Конъп, но Преслава не й се получи, ама грам.
Аз, освен викане и въргаляне по сцената, друго не видях. Нямаше харизмата, присъствието и духа на Пресито.
Визуално повече ми приличаща на Таря Тарунен.

Като цяло снощи ми беше малко скучен епизод, нямаше Wow фактор, но мисля че следваща седмица това ще си промени.

P.S. Някое знае ли ги тези Чингиз Хан кои са, какво са?

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:16 от Electric Papaya

# 267
Германци.Имаха много хитове навремето.На немски пеят,ако не ме лъже паметта. Дискотечна шлагерна музика, ако мога така да го обясня.

# 268
Благодаря за новата тема.

Не изгледах цялото предване. От видяното най-много ме впечатлиха Христо като Елтън Джон и Вениамин. Звезди никак, ама никак не ми хареса и не можах да разбера цялото прехласване и ставане на крака. За мен си беше провал тази имитация, подобно на имитацията на Валя Балканска. Явно Звезди се третира със нещо средно между снизхождение и величаене. Не ми харесва такова отношение. Значи Дивна пя като себе си - и лошо, много лошо! Звезди също пя като себе си, но издишайки, защото не му достига въздух - и Уауу! Осанна! Лашкова не може да пее. Мъчи се, горката.

# 269
  • Другата България
Звезди знае, че няма да спечели.
Той и не участва заради това.
Дано само издържи здравословно до края.
Неговото участие е подобно на това на Наско миналата година.
Стари, познати муцуни, позабравени, няма лошо да “възкръснат“.

Страхотен Вениамин, страхотен Емил Димитров! Heart
За мен той беше най-добрия снощи.
И Звезди, да. Както и дуетът.

Общи условия

Активация на акаунт