“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 626
  • 668
  •   1
Отговори
# 585
Край,свършиха ми 👍,но вие си знаете - с вас съм!❤️

# 586
ЗВЕЗДИ – МАЙКЪЛ БОЛТЪН
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ЗВЕЗДИ
ВЕНИАМИН – РОУЗ И БРУНО МАРС
ИВАН – ЕЛТЪН ДЖОН
ЛАШКОВА – РОКСЕТ
ЦИТИРИДИС – БИЛИ АЙЛИШ
ДИВНА – МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН
РОКСАНА – ЧЕБ КАЛЕД
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  МЕДИ И СОФИ МАРИНОВА

# 587
  • София
Лашкова ще го закъса с Роксет, няма кой да имитира пеенето на Мари Heart

# 588
  • у нас
Хубави песни се очертават за следващата седмица. Вени не се съмнявам, че ще се справи блестящо. Той я пее страхотно на български. Успех му желая! Заслужава.

# 589
  • София
Ще бъде забавно, дано да е една идея по-обективно, макар че ме съмнява. Вениамин рекламира песента си, Филева и тя да не остане по-назад се рекламира. Не знам за Вас, но от нейния репертоар може би има една - две песни, които ми допадат.. има глас, но нещо не ѝ върви на песни.

# 590
не знам как спечели Александра, всичко й беше равно, много ми липсваше едно ниско пеене на Мадона в тази песен
а харесвам Лашкова, много ми е красива и се старе

Звезди направи много жизнена Дивна, на самия него му беше смешно до последно

# 591
Роксана,дуетът, Иван и Нико са без победа засега.  Задължително и те ще спечелят поне веднъж. Къде заслужено, къде не Joy

# 592
Моля някой да каже освен Михаела и Звезди, кои други печелиха 1 място.

# 593
  • Stockholm
Ужасно несправедливо е Цитиридис да бъде към последните в общото класиране. И Хилда какви глупости за фалшиво пеене говори? Блестящ Том Джоунс беше. За другата седмица пак неподходящо парче му се падна.
Дано поне Иван се справи с Елтън Джон.

# 594
VENIAMIN x EVA LEA - Как да спра да те обичам

# 595
Според мен тази вечер оценките не бяха много точни нито на журито, нито на публиката. Дуетът не се представиха най-зле, че да бъдат на последно място, особено при грешките на Роксана, да не говорим за представянето на Звезди. Дано не се демотивират и да продължат да се стараят с образите Simple Smile

# 596
  • София
не знам как спечели Александра, всичко й беше равно, много ми липсваше едно ниско пеене на Мадона в тази песен
а харесвам Лашкова, много ми е красива и се старе

За първи път виждам / чувам тази жена. Че не трябва да пее, е видимо.
Но и в интерес на честността и обективността, трябва да се отбележи, че Мадона не пее на това изпълнение - то е изцяло театрално.

# 597
Абсурдно оценяване днес! Лашкова въобще не се справя, за сметка на това Цитиридис и Вениамин са супер.

# 598
Честно казано малко ми писна да го бутат и оправдават този Звезди, особено Фънки редовно му дава високи оценки. Хич не ме вълнува рокаджия ли е, дебел ли е, въздух ли няма. Като певец е 0 - дори текстът не си беше научил този път. Цитиридис, дето не е певец, пее много по-добре.
И за справка и преди са се падали трудни тинейджърски песни на по-възрастни участници. Вижте една Маргарита Хранова. https://www.youtube.com/watch?v=sJ80RqlYqMo

# 599
Сега съм точно на Михаела... Ето кой ползва пиротехника на затворено пространство. Абсолютно същите пиро ефекти като в Македония имаше в края на изпълнението.

Общи условия

Активация на акаунт